PDA

View Full Version : Едно проблемче.



Bonjour
06-10-2011, 10:31
Ако може да ми дадете един съвет какво да правя той никога не е излишен.Моята история започва преди около 3 месеца.Срещах една стара позната на улицата.Видях колко красива е станала и си глътнах езика по нея.Сетих се за времената когато бяхме по-близки и разбрах че е имала интерес към мен обаче не съм обърнал внимание и не съм усетил.Същевременно и аз имах интерес към нея и мислих да я зарибявам навремето обаче мои приятел ми каза че я харесва и се отдръпнах хем защото смятах че нямам шанс хем да се направя на голям приятел.Нестана нищо между тях изобщо не тръгнаха.Същевременно след време мислех пак да си пробам късмета обаче пак мой друг приятел казва че се е целувал с нея и като глупак пак се отдръпвам.След време момичето заминава в друга компания.След време преди около година се скарах с приятелите си и ги разбрах че са гадове и си мисля че нарочно са ми направели мръсно.И идва момента когато я видях отново и онези чувства изникнаха отново.Пиша си с нея от два месеца.Обаче незнайно защо поканих я на среща 2 пъти и ми отказа била заета.В момента си мисля 3 неща.Колко съм прост защо навремето като е имала интерес към мен не съм обърнал внимание.Защо и аз съм се отказал като глупак.Защо не съм осетил какви приятели имам навреме.Дайте ми съвет какво да правя.Момичето ми пише базикаме се обаче поканя ли я на среща се дърпа :(.

sexa_na_kompleksa
06-10-2011, 10:36
Продължавай да си пишеш с нея, не се отказвай. Направи всичко възможно да излезете, но без да изглеждаш отчаян. Когато я каниш, направи така че да изглежда небрежно - например разбери какви филми харесва, проучи какви дават в момента по кината и й кажи нещо от рода на: "Вчера гледах някакви постери и видях, че ще дават .... и си помислих, че сигурно ще ти допадне..."

onestar
06-10-2011, 10:37
Просто го карай малко по-бавно. Това че си пишете е хубаво...
Не прекъсвай комуникацията ви. Предразположи я да ти споделя малко повечко, предполагам така ще те почувства по-близък.

Бъди търпелив и когато усетиш, че отношенията ви са доста по-топли от преди - опитай пак. Отреже ли те - примиряваш се, че няма да си с нея... и толкова. :)

nepowtorima
06-10-2011, 10:42
Аз процедирам така: щом един път с някой човек не ти провърви и има някаква пречка помежду ви /т.е. преди каквото е било/ Значи .. нещата са 5% възможни. Особено, че когато на едно място човек е плюл не ближе на същото място. /тва в кръга на шегата, но уви така е/..

Все пак продължавай да си пишете.. Говорете си за всичко. Зарибявай я .. базикайте се. Сближи се с нея, и намери начин как да излезете. Ти ще си избереш къде.

ymca
06-10-2011, 10:44
Позволи ми да ти кажа една тайна: запетаите не са толкова рядко явление, колкото предполагаш. Липсата им в пост с подобен обем прави впечатление.

Към същината: изглеждаш добра душица, ако нещата са така, както ги казваш. Според мен въпросното момиче няма изявен интерес към теб, щом ти се дърпа така за срещи. Но хубавото е, че щом си пишете и се забавлявате заедно, имаш шансове. Най-добре е да не променяш поведението /тактиката/ си. Непринудени разговори, шегички и т.н. Не я кани на среща през ден, защото става досадно. Както казах, продължавай в същия дух с разговорите, ако отношенията ви се затоплят, атакувай с покана за среща отново.

Колкото до приятелите ти- няма какво да кажа за тях. Такива "приятели" винаги ще имаме. Мисля обаче, че си постъпил глупаво по отношения на приятеля, който я е харесвал. Нали и ти си я харесвал?! Защо ти да си този, който да отстъпи? Трябвало е да си изиграеш картите тогава, а не да се правиш на "велик" приятел, както ти сам каза.

