View Full Version : Много голям? ;(
myrapture
06-11-2011, 09:33
Здравеите имам голям проблем-буквално и преносно!От скоро ходя с едно момче за когото разбрах че е доста...надарен ( някой даже май ми каза 24 сантиметра) Попринцип това е добра новина.Но аз имам проблем с...проникването.Бившият ми приятел ми беше първи и той не можеше да се похвали с нещо голямо...даже никак.А мен ме болеше нечовешки много!С него бях 1 година и 50% от случаите ме болеше.Момчето с което съм сега страшно ме възбужда но само като си помисля какво може да ми причини и изпадам в паника.
Какво да правя????
От къде знаеш,че това не са само приказки ? Иначе ,ако наистина е така ..лубрикант
0y7ofCon7roL
06-11-2011, 09:52
Казваш, че с предишния ти бойфренд те е боляло в 50% от случаите, а не му е бил много голям.
С този ще те боли в 100% от случаите.
Според теб какво трябва да направиш ?
RoSKo0o0
06-11-2011, 09:54
Ръгай кренвирша у гаражаааааа......... кво те ебе боли боли, не боли... ръгай там да има нещо, че сме в кризаааа
Какви хора сте вие, бе? Как ходиш с момче и разчиташ да знаеш за това колко е голям пенисът му от "другите"? И с това "някой даже май ми каза 24 сантиметра"..фейк!
myrapture
06-11-2011, 09:59
той сам ми каза че му е доста голям!пък и натискали сме се знам какво усетих и то беше доста!! :D Надям се 24-те сантиметра да са преувеличаване ама все пак...Сериозно съм се притеснила стига сте се ебавали :D Последните пъти с бившия ми толкова ме боля че нищо не стана
той може да ти каже много неща,много мъже се заблуждават за размера ..щом казваш ,че те боли толкова явно не се отпускаш достатъчно.Ползвай и лубрикант
RoSKo0o0
06-11-2011, 10:23
Или просто има много тясна вагина...
MojoJojo88
06-11-2011, 10:42
И като му е толкова голям, та кво? Да не си мислиш, че целия ще си го навре в теб? Ами ако е дълъг, ама тънък....Докато не пробваш няма как да знаем.
anonymous708973
06-11-2011, 11:19
той сам ми каза че му е доста голям!
Дааа, а аз ти казвам, че съм със сини очи и 120 гръдна обиколка...
Изчакай да се увериш сама. Възможно е освен да е надарен, приятелят ти и да е кадърен и да знае как да го използва :)
badsector
06-11-2011, 13:28
Споко, ще те разработи както си трябва и после все големи ще търсиш, че другите не ги усещаш.
anonymous768631
06-11-2011, 14:05
той сам ми каза че му е доста голям!
Дааа, а аз ти казвам, че съм със сини очи и 120 гръдна обиколка...
Изчакай да се увериш сама. Възможно е освен да е надарен, приятелят ти и да е кадърен и да знае как да го използва :)
Не й давай напразни надежди...
scrooper
06-11-2011, 14:18
Ее, голям праз. Предупреди го и опитайте, кажи му да е нежен. Ако не стане- здраве да е! Поне няма да се тормозиш може ли или не.
ccdesigns
06-11-2011, 14:27
Aко го мери грешно може и 18 да му е, не 24 ;)
DarkTemplar
06-11-2011, 14:31
Aко го мери грешно може и 18 да му е, не 24 ;)
Абе и според мен не е толкова. 24 сантиметра си е бая точилка и за тийн възраст ми звучи като някъв феномен. Виж 18-20, което пак не е никак малко, е по-вероятно.
NomNomNom
06-11-2011, 14:33
Почти всеки път , когато чуя за някого с голяма пишка , се оказва , че човека има от 8 до 15см реално . Големите пишки си мълчат и не раздухват .
Как да ти кажа, моят пенис е 21 см , но аз не се фукам с това и боравя много внимателно с него . Ако искаш може първо да се видиш с мен , за да поработим и да свикнеш , после ходи при пича.
DarkTemplar
06-11-2011, 14:37
^Ти па откога имаш пенис?
сигурно си има няколко...
MojoJojo88
06-11-2011, 16:02
^Ти па откога имаш пенис?
Хехехехе, ми мое пък да си го крие за специално поводи, знае ли човек :lol:
anonymous768631
06-11-2011, 16:05
Почти всеки път , когато чуя за някого с голяма пишка , се оказва , че човека има от 8 до 15см реално . Големите пишки си мълчат и не раздухват .
Как да ти кажа, моят пенис е 21 см , но аз не се фукам с това и боравя много внимателно с него . Ако искаш може първо да се видиш с мен , за да поработим и да свикнеш , после ходи при пича.
Шимейл на хоризонта! :shock:
NomNomNom
06-11-2011, 16:40
Ако бях Шимейл знаете ли колко много пари щях да изкарвам, щях да се скъсвам от секс и нямаше да имам време за форум :D:D
anonymous768631
06-11-2011, 16:42
Ако бях Шимейл знаете ли колко много пари щях да изкарвам, щях да се скъсвам от секс и нямаше да имам време за форум :D:D
Поклон за мисленето!
Ама ти така и така можеш да го правиш... :?
