PDA

View Full Version : Тениски с надписи

LoveChocolate
06-10-2011, 07:15
Как стеее :) Някой знае ли къде във Велико Търново има тениски с с най-различни цветове и надписи като .. примерно .. знака на супермеn или пък картинки на човечета , които слушат музика :) картинки на тонколони , котенца :) всякви :) благодаря предварително :)

Josefinne
06-10-2011, 07:31
Чакай да наспамя темата и да се похваля, че по-миналата година подарих такава тениска на моя приятел с надпис " I have a girfriend you don't wanna mess with" и го карах да ходи на купони с нея, но той мн й се кефеше и не се е противил :D

dream1707
06-10-2011, 11:53
Аз имам една с надпис "Свръхчовек", но е поръчана от нета ;д ..... иначе имам с надписи от типа на "You wish your girlfriend look that good" ;д .. които са ми от метро ... имам и от черито на 5то авеню ... абе като цяло все някъде по 5то трябва да си намериш.. аз обикновено от там някъде по магазините си намирам

britzy
06-10-2011, 14:16
И на мен ще ми е интересно,след като ще живея там,а обожавам такива тениски 8-) Иначе за София и Русе мога да ти кажа 8-)

PredrusalotoZaiche
06-10-2011, 16:23
И на мен ще ми е интересно,след като ще живея там,а обожавам такива тениски 8-) Иначе за София и Русе мога да ти кажа 8-)
Я кажи за София,че аз напоследък по моловете нищо не мога да си харесам ..

britzy
06-10-2011, 16:55
Аз пък там си харесвам 8-) ай ще помисля и после ще го редактирам мнението

DragonG
06-27-2011, 20:32
В Pull and bear и ZARA има подобни тениски. В сердиката ги има и двата магазина. :)

LoveChocolate
06-27-2011, 20:36
за 1 път ги чувам :D къде се намират ? :oops:

FuckingFreak
06-27-2011, 21:11
за 1 път ги чувам :D къде се намират ? :oops:

В моловете.. Както каза момичето по-горе в мол Сердика Център ги има и двата..

Josefinne
06-28-2011, 07:24
Има и едно магазинче в подлеза на НДК срещу това, което беше преди Double Vision, сега е нек'во друго името. Там ти правят по поръчка. Не е евтино, обаче работят много качествено. Аз направих за подарък черна блузка със зелен надпис, за 2 г надписът не е паднал, а цвета на блузката почти не е мръднал.

Mirage3
06-28-2011, 07:59
Може ли и за Русе да кажеш?

LoveChocolate
06-28-2011, 08:07
Има и едно магазинче в подлеза на НДК срещу това, което беше преди Double Vision, сега е нек'во друго името. Там ти правят по поръчка. Не е евтино, обаче работят много качествено. Аз направих за подарък черна блузка със зелен надпис, за 2 г надписът не е паднал, а цвета на блузката почти не е мръднал.

казах че ако някой знае за велико търново

bloodyF
06-28-2011, 14:33
една позната имаше
Read books, not T-shirts

или нещо от сорта.
мега яка. 8-)

аз искам да си направя,
кажете в Благоевград, къде ги правят качествено или поне не на много висока цена.. :)

heybugsbunny
06-28-2011, 16:44
Аз пък имам една на която пише - I don't ask to be a queen, but if the crawn fits ... Много и се кефя :D

smiirnoff
06-28-2011, 17:00
Я кажи за София,че аз напоследък по моловете нищо не мога да си харесам ..

Cropp Town в Serdika Center има най - яките такива тениска. Супер сладурски са, предполагам, че ще ти харесат.

Josefinne
06-29-2011, 09:19

казах че ако някой знае за велико търново

А пък PredrusalotoZaiche, питаше за София, за това написах!

Josefinne
06-29-2011, 09:20
Аз пък имам една на която пише - I don't ask to be a queen, but if the crawn fits ... Много и се кефя :D

Дано не си момче :D

C0okieMonster
07-06-2011, 19:56
една позната имаше
Read books, not T-shirts

или нещо от сорта.
мега яка. 8-)

олеееее , дааа

:grin: :grin: :grin: :grin: