View Full Version : Помощ моля ви
justinlove
06-09-2011, 19:32
Значии нашите ме наказаха сега цяла лятна ваканция .. Час и половина комп на ден, 2 часа навън с приятел и да ходя на уроци по математика и още куп неща и това е защото един вид ги лъгах зареди едно момче.. То живее на мадрид и тати като ми се обадеше да ме пита къде съм все съм на мадрид и лъжа че съм до китайския, до едни дюнери и т.н. И сега обаче ме хванаха май че се чупих от уроците ми по английски .. Кажете ми кво да правя че да махна наказанието плс тати ми каза че докато не види пормяна няма да отпадне наказанието .. А ще се види евентуална промяна чак когато почна даскало... Обикновено не ме наказват, а когато ме накажат сле 2-3 дена им минава и аз пак си правя квото си искам .. Но не знам дали и този път ще е така .. Моля ви кажете ми какво да правя ..
Дръж се добре с вашите .. Не ги питай постоянно дали можеш да излезеш или да седиш повече време на компютъра .. Общо взето да правиш каквото са ти казали,без да спориш и тем подобни .. Просто ги слушай известно време..
Да ти кажа от личен опит.. Не лъжи родителите си заради приятел,дори гаджето..рано или късно ще съжаляваш,защото родителите ти са най - големите ти приятели.. Колкото повече знаят за теб,толкова повече доверие ще ти имат..а така като ги лъжеш няма да ти имат доверие.. Ще видиш,че когато наказанието ти отмине,всичко ще е по различно.. Просто ги слушай,не спори с тях и това е.. Както и не ги лъжи .. ! Дано наказанието ти отмине.. \:D/
badsector
06-09-2011, 21:15
Наказали са те да направиш нещо полезно за живота си. Направо трябва да си им благодарна за това! Налягай си парцалите и учи, ако не искаш да работиш като продавачка цял живот. Само се замисли колко много продавачки има и каква е конкуренцията. Защото всички са ходили по гадженца, вместо да учат.
А дюнерите на мадрид са гадни, взимай си пилешки тостер с допълнително яйце. Но по-добре не яж такива храни с много бързи въглехидрати. В китайския Ай Пин готви доста мазно, съответно калорично. Виж, супите им и салатите са екстра :)
Ти осъзнаваш ли, че родителите ти инвестират в теб и се опитват да ти осигурят някакъв шанс в живота? Подреди си приоритетите! Има си време за всичко, а след 10 години определено ще осъзнаеш, че ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ уроци не са били време да се виждаш с някого, когото тогава дори няма да помниш..
justinlove
06-11-2011, 20:10
Наказали са те да направиш нещо полезно за живота си. Направо трябва да си им благодарна за това! Налягай си парцалите и учи, ако не искаш да работиш като продавачка цял живот. Само се замисли колко много продавачки има и каква е конкуренцията. Защото всички са ходили по гадженца, вместо да учат.
А дюнерите на мадрид са гадни, взимай си пилешки тостер с допълнително яйце. Но по-добре не яж такива храни с много бързи въглехидрати. В китайския Ай Пин готви доста мазно, съответно калорично. Виж, супите им и салатите са екстра :)
обикновено не ям дюнери .. :) гимнастичка съм и това ми пречи страшно много смисъл дебелее се много бързо :D аа казвам че съм до дюнерите за да знаят къде съм защото ако кажа че съм в училище те могат да ме хванат в лъжа ако са проверили училището вече :D
justinlove
06-11-2011, 20:12
Дръж се добре с вашите .. Не ги питай постоянно дали можеш да излезеш или да седиш повече време на компютъра .. Общо взето да правиш каквото са ти казали,без да спориш и тем подобни .. Просто ги слушай известно време..
Да ти кажа от личен опит.. Не лъжи родителите си заради приятел,дори гаджето..рано или късно ще съжаляваш,защото родителите ти са най - големите ти приятели.. Колкото повече знаят за теб,толкова повече доверие ще ти имат..а така като ги лъжеш няма да ти имат доверие.. Ще видиш,че когато наказанието ти отмине,всичко ще е по различно.. Просто ги слушай,не спори с тях и това е.. Както и не ги лъжи .. ! Дано наказанието ти отмине.. \:D/
благодаря .. всъщност от днес има лека промяна стоя си на компютъра почти цял ден и не ми казват нищо :) което е доста добре :)
shpekovsalam
06-12-2011, 11:10
Като в затвора - ще те пуснат, заради добро поведение! :smt023
Junieee8
06-12-2011, 11:25
1. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ПОДМАЗВАЙ! :booooomb:
2. Ами не знам защо си крила от тях, но им кажи че се държат странно като чуят такива работи \момчета\ а не си искала да правят така... не знам, ама поговори с тях ;)