BlackRaven
06-11-2011, 18:22
Напълно е възможно да те пори като риба 8-)
myrapture
06-11-2011, 18:42
не ми се е фукал по-скоро...ме предупреди :D :D :D Смис каза ми супер тактично "да знаеш че съм над нормата.Да не се уплашиш :D " Как да не се уплаша?? Сега не знам какво ще ми извади :D Иначе наистина ли като спиш с момчета с голям пенис после не усещаш :( не искам да не усещам нищо след това :X
NomNomNom
06-11-2011, 18:50
Поклон за мисленето!
Ама ти така и така можеш да го правиш... :?
Не ме бива, страхлива съм а и секса ми е удоволствие , ако го превърна в работа - ще си изгуби чара :D По-добре да стоя бедна :D
По темата : Мацка, не му се връзвай , и да е голям - ще свикнеш .
anonymous768631
06-11-2011, 19:10
Обикновено не се скъпя да се предлагам, ама сега мога да си спестя този лукс... :lol:
badsector
06-11-2011, 20:11
...Иначе наистина ли като спиш с момчета с голям пенис после не усещаш :( не искам да не усещам нищо след това :X
Така са ми казвали три момичета. Не знам какво е обяснението от медицинска гледна точка.
NightGuardian
06-11-2011, 20:42
Чак пък 24 , абсурд!
NomNomNom
06-11-2011, 21:18
...Иначе наистина ли като спиш с момчета с голям пенис после не усещаш :( не искам да не усещам нищо след това :X
Така са ми казвали три момичета. Не знам какво е обяснението от медицинска гледна точка.
При мен пък не е така. Бившият ми приятел беше с голям и доста дебел, болка всеки път .
След това спах с момче със сравнително малък - дали имаше 10 , и беше и много тънко. При което той през цялото време ми спамеше коло съм тясна , как му харесва, а после се оплака, че даже го боляло малко .
Сегашният ми приятел е с нормален и пак си ме боли , и пак съм си също толкова тясна .
Не знам дали факта, че си тренирам самите вагинални мускули ( стягам и отпускам от време на време като тренировка ) има нещо общо , но както казах - всичко си усещам , че даже и болката .
badsector
06-11-2011, 21:26
...Не знам дали факта, че си тренирам самите вагинални мускули...
Да, определено ще има значение. Сега като се замисля и трите не си падат по спорта, та може веднъж като се отпуснат мускулите, ако не се тренират, да си останат отпуснати. Отделно има значение и факта, че си на 17, а те на по около 27 :)
NomNomNom
06-11-2011, 21:34
Да, и това си е фактор . Макар, че сексуален живот имам от 3 години и нещо . Абе , с възрастта и състоянието на организма много неща се променят.
myrapture
06-14-2011, 07:45
добре,вчера говорих с приятеля cи съвсем открито иииии...24-те сантиметра не са били преувеличаване :(( Той самият се притесняваше как ще ми сервира новината,а после и като му казах колко съм тясна му стана лошо...
И тои ми каза,че сигурно ще свикна с времето,ама сега не ми дава мира това дали наистина след него няма да усещам нищо в секса...:(( Не искам да ме разширяват,тесничка си ми е добре :D:D
Съвет?
SpOrTs_GiRl
06-14-2011, 07:48
Защо не поговориш с него за проблема си и не го обсъдите заедно? Големия член си е нож с две остриета понякога, много жени се оплакват точно от... големина.
djipsito
06-14-2011, 16:15
Кво ще говорите ? Пробвайте, квото стане... кво гадаеш, а и той кво те панира ?
Какви хора сте вие, бе? Как ходиш с момче и разчиташ да знаеш за това колко е голям пенисът му от "другите"? И с това "някой даже май ми каза 24 сантиметра"..фейк!
! ! ! Точно ;х Някой й бил казал :Д :Д Все едно сега ''някой'' познат да дойде и да ми каже.. Абе на твоя знаеш ли , че му беше 24 см :Д И този някой да не му го е мерил ? ;ДДДД
Сега ще разбереме влиза 3 цола тръба в муфа цол и половина :lol: :lol: :lol:
По темата: Първите няколко пъти ако внимавате и го карате бавничко ще видиш как ще тръгне по релси.
NeverBack
06-14-2011, 21:34
Омг аз съм с едва 17 санта , пък 24 . :X :D Аз викам цял метър. :d
Дори и да е толкова защо не пробваш? Винаги можеш да спреш ако те боли... освен това може миналия ти приятел да не е можел да те възбуди както трябва и на това да се дължи болката... Може пък този да е опитен и 24 сантиметра които смяташ за ужас да са най-хубавото нещо което ти се е случвало. Абе какво ти говоря пробвай пак ти казвам винаги може да спреш ако те боли ! :)
marmalad400
06-15-2011, 16:32
Остаи го да си фкара шезлонга после ша вариш кат табуретка :)
IseeDEADbodies
06-15-2011, 18:03
Вадиш ---> гледаш ---> преценяш. Ти ако вярваш на всяка хорска приказка.. от затвора нема излезеш :lol:
kretenbg
06-16-2011, 21:18
По-добре му купи водопровод на човека да има с кво да се забавлява.