Влез

View Full Version : Много ми е интересно..

chronic
06-11-2011, 10:55
Защо днескашните момичета са станали много по-настъпателни от момчетата и търсят това което искат момчетата принципно..Лично не виждам нищо лошо,но все пак..

В мен ли е проблема че преди 2 дена както си стоим в дискотеката,аз си пия и си правя хубавото и при мен идва момиче което изглеждаше добре,тя свърза нещата да 'танцуваме' и после тя започна да ме целува,така близките 30 минути.. След което ме задърпа и се качихме в такси и се прибрахме в тях.
Правихме секс,а към 6-7 часа сутринта трябваше да тръгвам и попитах дали ще се чуем пак,а отговора беше-"Писнало ми е от връзки,просто имам нужди,благодаря ти". Останах в шок,не трябва ли ние момчетата да сме в тази роля?

Въпроса ми е,как така добре изглеждащо момиче постъпва по-този типично момчешки начин и в мен ли е проблема че не виждам никакъв смисъл именно от подобен тип неща..Смисъла е точно 2 минути удоволствие и дотам.Явно останалите хубави неща покрай любовта,закачките,тръпката ,целувките под звездите се припокриват с точно тези 2 минути,странно..
Имам чувството че накрая лафа"всички сте еднакви",ще се превърне в нарицание за женската част.
Вие как мислите?

CyberMeX
06-11-2011, 10:58
еее пък ти си направил кефа брат, хаха, даже не имало нужда да я зарибяваш 8-) тя тебе те е зарибила!!! :-D

w0sh
06-11-2011, 11:02
2 минути.

I am dissapoint.

chronic
06-11-2011, 11:10
еее пък ти си направил кефа брат, хаха, даже не имало нужда да я зарибяваш 8-) тя тебе те е зарибила!!! :-DТочно там е проблема,че тези зарибявки са ми адски селски,и в случая ми беше някакво евтино и селско,ама кръвта ми беше слезнала надолу и спряха всякакви разсъждения.. 8-)
Колко много може да се променим не е истина обаче,понякога ми се иска да нямам нищо между краката,и да изричам думите с истинското им значение.

CherryBell13
06-11-2011, 11:12
Аз на такива им викам курви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано :D тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може ;)

Zarity
06-11-2011, 11:15
Мацката с която си се забавлявал,вероятно,почти сигурно,наскоро е приключила сериозна връзка с не особено благоприятен край,наранили са я.Да,когато ни наранят момчетата,ние си казваме,че можем да правим като тях,можем да забиваме като тях и да се забавляваме.Страх ни е,ако отново хлътнем по някое момче,да не стане като предишния,и смятаме,че е по здравословно да е само за една вечер.Мда. :)

Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано :D тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може ;)

Естествено,има и такъв момент,но не трябва да се съди момичето,преди да се знае нещо по подробно.

CyberMeX
06-11-2011, 11:17
еее пък ти си направил кефа брат, хаха, даже не имало нужда да я зарибяваш 8-) тя тебе те е зарибила!!! :-DТочно там е проблема,че тези зарибявки са ми адски селски,и в случая ми беше някакво евтино и селско,ама кръвта ми беше слезнала надолу и спряха всякакви разсъждения.. 8-)
Колко много може да се променим не е истина обаче,понякога ми се иска да нямам нищо между краката,и да изричам думите с истинското им значение.

Прай си кефа с тия, има свестни и готини, намери си една и си карай с нея, по хубаво от това няма :) а ония селски пачи ги има навсякаде.

chronic
06-11-2011, 11:28
@CyberMeX,след подобен тип случки аз коя да си хвана и да си мисля че няма да прави това зад гърба ми?

Мацката с която си се забавлявал,вероятно,почти сигурно,наскоро е приключила сериозна връзка с не особено благоприятен край,наранили са я.Да,когато ни наранят момчетата,ние си казваме,че можем да правим като тях,можем да забиваме като тях и да се забавляваме.Страх ни е,ако отново хлътнем по някое момче,да не стане като предишния,и смятаме,че е по здравословно да е само за една вечер.Мда. :)

Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано :D тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може ;)

Естествено,има и такъв момент,но не трябва да се съди момичето,преди да се знае нещо по подробно.

Варианта за развързаното момиче след дълга връзка отпада,след като съм имал 7 месеца връзка с момиче,което правеше зад гърба ми същото по дискотеките,естествено аз разбрах впоследствие.
Откъде сте сигурни че това момиче си няма някой,който я обича и я мисли и просто не подозира какво прави тя,както аз преди време?
Не знам къде са тези искрени и свестни момичета,след като от 5-5 се окават вече такива.....

CherryBell13
06-11-2011, 11:32
Не търсиш на правилните места да не мислиш че свестните момиче ходят всяка вечер по дискотеките?! :?

CyberMeX
06-11-2011, 11:36
Ми почвай да излизаш с повече момичета, събирай опит, а пък може и да се натъкнеш на накое свястно.

chronic
06-11-2011, 11:37
Не търсиш на правилните места да не мислиш че свестните момиче ходят всяка вечер по дискотеките?! :? Е,смятам че е нормално да се излиза на дискотека,предполагам че и там има свестни,иначе къде да търся в интернет ли? 8-)

Ми почвай да излизаш с повече момичета, събирай опит, а пък може и да се натъкнеш на накое свястно.
Ние излизаме компания с момичета,просто за да запазим компанията никой с никой не тръгва,опит имам във връзки непоправим,доста голямо време съм пропилял в тези неща,оставаше и да нямам.Просто колкото повече се запознавам,толкова повече ми се утвърждава мнението.
Явно твоята теория за излизането с повече момичета ще опровергае тази за свестните такива. хах

TheNewReligion
06-11-2011, 11:40
И като се събуди, прозорецът беше отворен, а котката дращеше по вратата...

DarkTemplar
06-11-2011, 11:43
Ситуацията е логична и мисля, че трябва да си доволен. Получил си това, към което се стремят повечето мъже и то без особени усилия. Вярно, че поведението й на сутринта може би малко е наранило мъжкото ти его, но ще го преживееш. Просто момичето е било от тези, които знаят кво искат и как да си го получат. ;)

Забелязал съм, че сериозни връзки се получават или при хора с общи познати/компания (т.е. запознали се покрай близки и доверени хора) или пък се завързват покрай училище/университет/работа. Изисква се определен период на опознаване/свикване/спечелване на доверието. Много рядко сексът, получен още не първата вечер, води до нещо по-сериозно.

ivcheto0o
06-11-2011, 11:46
Има много момичета като това,както има и много момчета които постъпват по този начин,но има и много свестни представители и на двата пола,просто на такива си случил.Пък и как няма като повечето момчета не забелязвате свестните и предпочитате лесното.
А и ако ти беше казала че ще се чуете мислиш ли че нещо щеше да се получи след такъв старт на нещата ?

YyoOnNiItTyY
06-11-2011, 11:48
E, не съм много сигурна ,че нормални момичета няма! :-x Има много ясно, но по незнайна причина, явно ти не си срещнал такова..е лошо за тебе :lol: Като ти се е отдала възможност.. прави си кефа.. момичетата са много и представи си..и на тебе ще ти излезне късмета с нормално.. просто явно.. ами...БЕ КЕФ ДА Е И ТОЛКОВА :lol: Нали не ти е трябвало да я зарибяваш.. и после да се мъчиш да и обесниш защо аджеба няма да се видите..к*рви колкото искаш.. :x

DarkTemplar
06-11-2011, 11:50
Нали не ти е трябвало да я зарибяваш.. и после да се мъчиш да и обесниш защо аджеба няма да се видите..к*рви колкото искаш.. :x
Мда, погледни от добрата страна - спестил си си пари и нерви.

anonymous708973
06-11-2011, 12:00
Аз на такива им викам к**ви.

