Влез

View Full Version : Дълбоко в гърлото

baii
06-10-2011, 13:35
Има ли почитатели на тази дисциплина?
Споделете:
Техники при жената и мъжа.

0y7ofCon7roL
06-10-2011, 14:12
Ми радва ме въпреки, че не съм имал шанса да бъда с момиче на което тази "дисциплина" да и се отдава.

MojoJojo88
06-10-2011, 14:15
Споделете:
Ми мъжа какво може да си напъха дълбоко в гърлото не знам.
Аз го практикувам :P Обаче се изискват доста тренировки, че да не дразни гърлото и да не се появят разни напълни за..нали 8-) Готино е като видя как мъжа ми се разцепва от кеф :grin:

NomNomNom
06-10-2011, 14:35
Опитвам се 8-)

chronic
06-10-2011, 14:44
Споделете:
Аз го практикувам :P Обаче се изискват доста тренировки, че да не дразни гърлото и да не се появят разни напълни за..нали 8-) Готино е като видя как мъжа ми се разцепва от кеф :grin:В интернет пространството сте големите гълтачки и сексуални богини,а на живо името от срам не можете да си кажете.. Чак "мъжа ми" ,тва-онова .. Кво ли задръстено лапе си.

NomNomNom
06-10-2011, 14:46
Тук си напълно прав 8-) Никой на живо не е приказлив на тема секс бе, ма'а му 8-)

chronic
06-10-2011, 14:55
Е,то трябва да знаеш къде и с кого да приказваш,обаче стане ли тема да си открит и с мнение за нещата базирано повече не личен опит..Не тука да ми се разтягат локуми и да ми се правят на много усетени разни потребителчета от женски пол,дето не знаят дали им се пикае или ебе.

MojoJojo88
06-10-2011, 15:00
Споделете:
Аз го практикувам :P Обаче се изискват доста тренировки, че да не дразни гърлото и да не се появят разни напълни за..нали 8-) Готино е като видя как мъжа ми се разцепва от кеф :grin:В интернет пространството сте големите гълтачки и сексуални богини,а на живо името от срам не можете да си кажете.. Чак "мъжа ми" ,тва-онова .. Кво ли задръстено лапе си.
Ми на 23 години съм, имам мъж от 5 години...не ме интересува някой мухльо кво си мисли от един форум, а и честно казано не съм тръгнала да те виждам, че и на живо да ти се обяснявам какво правя в леглото с постоянния си партньор и какво не...капиш?

Sc0RcH
06-10-2011, 16:17
Моята не може...много се дави! ;[

badsector
06-10-2011, 16:26
...Никой на живо не е приказлив на тема секс бе, ма'а му 8-)
Иии пак да кажа, че има изключения :)

DownloadVirus
06-10-2011, 16:59
Ако ти е 4-5 см колко дълбоко в гърлото може го пъхнеш ? :D Ще се наложи да използуваш КРАК 8-) 8-)

SisiStrange
06-10-2011, 17:08
Уча се тамън. :)

6amanago6ko
06-10-2011, 17:25

аз, аз, имам желание да ти помогна в уроците

по темата : не си стягайте гърлото щото ще почнете да се давите

Sh@d0w
06-10-2011, 17:57

Ти наблягай на други уроци,да не останеш да повтаряш втори клас.

DarkTemplar
06-10-2011, 19:49
Тук си напълно прав 8-) Никой на живо не е приказлив на тема секс бе, ма'а му 8-)
Намират се и такива.

playboyche
06-10-2011, 20:21
аз пък като излеза с приятели САМО ЗА ТОВА говоря! сериозен съм на 13 и 8 месеца съм девствен съм и ми е интересно някой да сподели опит от по-големите ми приятели :lol: :lol:

6amanago6ko
06-10-2011, 22:35

Ти наблягай на други уроци,да не останеш да повтаряш втори клас.

втори вече го повторих. някое по-ново лафче пробвай :razz:

aa77
06-11-2011, 10:55
Аз го правя - понякога се давя но в повечето пъти успявам.Номера е да си отпуснеш гърлото и да не се стягаш все едно ще преглъщаш.А най-лесно става да те чука в устата и да си легнала по-гръб на леглото и да си провесиш главата.100% успеваемост!
не всички сме професионалисти като тебе :-D

anonymous708973
06-11-2011, 11:15
Намират се и такива.

И още как :Д С половината от познатите ми първата ни тема на разговор си беше секс. 8-)

Мнооого ми е мерак да го науча тоя номер, просто си представям същисана и супер доволна физиономия :-D И супер гордно изражение от моя страна :lol:

dunce
06-11-2011, 11:43
Е,то трябва да знаеш къде и с кого да приказваш,обаче стане ли тема да си открит и с мнение за нещата базирано повече не личен опит..Не тука да ми се разтягат локуми и да ми се правят на много усетени разни потребителчета от женски пол,дето не знаят дали им се пикае или е**.

Аз дори се чудя дали потребителките са наистина от женски пол, или някой си прави ташак. Във всяка втора тема обясняват колко навътре го лапат, как се ебат където им падне и когато им скимне. Това хич не е характерно за момичета на моята възраст, защото ги знам какво представляват. Вече станахте по-цинични и от момчетата (говоря за възраст 15-18 ) А уж сте имали принципи..

"Мнооого ми е мерак да го науча тоя номер, просто си представям същисана и супер доволна физиономия :-D И супер гордно изражение от моя страна" Аз пък си представям изражението ти, когато баща ти разбере какви глупости говориш във форума. Когато някой ти вкара член до гърлото, хич няма да гледаш както си мислиш.

anonymous708973
06-11-2011, 12:47
Аз дори се чудя дали потребителките са наистина от женски пол, или някой си прави ташак. Във всяка втора тема обясняват колко навътре го лапат, как се ебат където им падне и когато им скимне. Това хич не е характерно за момичета на моята възраст, защото ги знам какво представляват. Вече станахте по-цинични и от момчетата (говоря за възраст 15-18 ) А уж сте имали принципи..

"Мнооого ми е мерак да го науча тоя номер, просто си представям същисана и супер доволна физиономия :-D И супер гордно изражение от моя страна" Аз пък си представям изражението ти, когато баща ти разбере какви глупости говориш във форума. Когато някой ти вкара член до гърлото, хич няма да гледаш както си мислиш.

Гледай си работата, драги :wink: Не виждам абсолютно нищо нередно и/ли срамно в това, че искам да зарадвам партньора си. Аз имам принципи, просто не включват лиготии в стил 6-ти клас, правене на недостъпна и опитване на всяка цена да направя мъжа до себе си по-малко мъж.
Изобщо не ги знаеш момичетата на твоя възраст. Момчетата от класа ми също бяха изненадани, когато няколко момичета си поговорихме с тях на тая тема.

MakeMeLaugh
06-11-2011, 12:56
Все по-зле става.