Bonjour
06-10-2011, 11:32
Определено съм добра душица за лошо или хубаво.Иначе това се случва преди около 2 години и половина.Обаче доста тъпо се почувствах като осъзнах какви грешки съм направил.Признавам си тогава бях срамежливичък и малко смотъничък в компанията.Трябваше навремето да действам.Това момиче винаги съм го смятъл просто за страхотно.Определено и на приятели не случих.Благодаря на всичките за съветите няма да се откажа докато не си затворя и последната врата момичето определено си заслужава.

Josefinne
06-10-2011, 13:59
Може би не иска да излезете само двамата, но ще се престраши, ако сте с повече хора, дали нямате все още някакви общи приятели, уж да направите среща на випуска ( или подобно)

robles
06-10-2011, 14:08
Ако живеете наблизо и.. ако трябва да ходиш някъде, нещо да купуваш или знам ли (квото са ти казали вашите), вметни нещо от сорта на... "Офф, тря ходя *еди къде си*, пък *не знам си кво*.... искаш ли да дойдеш с мен, че не ми се ходи сам ?"

chronic
06-10-2011, 14:16
Ако не действаш сега,след още толкова време ще си казваш това което казваш сега за предишния път.Сам си прави извода.

Bonjour
06-10-2011, 16:42
За жалост общи приятели нямаме тя се събира в друга компания и на другия край на града,хора които са по-големи от мен пък и никои не познавам от тях.Единствените познати са когато се събирахме заедно ама те са хората с които съм скаран и вече от година не се събирам с тях и впрочем те са онези които можеби са ми направили мръсно.Всъщност тя е на здрасти и чао с тях така че общи приятели нямаме.Определено трябва да действам защото после да не се обвинявам пак.

jghgh
06-10-2011, 16:59
Аз процедирам така: щом един път с някой човек не ти провърви и има някаква пречка помежду ви /т.е. преди каквото е било/ Значи .. нещата са 5% възможни. Особено, че когато на едно място човек е плюл не ближе на същото място. /тва в кръга на шегата, но уви така е/..

И аз съм на това мнение. За жалост е така. :) Ако нещата отначало не вървят гладко***, значи не вървят и няма да провървят.


Щом така ти отказва, аз лично бих се отдръпнала, защото мразя да се моля като някоя жалкарка и да се чудя кви фокуси да правя, за да предразположа човека и да ми обърне внимание/прояви интерес.
То е въпрос на интерес - или го има към теб, или го няма. Дали ще й пишеш още 100 пъти и ще я поканиш и 3ти път, ако не те харесва, просто няма как да стане. Което много ми напомня да прочетеш тази темичка - забавна е и има някои верни неща -> цък (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?f=2&t=408360&p=8800292)
Заеби миналото и пропуснатите възможности - аз имам много такива, ама не съм умряла и някак не върви да се опитвам да ги възраждам.

Е, няма да умреш ако опиташ още да й пишеш - да видиш какво ще стане - просто не се надявай много, че според мен перспективите са малки. В никакъв случай не си признавай чувствата си, между другото.


***Т'ва включва късмет, безпроблемно начало, липса на провалени срещи и най-важното - взаимно, и от двете страни, желание за срещички и прекарване един с друг.

Bonjour
06-10-2011, 19:15
Ще пробвам с нея пък каквото излезе.Ще продължа да и пиша и ше се надявам да се получи нещо пък каквото стане.

Maruma
06-10-2011, 19:43
Ще пробвам с нея пък каквото излезе.Ще продължа да и пиша и ше се надявам да се получи нещо пък каквото стане.

8) Абсолютно. И по-полека я карай. Ако я поканиш още два пъти и те отреже, няма да имаш повече шансове.
Остави нещата за сега така. Не е изключено и да "ти връща", за това просто спри с явни предложения за излизания и срещи. За сега.

Scout
06-11-2011, 09:56
Карай бавно и може да излезеш с нея :smt052

Bonjour
06-11-2011, 19:19
Прави сте не е изключено и да ми връща.Ще видим какво ще стане ще действам пък да става каквото ще.Иначе другия проблем, е че за тези 2 месеца от както си пишем само аз и пиша първи тя никога не ми е писала първа което се получава малко тъпо ама нищо ако трябва само аз ще и се включвам първи.