Наричаш курва момиче, което знае какво иска и нещо по-важно - как да го постигне? Момиче, което има нужди и не иска връзка?
Пф. Не може всички да си играем на шикалки, да гледаме срамежливо и да чакаме момчето да направи първата крачка, а когато я направи, да почнем с правенето на недостъпни или "Не съм готова, ако ме обичаш, ще ме чакаш". При което момчето съвсем разбираемо търси секс другаде, а ние да изпадаме в истерия и да пишем теми по форумите, в които всички нареждат пича, а ние затваряме темата и си лягаме доволни, че сме оплюли този мизерник и се радваме, че не сме му "пуснали", щото, видиш ли, не го заслужавал.
Какво толкова трябва да е направил, че да заслужи да си отвориш краката, е съвсем друг въпрос. :?

На момичето й се е правило секс, видяла го е, харесала го е, замъкнала го е у тях. Какво лошо има? Откога сексът трябва да е на свещи, с тиха музика и с шепнене на "Обичам те"?

Успокойте се малко и спрете да лепите етикети.

YyoOnNiItTyY
06-11-2011, 12:17

Наричаш к***а момиче, което знае какво иска и нещо по-важно - как да го постигне? Момиче, което има нужди и не иска връзка?
Пф. Не може всички да си играем на шикалки, да гледаме срамежливо и да чакаме момчето да направи първата крачка, а когато я направи, да почнем с правенето на недостъпни или "Не съм готова, ако ме обичаш, ще ме чакаш". При което момчето съвсем разбираемо търси секс другаде, а ние да изпадаме в истерия и да пишем теми по форумите, в които всички нареждат пича, а ние затваряме темата и си лягаме доволни, че сме оплюли този мизерник и се радваме, че не сме му "пуснали", щото, видиш ли, не го заслужавал.
Какво толкова трябва да е направил, че да заслужи да си отвориш краката, е съвсем друг въпрос. :?

На момичето й се е правило секс, видяла го е, харесала го е, замъкнала го е у тях. Какво лошо има? Откога сексът трябва да е на свещи, с тиха музика и с шепнене на "Обичам те"?

Maй ти трябва да се успокоиш, не мислиш ли :? Явно... ти си за безразботния секс и за момичетата, които нямат никакви заръжки, но никой не е казал, че трябва да е по-романтично или каквото и да е било друго..просто по-сдържано и не толкова нахално!А колкото до момичетата, които не пускат веднага.. е, аз имам гадже ,което ме е чакало повече от година и повярвай ми, нито веднъж, дори и не си е помислял да ми изневери ;) Така че ,тези въпросните момчета, които се плюят по всеки форум.. явно наистина са виновни! Хайде сега охлади малко страстите , иди направи си чайче ,нагримирай се, облечи късата поличка и 240934083метров ток и заминавай още от сега по дискотеките ;)

ymca
06-11-2011, 12:44
И сега...какво?! Наистина ли се оплакваш, че има такива момичета? Или ти се искаше да се похвалиш, прикривайки го чрез опита ти "възмущението от леките момичета" да излезе на преден план?
Аз също не съм за това да се съдят хората. Правило й се е секс, правила е секс- евала! Никой не може да знае дали всяка вечер процедира така, пък дори и да го прави...нейна работа си е. Колкото до автора, наистина не виждам защо ти е било нужно да пускаш такава тема /изключвам хвалбата/. Все едно не си знаел, че има такива момичета още преди да се чукнеш с някоя непозната за една вечер..

badsector
06-11-2011, 13:01
...Е,смятам че е нормално да се излиза на дискотека,предполагам че и там има свестни...
Дискотеките са за такива изпълнения, за каквито си писал. Ако искаш свестни, не ги търси по дискотеките.

...Момиче, което има нужди и не иска връзка?...Всички имат нужди. Разликата между кUрвите и нормалните е точно в това, кой задоволява тези нужди. Ако се лупаш с постоянен партньор е нормално. Но ако се лупаш с непознати само заради идеята да правиш секс, вече е курвенско. Без значение дали става въпрос за мъже, или жени.

sexa_na_kompleksa
06-11-2011, 13:07
Да, значи момчетата могат да правят безразборен секс и да се държат арогантно, а момичетата не могат.

http://www.lifechat.com/files/images/normal_117967550465nr0.jpg

GossipGirl89
06-11-2011, 14:07
Ама чакайте сега малко хора. Защо така сте я нападнали тая девойка, че даже и етикет "к*рва" сте й лепнали? И какво значи "нормални" и "ненормални" момичета? Секса е нещо напълно нормално. Нужда е. Всеки в даден момент я изпитва. Принципно не съм фенка на секса за една вечер, още повече с напълно непознат, но не винаги имаш постоянен партньор до себе си, с който да го правиш. Разберете, че не всичко на тоя свят е любов. Понякога на човек му се налага чисто и просто да си задоволява нуждите и нищо повече. Мацката сама си е казала, че й е писнало от връзки и е търсила само и единствено секс. Не я познавате, не знаете дали го прави системно, за да й лепвате веднага етикети.

Авторе, на теб не виждам какъв ти е проблема. Повечето момчета целят да получат точно такива отговори на сутринта, а ти си седнал да се впрягаш. Е да, и на мен ми става криво понякога като виждам как масово си лягат с който им падне ама кво мога да направя по въпроса? Времената се измениха, живота също и днешните млади хора са доста по-разкрепостени в това отношение. И нито ти, нито аз, нито който и да било може да го промени това нещо като каже "възмущавам се" :) Ако си търсиш сериозна приятелка мястото наистина не е дискотеката, защото там хората ходят, за да разпускат, да се забавляват, а някои и да намажат нещо еднократно и неангажиращо. И не ми казвай, че навсякъде са такива момичетата - хората сме много и различни, просто явно движиш в среда, в която се среща един и същи тип поведение.

jghgh
06-11-2011, 19:51
Курва си ти :)

Това, че някое момиче знае какво иска, не я прави курва. Курви са тия, които правят курвенски номера - скарват приятели, правят интриги м/у тях, изневеряват, лъжат, вместо да си кажат направо как стоят отношенията и т.н., а не момичета, които знаят к'во искат и съответно си го получават.

Някой ден ще останеш на сухо и ще си стискаш краката само от измислен морал и двоен стандарт, докато мислено са те изнасилили 5 негъра.

Иначе, авторе, хайде престани с твоето отчаяние от жените. Няква п??тка ти изневерявала и сега всяка която прави секс за една нощ изневерява на приятеля си. Несериозно твърдение.

Иначе да, странно е - това обикновено е мъжко поведение, ама свиквай.
Съгласна съм с онова момиче, което каза, че трябва да се проявява разбиране. Аз само веднъж съм правила нещо подобно - да се хвърля на мъж. Е, не се стигна до нищо повече от целувки) и се чувствах малко унизена след това, защото го има насаден стереотипа, че е по-добре мъжът да е настъпателен. После ми беше малко куцо кво си е помислил за мене, ама бОли ме... писна ми от стереотипи. Мотивите, поради които действам, може да са толкова различни - от депресия до самота или просто за кефа.. Но най-лесно е да се съди, като безмозъчната потребителка в розово.
М/у другото възхищавам ти се за изречението, че ти е писнало от х?? ти, образно казано ;) Наистина беше впечатляващо...

badsector
06-11-2011, 21:21
Да, значи момчетата могат да правят безразборен секс и да се държат арогантно, а момичетата не могат.
Това изречение прочете ли го :

...Без значение дали става въпрос за мъже, или жени.?

к***а си ти :)
Защото има морал ли? :lol:

...к**ви са тия, които правят курвенски номера - скарват приятели, правят интриги м/у тях, изневеряват, лъжат...
Аха, значи тия дето се еб@т с множество хора, не са курви? Значи, ако иска да я изклати едно циганско гето и го направи, няма да е кUрва, защото знаела какво иска? Не е ли по-нормално когато остане на сухо, да си намери ЕДИН креватен приятел, или просто да го прави с най-добрия си приятел? Ама то всъщност кUрвите обикновено нямат приятели, поради простата причина, че с външния си вид и поведение не оставят избор на мъжете освен да искат само едно нещо от тях. А това нещо след време писва. Та сексът за една нощ си е чисто кUрвенска постъпка, не случайно в 99,9% от случаите е под влиянието на наркотици.

chronic
06-11-2011, 21:31
Някакъв вид мода е в днешно време..
Мацката,токчетата,чантата Гучи-менте,пиеща пак менте.. Тя цялата е менте,задоволява се с нужното.
Всичко е до стандарт на живот,половината жени простеят по тези дискотеки,там са ама им се иска да е по-различно,ама няма как да е с този материален статус.
И на фона на сивотията накрая изригват да правят глупости на поразия.
Кво по-различно от секс за една нощ?
Може би ако водеха малко по-цветен живот,богат на емоции и авантюри нямаше да е така..
Много е тесногръда българската жена в днешно време.. бемеветата-парите-секса-телевизия планета,тва е за друго очи няма и няма как да има..

jghgh
06-11-2011, 21:32
Абе не ми натрапвай странните си логики : )
И не ми говори, че теб ако те сърби, ще тръгнеш да си търсиш приятелка - 1во се замисли дали наистина ще го направиш - цялото това търсене и т.н. Ще отделиш ли солидното време да намериш някоя, която наистина да ти харесва по душа и характер (и външност), за да може със спокойна съвест да правиш секс с нея? Ако въобще тръгнеш да си търсиш приятелка, дали пък няма да си намериш някоя просто ей-така и ПОДЛО ще я лъжеш, че имаш сериозни намерения, с ясната цел да има къде да топиш чушката (+ да се чувстваш велик, че все пак имаш връзка, а не ходиш при различни)? Замисли се много ли е морално, за да успокоиш съвестта си, че не си курва, да си търсиш приятелка, с която да правиш секс, при положение, че я търсиш с единствена цел задоволяване на нагона, а не защото искаш да си свържеш душата с нея? Моля те, обмисли го добре.

Освен това не знам дали сам си вярваш на изречението че било гнусно да се хойка, както от жени, така и от мъже. Вярваш ли си, сериозно? Че ако си загорял и ти се сложи приятно-изглеждаща мацка ще я отритнеш, за да не си мъжка курва? Хаааайде, моля те. Да гледаме РЕАЛНО на нещата.

Виж, аз те разбирам. На жената от праисторически времена й е отредено да ПОДБИРА. Жената подбира най-силния, мощния и представителен самец, чието семе да приеме, за да оцелее рода и да има качествено поколение. Жената отговаря за качеството. Мъжът - за количеството - той си разпръсква семето навсякъде, където може. Даже е доказано, че той произвежда много повече сперматозоиди, отколкото жената - яйцеклетки - при нея е ограничен брой.
Затова се гнусите от жените, които правят секс с много мъже - те не подбират. Просто вече сме в други времена, сексуалната революция се случи. Да, стереотипите остават. Схващанията остават. Което аз не намирам за правилно - всички да се оправдаваме с тая праистория. Оправдаваме много гадни неща с нея - изневери, полигамия и т.н., а уж сме разумни същества и трябва да се развиваме и да се възвисяваме. Мисля, че точно такава промяна става и с жените - когато изпитват нужда да правят секс, те правят. Не знам каква е нуждата - голяма, постоянна, за една вечер на един месец и т.н. - има ги тези неща, затова и вече се случват.
Но реално погледнато защо да си курва ако спиш за една вече, пък било то и с много хора, ако имаш тази нужда и необходимост и не си си намерил приятел за секс? И къде е казано, че задължително го правиш под влияние на наркотици, че си правиш обобщения :)

Да правиш секс с най-добрия си приятел аз изобщо не подкрепям. Мисля, че си е много по-добре с непознат и да си остане м/у вас, а не да развиете чувства един към друг и така нататък.

Това си е мое мнение, разбира се, тълкувай си го както искаш. Просто и друга гледна точка.

chronic
06-11-2011, 21:45
Абе не ми натрапвай странните си логики : )
И не ми говори, че теб ако те сърби, ще тръгнеш да си търсиш приятелка - 1во се замисли дали наистина ще го направиш - цялото това търсене и т.н. Ще отделиш ли солидното време да намериш някоя, която наистина да ти харесва по душа и характер (и външност), за да може със спокойна съвест да правиш секс с нея? Ако въобще тръгнеш да си търсиш приятелка, дали пък няма да си намериш някоя просто ей-така и ПОДЛО ще я лъжеш, че имаш сериозни намерения, с ясната цел да има къде да топиш чушката (+ да се чувстваш велик, че все пак имаш връзка, а не ходиш при различни)? Замисли се много ли е морално, за да успокоиш съвестта си, че не си к***а, да си търсиш приятелка, с която да правиш секс, при положение, че я търсиш с единствена цел задоволяване на нагона, а не защото искаш да си свържеш душата с нея? Моля те, обмисли го добре.

Освен това не знам дали сам си вярваш на изречението че било гнусно да се хойка, както от жени, така и от мъже. Вярваш ли си, сериозно? Че ако си загорял и ти се сложи приятно-изглеждаща мацка ще я отритнеш, за да не си мъжка к***а? Хаааайде, моля те. Да гледаме РЕАЛНО на нещата.

Виж, аз те разбирам. На жената от праисторически времена й е отредено да ПОДБИРА. Жената подбира най-силния, мощния и представителен самец, чието семе да приеме, за да оцелее рода и да има качествено поколение. Жената отговаря за качеството. Мъжът - за количеството - той си разпръсква семето навсякъде, където може. Даже е доказано, че той произвежда много повече сперматозоиди, отколкото жената - яйцеклетки - при нея е ограничен брой.
Затова се гнусите от жените, които правят секс с много мъже - те не подбират. Просто вече сме в други времена, сексуалната революция се случи. Да, стереотипите остават. Схващанията остават. Което аз не намирам за правилно - всички да се оправдаваме с тая праистория. Оправдаваме много гадни неща с нея - изневери, полигамия и т.н., а уж сме разумни същества и трябва да се развиваме и да се възвисяваме. Мисля, че точно такава промяна става и с жените - когато изпитват нужда да правят секс, те правят. Не знам каква е нуждата - голяма, постоянна, за една вечер на един месец и т.н. - има ги тези неща, затова и вече се случват.
Но реално погледнато защо да си к***а ако спиш за една вече, пък било то и с много хора, ако имаш тази нужда и необходимост и не си си намерил приятел за секс? И къде е казано, че задължително го правиш под влияние на наркотици, че си правиш обобщения :)

Да правиш секс с най-добрия си приятел аз изобщо не подкрепям. Мисля, че си е много по-добре с непознат и да си остане м/у вас, а не да развиете чувства един към друг и така нататък.

Това си е мое мнение, разбира се, тълкувай си го както искаш. Просто и друга гледна точка.Не знам кой ти е отворил толкова очите за мъжката природа,но няма нещо което да отрека за жалост щото харесвам дискусиите.
Но,искам да ти кажа че това са два свята и не трябва да се смесват,вие жените си мислите че със ставането на нагона има само сексуални мераци?О не,оттам започва всичко хубаво,има ли сексуален обект той е обект на желание,и ако мацката съумее да запази интригата след втората среща(след втората среща вече са ми заклеймено-сериозни жени в очите ако не проплачат за секс),та ако съумее да я запази идват едни други емоции,който са по-хубави според мен.
Аз какво да ме привлече да полудея по една жена,след като тя ми се изчерпва още на същия ден към сексуални мераци.А повечето момичета сте супер емоционални инвалиди,без никакво чувство за хумор.
Не знам за какви праисторически времена ми говориш,след като обратно на всяка логика е жената да избира.

jghgh
06-11-2011, 21:54
Ами сериозното момиче няма да си легне с теб на 1ва среща, защото дори да го иска, ще знае, че ще те изгуби, ако го направи.

Но в случая ако не иска връзка и има нагон, защо да не направи секс с теб?

И сега има жени, които избират. Има и такива, които не. Лично аз ги разбирам и не ги осъждам, въпреки че знам, че аз не мога да се навия да пусна на всеки, дори да съм много загоряла и т.н.

Просто искам да кажа, че за мен курва е по-скоро момичето, което само за да получи внимание, се държи като шаврантия, или скарва добри приятели, меси се в любовни интриги, а не момиче, което има някви нужди и съответно си ги задоволява било за една вечер или нещо друго.

Освен това не можеш да знаеш кой поради каква причина върши някакви неща - може да запълва вътрешни празноти, въобразявайки си, че сексът ще му помогне.

Не мисля, че си прав, че сме емоционални инвалиди - момичетата са по-емоционални от мъжете по презумпция.
Сериозна връзка трудно се намира, не си само ти. Просто е сложо да намериш някого, с когото толкова да си допадаш. Не е най-голямата трудност на коя среща ще спите.

DarkTemplar
06-11-2011, 22:00
Но в случая ако не иска връзка и има нагон, защо да не направи секс с теб?
Не бе, те сериозните жени не правят секс. Те са целомъдрени 4 life. :lol:

А думата "кUрва" е най-голямото и тръпо клише в нашето общество. Наистина не се сещам за друга дума, с която да се злоупотребява толкова много и да я употребява сульо и пульо, вменявайки й чисто субективно значение.

Трагична картинка.

И не, мнението ми изобщо не е насочено към теб, макар че цитирах твои думи.

chronic
06-11-2011, 22:15
Освен това не можеш да знаеш кой поради каква причина върши някакви неща - може да запълва вътрешни празноти, въобразявайки си, че сексът ще му помогне.

Не мисля, че си прав, че сме емоционални инвалиди - момичетата са по-емоционални от мъжете по презумпция.
Сериозна връзка трудно се намира, не си само ти. Просто е сложо да намериш някого, с когото толкова да си допадаш. Не е най-голямата трудност на коя среща ще спите.Всеки ден се сблъсквам със стотици характери,социална личност съм и смея да кажа че вероятността да срещнеш нещо което искаш е доста голяма илюзия.
Може би едно прекалено дълго приятелство градено с години е най-добрата почва за вид допадане,гледни точки и някакъв вид словестна и душевна хармония.

Няма как да се запознаеш с лицето Х от еди си къде,израстнал в съвсем чужда среда с различни хора,с различни представи за живота и да очакваш с течение на времето той да стане теб,а ти-него.
Плюс това във всичко си има чар ако се вгледаш,новостите са интересни,а различните гледни точки и различното, на моменти странно поведение си има хубави страни.

Скоро се върнах от щатите,там се обичат по-различно,патриот съм но не мога да отрека тяхните по-различни маниери и по-различните им отношения един към друг.Някак си езика на любовта им личи от километри,усмивките,детели ните..Живеят опростено и олекотено, на момчето не му трябва бемеве за да го обичат искрено,а момичето няма силикони за да му подсвиркват от строежа и да черпи внимание,тя просто има една чаровна усмивка която грее.

Искам и да вмъкна че имах и отношение с едно момиче там,но как ли хахаха,просто всяка вечер след баскет ме гледаше от съседната къща,оп погледна пердето се премести,максималното което направи беше че ми махна и отново се скри,адски непринуден чаровен срам,така и не се запознахме..

Разликата ни с тях не е само в стандарта ни на живот,а и в любовни отношения,за жалост.. Как да е сори за дългия пост,просто усещам гадния контраст а обичам България и ме е яд.
Лека вечер..

badsector
06-11-2011, 23:16
...Може би ако водеха малко по-цветен живот,богат на емоции и авантюри нямаше да е така...
Доста вярно има в тези думи. Познатите ми момичета, които си нямат гаджета и НЕ правят секс, си прекарват времето яко купонясвайки с какви ли не простотии. Концерти, караокета, спорт, разходки по паркове, музеи, изложби, зоологическата, кина, езда, спа хотели в провинцията... абе много работи могат да се правят, когато можеш да контролираш сексуалната си енергия и не се налага да мислиш за секс на всеки 5 минути.

...ще тръгнеш да си търсиш приятелка... цялото това търсене...Ще отделиш ли солидното време...
Няма к'во да търся, имам поне 5, които веднага ще се отзоват. Просто ме знят, че съм свестен. Докато покрай кUрвите рядко се задържат приятели, освен ако не им пуска периодично. Отгоре на всичкото не ти говоря за гаджета и връзка, а просто приятелски секс, или както е модерно да се нарича "приятели с екстри". Когато не искаш връзка, това е по-добрият вариант отколкото да се лупаш с непознати.

...да ти харесва по душа и характер (и външност)...
В дискотеката точно така избирате мъжете, по душа и характер. Ами ако в цялата дискотека няма ни един, който да ви хареса на външен вид? Занижавате критериите само и само да се уредите със секс.

...ПОДЛО ще я лъжеш...
:D Не правя такива неща.

...Моля те, обмисли го добре...
Да не съм на 15, че да го обмислям тепърва?

...Освен това не знам дали сам си вярваш на изречението че било гнусно да се хойка, както от жени, така и от мъже. Вярваш ли си, сериозно? Че ако си загорял и ти се сложи приятно-изглеждаща мацка ще я отритнеш, за да не си мъжка к***а? Хаааайде, моля те. Да гледаме РЕАЛНО на нещата...
Ти си тази, която не гледа реално на нещата. Това, че покрай теб има само безмозъчни пубери (или по-скоро забелязваш само тях), чиято единствена цел в живота е да топнат чушлето, съвсем не означава, че всички мъже са такива. Отвращава ме идеята да лепна някоя вмирисана пача в някоя дискотека и да правя секс с нея. Да не говорим за проститутка. И да, по друг начин гледам на колегите си, след като знам, че са ходили при такива.

...уж сме разумни същества...
Правилно написа "уж". Това да тръгнеш да си задоволяваш сексуалните нужди с първия попаднал индивид е инстинкт, типичен за животните, което е точно обратното на развитие и възвисяване.

...Мисля, че точно такава промяна става и с жените - когато изпитват нужда да правят секс, те правят...
Точно животинският инстинкт. Първо ниво на пирамидата на Маслоу. При мъжките кUрви е същото. Поддаването на първичните инстинкти и нужди е... първично. Точно обратното на еволюцията :D

...И къде е казано, че задължително го правиш под влияние на наркотици...
В дискотеките к'во правиш, пиеш минерална вода?

...Мисля, че си е много по-добре с непознат и да си остане м/у вас...
Защото така никой няма да те знае каква си курва, нали :)

...ако имаш тази нужда...
Като стана въпрос за нуждите и тяхното задоволяване, ще дам един коан, дано някой се замисли над него :

Високо в планината, встрани от оживените пътища живеели разбойници. За да преживяват нападали самотни търговци на ориз. Понякога заблудени пътници търсели подслон в колибите им. Никога не виждали отново близките си. Един ден заблудил се самурай дошъл до една таква колиба, бил гладен и уморен и не усещайки възможната опасност, решил да влезе и потърси помощ. Едва успял да влезе и разбойникът го убил.
След известно време друг един самурай, също заблудил се наближил колибата. Той, обаче бил вещ в изкуството на боя, бил винаги нащрек, тяло без желание, без мисъл - само готовност и бързина. Избегнал атаката на разбойника и го убил .
Трети самурай, гладен и уморен минал край една такава колиба, в която живее също такъв разбойник. Той почувствал опасността и не влязъл, за да потърси подслон.
Горните примери илюстрират три човешки нагласи към една и съща житейска ситуация.
Първият самурай се намира на материално ниво, пасивен в ситуацията, неприлагащ контрол над съдбата си. Той е роб на своите желания/нужди. Победен от глада, той е загубил в една битка с реалността.
Вторият самурай живее в обстоятелствата. Той е можещ, осъзнава реалността в бързина и смелост. Затова живее нащрек, с вдигнат гард, готов да побеждава, непрекъснато доказвайки себе си. В една друга реалност, при по-добър противник, би загинал. Този самурай е символ на логиката и света на изкуството, където човек, изучавайки законите на природата ги прилага в действие. Но науката не обхваща реалността в движене и затова тя е само една моментна скица на действието.
Третият самурай не е изпитвал нужда от победи над обстоятелствата, живеейки в свят на разбиране и интуиция. Той не доказва себе си, не поема излишни рискове. Свободен е и е господар на себе си. Не е продукт на реалността, а част от нея.

Grommash
06-12-2011, 08:02
Хората не се раждаме с нагласата да живеем такъв разкрепостен живот. За това, което е направила тя с теб си има нещо свързано с миналото й. Дали проблеми с родителите, дали някой момък й е разбил сърцето и вече не иска сериозни връзки, от страх да не се получи същото. Това са хора с ледени сърца.

Ssummerjam
06-12-2011, 09:04
^Хора с ледени сърца - wtf?! Да, има хора, които като се разочароват от определен представител на срещуположния пол, започват да лепят етикети, че всички са такива. И предпочитат да не се обвързват, защото се страхуват да не се случи пак същото. Но това продължава само докато не срещнат някой, който така да им завърти главата, че да нямат време да се плашат от риска.
Никой не е безчувствен. Просто някои съзнателно създават такова впечатление, за да не бъдат наранени. (( ах колко мразя тази думаа 8-) ))

Grommash
06-12-2011, 19:39
Еми да де, докато не срещнат някой който да им разтопи леда около сърцето. Явно не сте ме разбрали госпожице. 8)

antifashionshit
06-13-2011, 06:30
боже каква морална висота лъха от тази тема :lol:

Rorschach
06-13-2011, 07:07
Прочетох темата и в началото искам да кажа, че мразя хора, които коментират по 20 цитата, които са извадени от контекста - нарушават ритъма на дискусията, а и често изкривяват умишлено изказванията.

Първо - много хора употребяват думата курва, както им падне, но явно не са запознати със значението на думата. jghgh даде дефиниция, но явно в масовото съзнание курвата е момиче с много сексуални партньори, а това е много далеч от истината. Нямам намерение да ви обяснявам какво е курва обаче... някой ден сами ще разберете.

Второ и конкретно по темата.
Огледайте се. Първо наляво, а после надясно. Погледнете си часовника, календара и годината.
Живеем в нов век и сексуалната революция се е случила преди десетилетия, затова е време да зарежете малко ретроградния псевдо-морал и да разберете, че мъжете и жените в нашето общество са равнопоставени и като такива имат правото и възможността да си търсят забавления, да живеят живота си както си искат и т.н.

Някое момиче е търсило секс и си го е намерило, а тук една банда пуритани се оплакват и я заклеймяват - защо?
Защото е неморално или защото за вас (момчетата и мъжете) е просто по-трудно да правиш същото и не сте сигурни дали ще можете да забиете нещо?
И последно - с какво едно момиче, което знае какво иска и протяга ръка, за да си го получи е лошо и бива толкова строго осъждано?

Проблемът според мен е в насадените в главата ви стереотипи, които са тоооооолкова 19-и век, че направо е плашещо.

badsector
06-13-2011, 09:50
...коментират по 20 цитата, които са извадени от контекста - нарушават ритъма на дискусията...
Напротив. Така се дискутират важните неща от всеки пост и се обръща внимание на всичко, без да се затормозява дискусията с излишни думи. Кратко, конкретно и изчерпателно.

...Първо - много хора употребяват думата к***а, както им падне, но явно не са запознати със значението на думата...
Хайде дай твоето определение и да разсъждаваме върху него.

... в масовото съзнание курвата е момиче с много сексуални партньори, а това е много далеч от истината...
Да не би да искаш да кажеш, че момиче с много сексуални партньори НЕ е курва?

...Живеем в нов век и сексуалната революция се е случила преди десетилетия...
Сексуална революция никога не е имало. Поради простата причина, че развратът съществува откакто има хора. Както едно време в древния Рим, примерно, курвите са си водели състезания по трошене на кUрове, така го има и сега. Нищо не се е променило от древността до сега. Пак има порядъчни момичета, пак има и курви.

...и я заклеймяват - защо?...
Не я заклеймяваме. Просто я слагаме в правилната графа - кUрви.

...защото за вас (момчетата и мъжете) е просто по-трудно да правиш същото и не сте сигурни дали ще можете да забиете нещо?...[quote]
Както писах неколкократно - няма значение дали става въпрос за момче, или момиче. Действията ги определят като кUрви.
[quote="Rorschach"]...И последно - с какво едно момиче, което знае какво иска и протяга ръка, за да си го получи е лошо и бива толкова строго осъждано?...
Самото желание за секс с непознат и изпълнението му я слага в правилната графа.

...Проблемът според мен е в насадените в главата ви стереотипи, които са тоооооолкова 19-и век, че направо е плашещо.
Разбиранията нямат общо с времето. Както преди хиляди години е имало хора, които са господари на себе си, на желанията и потребностите си, така е имало и хора, които просто не могат да се контролират и се поддават на първичните си инстинкти. Едните се развиват на по-горните стъпала на пирамидата на Маслоу, другите остават на първото.

MojoJojo88
06-13-2011, 09:56
Не е точно така.
Има жени, които наистина им е писнало от връзки, от това да бъдат нон-стоп контролирани от половинките си, а все пак секса си е физиологична нужда и няма лошо в това да си направиш харашото, независимо от пола си.
Поне така си мисля де. А и защо задължително това трябва да важи само за момчетата? И жените са хора...

Rorschach
06-13-2011, 11:20
Сексуална револция не е разврат.

Курвата е момиче, което използва своите физически дадености с цел лична облага - материална или пък социална.

Едно момиче много сексуални партньори може да е курва, а може и да не е - зависи от подбудите и какво се цели с тези връзки.

Много е хубаво, че достигнахме и до пирамидата на Маслоу, но дали секса за една вечер може да се квалифицира единствено като физиологична нужда от първа необходимост?
Подобен вид краткотрайни "забежки" могат да влязат и в третата графа - социалната.
А това за времето го казах, защото много хора гледат прекалено едностранчиво на днешната епоха, която се обуславя с презадоволеност и желание всичко да се случва на момента. Това се пренася и във взаимоотношенията между хората, които просто искат да имат с кой да си легнат тази вечер - някой непознат, някой нов, различен.
Такъв е днешният бит - сменяш си телефона и компютъра не защото вече тотално не работи, а просто защото искаш нещо ново, различно, модерно или интересно. Консуматори сме и това се проявява във всеки един аспект на нашето ежедневие.

А вие налагате точно морал от 19-и век, но ако ви попитам дали искате да се ожените и чак тогава да правите секс, като естествено това ще е първият и последният ви партньор? В коя графа ще се поставите?

Hilary_
06-13-2011, 12:18
Имам чувството че накрая лафа"всички сте еднакви",ще се превърне в нарицание за женската част.
Точно, защото вие момчетата причислявате всички към общото става така!
За една уважаваща себе си жена/момиче е доста подтискащо да я причисляват към останалите и по този начин рано или късно става една от тях, по простата причина, че в днешно време е много по - лесно да се присъединиш към общото, отколкото да доказваш на всеки един по отделно, че не си такава .. :?
Вие сте тези, които трябва да ни оценявате без да тръгвате с някакви предубеждения! От личен опит мога да кажа, че на вас ви е доста трудно да разберете какво всъщност имате докато не го изгубите!!
Прави си сам изводите авторе .. :?

badsector
06-13-2011, 12:50
...а все пак секса си е физиологична нужда...Да го отбележим за другото спорещо момиченце, което ще изкара от 9 кладенеца вода, за да каже, че кUрвите, не са кUрви.

