View Full Version : Разделно хранене.
VampireLover3
06-10-2011, 18:14
Здравейте .. интересно ми е някой от вас храни ли се разделно? Не говоря само за 90 дневната диета, а попринцип да не се смесват отделните храни? Доволни ли сте от този начин на хранене? Трудно ли ви е или не..
Аз бях на 90 дневната диета и сега просто не мога да отвикна .. един път се опитах да ям въглехидрати с варива и корема ми стана като балон. Много съм доволна и честно казано вече нямам пъпки, а преди всяка седмица ми излизаше по някоя нова..не знам дали е от начина на хранене, но определено се чувствам много добре. Е хайде споделяйте, съжалявам ако има друга такава тема или темата Ви се стори тъпа.
Не си го представям това разделно хранене да се съчетае с нашата кухня и точно затова се чудех дали да не прекъсна и диетата. Ако не бях толкова последователна, бих я прекъснала. След като я свърша пак ще се въздържам от триста хиляди работи, но надали ще се храня разделно. В кой ден се яде например руска салата според разделното хранене? Аз не мога да се лиша от подобни неща. Не, че ги ям всеки ден, ама все пак...
VampireLover3
06-10-2011, 18:43
Ти на 90 дневната ли си ?
За руската салата не знам наистина няма как да се впише в разделното хранене. 8-)
Roksolana
06-10-2011, 18:43
Извинявам се, че пиша тук, но ефект от тая диета има ли?
Иначе бфф-то се храни разделно и е доволна, постоянно ме навива и мен аама.. :D
VampireLover3
06-10-2011, 18:48
Ефект от диетата има и то голям. Моя съученичка я спазваше до скоро и напълно се промени от пълно момиче сега изглежда страхотно, разбира се има още какво да се свали, но след 3 месечната почивка... даже тя каза, че сега когато си яде отново каквото си поиска пак сваля.
gabri3lla
06-10-2011, 18:49
Извинявам се, че пиша тук, но ефект от тая диета има ли?
Иначе бфф-то се храни разделно и е доволна, постоянно ме навива и мен аама.. :D
да ти кажа честно на мен не ми се вижда много ефективна тая диета,но и аз имам приятелка,която много я хвали,а в същото време аз не забелязвам да е свалила нищо 8-)
Аз свалям в умерени темпове от нея и не съм толкова стриктна в хранителните режим, колкото в спорта. Резултата ми за 6 седмици е -7см от талията и -5 от ханша и толкова някъде и от бедрата.
brutaLxxbunny
06-10-2011, 19:01
Любимите ми неща са точно смесиците :D Не мога просто..
elinanacheva
06-10-2011, 19:03
Аз се храня разделно без да се усещам :D и от февруари отслабнах с 8кг и да знаеш че аз не съм упорита и все си хапвам по нещо друго така че смятай ако си упорита колко можеш да отслабнеш и за колко малко време.
Хора гледам че сички тука са много доволни,обаче да ви кажа аз спазвах тая диета с още една приятелка миналата година.Първо свалих около 5 кила за около месец и нещо,оба4е после като я спрях качих почти двойно.Също наскоро почна много да ме боли корема и разбрах че имам язва.И това е нещо което си остава завинаги болка която винаги ще ми напомня че си развалих здравето от една простотия.В началото вредата не се усеща но след време дава страшно оражение.Сяко такова изтезание на организма носи рано или късно, едни или други лоши последствия.Така че просто ви съветвам да внимавате.
xxKiFlAx
06-11-2011, 03:58
НЕ се храня разделно!
Нито диета някога съм правила! Това е глупаво :D
Ям когато и каквото ми се яде...
VampireLover3
06-11-2011, 05:45
GeryPr ти колко време я спазваше? И после как се хранеше, защото ако не си се тъпчела не ми се вярва да си качила нещо .. или пък по време на диетата си гладувала?
xxKiFlAx - Нормално е щом си слаба няма за какво да се притесняваш.