...и няма лошо в това да си направиш харашото, независимо от пола си...
Разбира се. Човек може и сам да си го направи, затова е мастурбацията. Или пък да си намери креватно другарче, с което да задоволява нуждите си, след като не може да ги контролира.

Сексуална револция не е разврат...
Какво е?

...Курвата е момиче, което използва своите физически дадености с цел лична облага - материална или пък социална...Това е проститутка.

...Едно момиче много сексуални партньори може да е к***а, а може и да не е - зависи от подбудите и какво се цели с тези връзки...
Дори и да го прави само заради чесането, пак е кUрва. Или развратница, или парцал. Все тая как ще наречеш едно емоционално бедно тяло, което господства над мозъка.

...Подобен вид краткотрайни "забежки" могат да влязат и в третата графа - социалната...
Аха, значи тук пак използваме тялото си, за да постигнем някаква цел. Значи е кUрва, според твоите разбирания.

...А това за времето го казах, защото много хора гледат прекалено едностранчиво на днешната епоха, която се обуславя с презадоволеност и желание всичко да се случва на момента. Това се пренася и във взаимоотношенията между хората, които просто искат да имат с кой да си легнат тази вечер - някой непознат, някой нов, различен...
В миналото пак е имало презадоволеност при заможните хора и то в пъти по-голяма, поради по-малките на брой варианти, за които да си харчиш парите. Естествено по-малко технически играчки и възможности, които да ти доставят разнообразие в емоциите. Затова и е имало еб@си разврата. Едностранчиво е да гледаш на съвременния свят като много по-различен от миналото по отношение на секс и чувства (и не само). Както и едно време е имало кUрви, които искат всяка вечер различен, така ги има и сега.

...Такъв е днешният бит - сменяш си телефона и компютъра не защото вече тотално не работи, а просто защото искаш нещо ново, различно, модерно или интересно...
Тоест слагаш хората при техниката? И после защо били безчувствени тела, които само търсят задоволяване на биологичните си нужди...

...А вие налагате точно морал от 19-и век, но ако ви попитам дали искате да се ожените и чак тогава да правите секс, като естествено това ще е първият и последният ви партньор? В коя графа ще се поставите?
Нищо не налагам. Не искам и да се женя. Т'ва, че не искам секс преди брака и че човек трябва да има само един сексуален партньор през живота си, са твои измишльотини. Просто казвам, че хората, които правят безразборен секс, са кUрви.

...Точно, защото вие момчетата причислявате всички към общото става така!
За една уважаваща себе си жена/момиче е доста подтискащо да я причисляват към останалите и по този начин рано или късно става една от тях, по простата причина, че в днешно време е много по - лесно да се присъединиш към общото, отколкото да доказваш на всеки един по отделно, че не си такава ...
А защо трябва да доказваш на всеки един поотделно, че си различна? И като станеш като останалите, няма да докажеш, че си различна, а че правилно са те слагали към останалите. Това, че се чувства подтисната като я причисляват към другите, е точно защото не се самоуважава. Ако знаеше самата тя колко струва, нямаше да й дреме кой какво си мисли за нея. И това не е само за жените. Момчетата са същите безличници, все едно един и същи хUй ги е правил на конвейер.

...Вие сте тези, които трябва да ни оценявате без да тръгвате с някакви предубеждения!...
Аре ся, нали еманципация, всички да сме равни, а на практика не било така. Искате да сме равни само когато на вас ви изнася.

...От личен опит мога да кажа, че на вас ви е доста трудно да разберете какво всъщност имате докато не го изгубите!!...
Двупосочно отново.

MojoJojo88
06-13-2011, 14:46
Добре де, моля ви, обяснете ми...защо една жена, която обича секса, но е непостоянна относно партньорите си, задължително бива обявена за к**ва??? Кое я прави такава???

Hilary_
06-13-2011, 15:01
А защо трябва да доказваш на всеки един поотделно, че си различна?
.. защото повечето тръгват с едни и същи убеждения, създадени от предишни връзки!
И като станеш като останалите, няма да докажеш, че си различна, а че правилно са те слагали към останалите.
.. или, че просто вече се е отказала да бъде себе си, защото очевидно в днешно време това е доста трудно постижимо!!
Това, че се чувства подтисната като я причисляват към другите, е точно защото не се самоуважава. Ако знаеше самата тя колко струва, нямаше да й дреме кой какво си мисли за нея.
НЕ!! Психиката на една жена (в повечето случаи) е много по ранима от тази на мъжете, но това не значи, че не се самоуважава!! И малко или много на ВСЕКИ му пука какво мислят за него!

badsector безмислено е да спориш с мен .. от сега знаем, че нито ще успея да ти променя вижданията, нито ти моите! (:

Rorschach
06-13-2011, 15:03
...а все пак секса си е физиологична нужда...Да го отбележим за другото спорещо момиченце, което ще изкара от 9 кладенеца вода, за да каже, че кUрвите, не са кUрви.

...и няма лошо в това да си направиш харашото, независимо от пола си...
Разбира се. Човек може и сам да си го направи, затова е мастурбацията. Или пък да си намери креватно другарче, с което да задоволява нуждите си, след като не може да ги контролира.

Сексуална револция не е разврат...
Какво е?

...Курвата е момиче, което използва своите физически дадености с цел лична облага - материална или пък социална...Това е проститутка.

...Едно момиче много сексуални партньори може да е к***а, а може и да не е - зависи от подбудите и какво се цели с тези връзки...
Дори и да го прави само заради чесането, пак е кUрва. Или развратница, или парцал. Все тая как ще наречеш едно емоционално бедно тяло, което господства над мозъка.

...Подобен вид краткотрайни "забежки" могат да влязат и в третата графа - социалната...
Аха, значи тук пак използваме тялото си, за да постигнем някаква цел. Значи е кUрва, според твоите разбирания.

...А това за времето го казах, защото много хора гледат прекалено едностранчиво на днешната епоха, която се обуславя с презадоволеност и желание всичко да се случва на момента. Това се пренася и във взаимоотношенията между хората, които просто искат да имат с кой да си легнат тази вечер - някой непознат, някой нов, различен...
В миналото пак е имало презадоволеност при заможните хора и то в пъти по-голяма, поради по-малките на брой варианти, за които да си харчиш парите. Естествено по-малко технически играчки и възможности, които да ти доставят разнообразие в емоциите. Затова и е имало еб@си разврата. Едностранчиво е да гледаш на съвременния свят като много по-различен от миналото по отношение на секс и чувства (и не само). Както и едно време е имало кUрви, които искат всяка вечер различен, така ги има и сега.

...Такъв е днешният бит - сменяш си телефона и компютъра не защото вече тотално не работи, а просто защото искаш нещо ново, различно, модерно или интересно...
Тоест слагаш хората при техниката? И после защо били безчувствени тела, които само търсят задоволяване на биологичните си нужди...

...А вие налагате точно морал от 19-и век, но ако ви попитам дали искате да се ожените и чак тогава да правите секс, като естествено това ще е първият и последният ви партньор? В коя графа ще се поставите?
Нищо не налагам. Не искам и да се женя. Т'ва, че не искам секс преди брака и че човек трябва да има само един сексуален партньор през живота си, са твои измишльотини. Просто казвам, че хората, които правят безразборен секс, са кUрви.

...Точно, защото вие момчетата причислявате всички към общото става така!
За една уважаваща себе си жена/момиче е доста подтискащо да я причисляват към останалите и по този начин рано или късно става една от тях, по простата причина, че в днешно време е много по - лесно да се присъединиш към общото, отколкото да доказваш на всеки един по отделно, че не си такава ...
А защо трябва да доказваш на всеки един поотделно, че си различна? И като станеш като останалите, няма да докажеш, че си различна, а че правилно са те слагали към останалите. Това, че се чувства подтисната като я причисляват към другите, е точно защото не се самоуважава. Ако знаеше самата тя колко струва, нямаше да й дреме кой какво си мисли за нея. И това не е само за жените. Момчетата са същите безличници, все едно един и същи хUй ги е правил на конвейер.

...Вие сте тези, които трябва да ни оценявате без да тръгвате с някакви предубеждения!...
Аре ся, нали еманципация, всички да сме равни, а на практика не било така. Искате да сме равни само когато на вас ви изнася.

...От личен опит мога да кажа, че на вас ви е доста трудно да разберете какво всъщност имате докато не го изгубите!!...
Двупосочно отново.

И както споменах - разбиването на много цитати е грандиозен фейл. Особено последните две неща, които е очевидно, че са казани от друг потребител, а не броим и изваждането на думите ми от контекста. :)

Нека си говорим за еманципацията, която между другото е свързана пряко със сексуалната революция, която за теб явно е просто разврат и освобождаване на някои задръжки в леглото. :)

Всъщност мнението ти е прекалено елементарно и шовинистко - жените, които търсят забавление са курви. Те просто нямат право, защото ще бъдат заклеймени и обиждани от някой "праведен" мъж.
Мисленето ти много ми напомня на страните от арабския свят, които имат доста подобно на теб отношение към жените - смятат ги за по-ниско качество хора, затова и ограничават техните права и възможностите на себеизразяване и изявяване до почти абсолютен минимум.

Да коментираш Пирамидата на Маслоу и да разбираш, че секса за една нощ е да отдадеш тялото си за постигане на някаква цел вече гранични с епичния фейл. Всъщност простичките ти и елементарни отговори по отделни цитати показват несъдържателността на твоята позиция, затова и имаш нужда да отговоряш само с по едно изречение, което е стереотипно - "това е курва" или "на това му се вика курва".

За жалост явно не правиш разлика между проститутка и курва, но не се и учудвам. Все пак е по-важно жените да бъдат заклеймявани непрекъснато и да бъдат сочени с пръст, когато се опитат да действат по тертип, който е запазен за мъжете.

Ще се радвам, ако дискусията може да бъде продължена с някой, който има бегла идея как да си аргументира смислено позицията, а не да повтаря сърдито едни и същи неща, защото тогава се получават просто монолози.

Затова ще започнем и с нещо елементарно - ще дефинираме основните понятия, които се използват, за да разберем и същината на проблема.

Та - какво е курва?

shadow4e
06-13-2011, 15:37
Последните разпокъсани мнения на badsector с цитат на всяка дума, не съм ги и чела дори.

Аз автора не го разбирам какво е очаквал. Ситуацията е била напълно ясна и стандартна, забиване в дискотека, секс и после всеки по пътя си.

Добре де, моля ви, обяснете ми...защо една жена, която обича секса, но е непостоянна относно партньорите си, задължително бива обявена за к**ва??? Кое я прави такава???
Нали получи отговор, трябвало да прави секс тогава с най-добрия си приятел, а това дали я привлича сексуално и дали въобще има желание да е с него, няма значение, важното е в очите на хората да не е курва.
Важното е какво мислят съседите за теб, а не ти какво искаш, чувстваш, че трябва да направиш.

К.рва е много разтегливо понятие, със сигурност случката зачекната в темата не е курвенство или няколкото бройки повече над нормите за приличие. Две момичета може да извършат едни и същи неща, но с различни подбуди и това да прави едната к.урва, а другата не.

djipsito
06-13-2011, 15:54
Курва ще е ако си има и приятел и ходи да си го слага с други + ако е долна използвачка и лицемерка и мисли само и единствено за себе си.

Josefinne
06-13-2011, 16:03
Само не разбрах, защо момчетата трябва да са в ролята " чук и чао". Просто не е правилно, няма значение от какъв пол е човекът.

shadow4e
06-13-2011, 16:07
А кое е правилното?! Да влизаме във фиктивни връзки, при които да се самозалъгваме колко сме влюбени в отсрещния и колко щастлив ни прави?

Прави ми впечатление и, че се правят заключение от тази случка, че едва ли не всяка нощ е с различен.

Josefinne
06-13-2011, 16:13
Правилно е като имаш смелостта да кажеш на тоя отсреща за какво го зарибяваш, а не да го очакваш да се сети сам. Така няма излъгани очаквания, всичко е точно и ако на онзи отсреща не му се иска да бъде секс играчка или пък обратното - да се забърква във връзка, да знае да се омита. Това мисля аз и така и правя.

shadow4e
06-13-2011, 16:34
Разбира се, че е така, но в случая действията са били достатъчни. Щеше да го разиграва, ако не му беше казала последните думи, а го беше оставила още да се виждат и авторът да развие чувства и натам ясно.

antifashionshit
06-13-2011, 19:06
нищо, абсолютно нищо лошо в това, което е направило момичето.

чудя се, защо лошият сектор смята, че да си направиш кефа с някого, когото харесваш, е нещо лошо?

chronic
06-13-2011, 23:51
Аз автора не го разбирам какво е очаквал. Ситуацията е била напълно ясна и стандартна, забиване в дискотека, секс и после всеки по пътя си.

.Много зависи от каква гледна точка е ясна и стандартна.Не я обвинявам защото знам къде сме и кои сме,но се чудя за какви социални контакти В самата дискотека става на въпрос,че да прибегне до някъв непознат.
Та,вие жените и с черен чувал да идете на бар,пак ще има поне трима който ви свалят,въобще не страдате от липса на внимание,камо ли ония дето се обличат като за последно.
Друго също ми е интересно,дали жената изпитва също толкова хубави емоции от спонтанния секс,нали сте нежния и деликатния пол?Аз бих го характеризирал като пиянско чукане(с извинение пред малката аудитория)
Този вид разкрепостеност все още не може да навлезе в България,някакви белези явно от комунизма,от друга страна пък такъв тип жени са ги горяли навремето.. 8-)
Много по-средата за обсъждане, и плюсове и минуси доста,но крайния извод е липса на внимание което е зародиша на цялата история..

chronic
06-13-2011, 23:53
Точно, защото вие момчетата причислявате всички към общото става така!
За една уважаваща себе си жена/момиче е доста подтискащо да я причисляват към останалите и по този начин рано или късно става една от тях, по простата причина, че в днешно време е много по - лесно да се присъединиш към общото, отколкото да доказваш на всеки един по отделно, че не си такава .. :?
Вие сте тези, които трябва да ни оценявате без да тръгвате с някакви предубеждения! От личен опит мога да кажа, че на вас ви е доста трудно да разберете какво всъщност имате докато не го изгубите!!
Прави си сам изводите авторе .. :?Недей да съдиш милиарди различни характери под един знаменател,това 'ние' и 'вие',въобще го няма в отношенията между хората..
Пък и що за безхарактерен охлюв трябва да си,за да се повлияеш от чуждите нагласи?
Слаб пост,седни да си починеш 20 минути..

umri
06-14-2011, 01:41
Що бе.. готино е да те сваля жена (хубава, не т-рекс). Какво се оплакваш? Някак си ти размива ежедневието от това винаги ти да си настъпателния. Различно е, а всичко различно, освен секс със мъж или писс/шитинг, е готино.

Пък и нали всички жени искат еманципация. Това е част от нея.

Тия дето категоризират такива жени като ку'рви... да си ебете майката.

anonymous708973
06-14-2011, 06:03
не си е помислял да ми изневери ;)
Аха, а ти си дамата с рентгеновите очи... ама чакай, дори тя не виждаше мислите на хората.
Не мисля, че си "сдържана и ненахална". Мисля, че си егоист. Карала си приятеля си, който се предполага да обичаш или поне да харесваш адски много, да те чака цяла година. Защо?! Защото ако те обича, ще те чака? А ти ако го обичаш, ще го караш ли да чака, само за да си задоволиш някаква си там (фалшива) съвест и да се успокоиш, че не си лесна?
Имам връзка от година и половина. Нещо да кажеш?
Не съм правила такъв секс, но абсолютно подкрепям да се прави.

облечи късата поличка и 240934083метров ток и заминавай още от сега по дискотеките ;)

Поли не нося, по дискотеки не ходя. Виж, на ток обирам погледите :wink:

Искам да попитам защо такава ситуация ви се вижда курвенска за жена и "пичовска" за мъж.
На даден човек (в случая мацка) й се прави секс. Отива в дискотека (защото става бързо, лесно и без обяснения, пък и никой не чака обещания), харесва си някого (пич) и без много предисловие го замъква у тях. Правят секс и се разделят. Защо защитавате мъжа, а жената е оплювана? Само защото е настъпателна и не си играе на срамежливи погледчета? Да, заложено е мъжът да е този, който сваля, но все пак? ТРЯБВА ли да е така?

В заключение: Да, за мен сексът е физиологична нужда. И да, това я подрежда на най-долното стъпало според пирамидата на Ейбрахам Маслоу. Това значи, че не мога да мина на горно стъпало (умствен труд, приятелски отношения и прочее), ако не съм задоволила най-физичните си нужди. При мен е така. Не съм ли правила секс, не мога да се съсредоточа и да си свърша работата. Не е примитивно, а естествено.

Не мога да разбера какъв ви е проблемът честно.

badsector, никога ли не си правил секс ей-така? Сам каза, че имаш 5 човека, които ще се отзоват, за да си "задоволиш нуждите". Значи си

кUрваР. Или развратниК, или парцал. Все тая как ще наречеш едно емоционално бедно тяло, което господства над мозъка.

Hilary_
06-14-2011, 07:14
Пък и що за безхарактерен охлюв трябва да си,за да се повлияеш от чуждите нагласи?

:lol: :lol: :lol:

Много е лесно да напишеш "безхарактерен" без дори да си даваш сметка за много частни случаи, в които нещата са далече от "безхарактерен" .. :? не знам дали си недорасъл или просто ограничен, за да вникнеш малко по - навътре! И аз съм последния човек, който би си послужил с общи знаменатели .. ;)
Нямам намерение да споря с теб за това кой какъв е и защо е станал такъв .. както вече написах по - горе за друг съфорумник - нито ще променя мисленето ти, нито ти моето! ;)

Abigoria
06-14-2011, 09:59
Не го разбирам това.. И не го одобрявам. Може би просто защото не съм такъв човек и за мен тва поведение е.. прекалено пошло и неморално. Традиционализма ми и отчасти консервативното ми мислене може би са виновни за тва. И все пак не обвинявам момичето. Случвало ми се е да се свалям с мъже в дискотеки (въпреки че ходя супер рядко по такива места), но секс за една вечер никога не съм правила. Вероятно си зависи от личността. Аз не си падам по тоя тип 'връзки', ако мога да се изразя така- 'чук и чао', както каза някой по- горе. Мен ме привличат мъже с интелект, мъже, които могат да спорят и да се аргументират. А такъв в дискотека няма да намеря :D
Та, относно момичето- така е решила, така е направила. Ако я искаш- намери я, въпреки че се съмнявам да ти откликне. Ако ли не- просто не се занимавай.
Това е тъжната българска действителност. Хубаво беше, когато хората имаха цели. Вече не е така, поне според мен. Поп- фолк културата и слабата заинтересованост за бъдешето определят веруюто на съвременните тийнове- живей за мига, един вид.
Life's life. :)

MojoJojo88
06-14-2011, 11:11
чао', както каза някой по- горе. Мен ме привличат мъже с интелект, мъже, които могат да спорят и да се аргументират. А такъв в дискотека няма да намеря :D

:shock:
Ти откъде си сигурна, че не можеш да намериш такъв човек в дискотеката???

Auriss
06-14-2011, 11:35
Що бе.. готино е да те сваля жена (хубава, не т-рекс). Какво се оплакваш? Някак си ти размива ежедневието от това винаги ти да си настъпателния. Различно е, а всичко различно, освен секс със мъж или писс/шитинг, е готино.

Тия дето категоризират такива жени като ку'рви... да си ебете майката.

Не мога да повярвам че ще се съглася точно с този ,но в случая е напълно прав. Май доста от вас лаят в темата поради личната си неспособност да направят нещо такова ,оправдана с изкривения според възможностите ви морал - яко смешно е.
Като допълнение - противно на стереотипите ,интелигентните хора не си стоят вкъщи да четат книги и да слушат класическа музика.
Нз защо така част от вас се хвърли да плюе по някого ,само защото прави секс без да има връзка .... get over it ... пък и освен 'не си падам по този тип връзки' друго съществено аргументиране не прочетох - май просто 'този тип връзки' не си падат по вас 8-)

badsector - първо защитаваш хомо-парадите ,после си против секса за една вечер ? Да не си лесбийка ?(не че ми пука ,просто би обяснило някои неша)

mrazqkindergarten
06-14-2011, 11:41
И все пак, струва ми се, че ти предпочиташ лесното.Отвърнал си и, а какво си очаквал от такова момиче всъщност, което идва и те целува?Да е скромна и срамежлива? Надали.Подобни момичета лично мен ме отвращават и ако бях момче, нямаше да ги погледна.. А иначе по дискотеките са си направо често срещано явление според мен.

Abigoria
06-14-2011, 12:07
чао', както каза някой по- горе. Мен ме привличат мъже с интелект, мъже, които могат да спорят и да се аргументират. А такъв в дискотека няма да намеря :D

Ами предпочитам да се запознавам с хора на по-.. различни места. Надали някой на 5 водки или на 3 уискита ще мисли за нещо друго, освен за кършещите снаги полуголи момичета :)

djipsito
06-14-2011, 14:50
Много морал лъха от тая тема..
Не искам да коментирам, че ще ме заразите ;р

chronic
06-14-2011, 23:40

:lol: :lol: :lol:

Много е лесно да напишеш "безхарактерен" без дори да си даваш сметка за много частни случаи, в които нещата са далече от "безхарактерен" .. :? не знам дали си недорасъл или просто ограничен, за да вникнеш малко по - навътре! И аз съм последния човек, който би си послужил с общи знаменатели .. ;)
Нямам намерение да споря с теб за това кой какъв е и защо е станал такъв .. както вече написах по - горе за друг съфорумник - нито ще променя мисленето ти, нито ти моето! ;)Ти си един от малкото хора,които след 20 реда нищо съществено не казват..
Естествено че си има случаи и случаи,но ти ми твърдиш че някоя си щяла да стане еди си ква заради дадена група,та тва кво е бе мойто момиче?Ти ако си силен характер ще станеш ли това което са другите?
Сама си отговори,невникващата си ти..

chronic
06-14-2011, 23:44

Тия дето категоризират такива жени като ку'рви... да си ебете майката.Много си прав!
Впрочем понякога съм искал да има баланс в тия отношения,малко и ние да сме търсените и избиращите..Ама требва им долна глава за тая цел,кефя им се за какви адекватни преценки става на въпрос,а ние повлияни от сещаш се кое,може и с маймуни да имаме общо ако имат яки цици..
Малко шибана природа.

Hilary_
06-15-2011, 07:02
Естествено че си има случаи и случаи,но ти ми твърдиш че някоя си щяла да стане еди си ква заради дадена група,та тва кво е бе мойто момиче?
сам си отговоряш на въпроса ..

Ти ако си силен характер ще станеш ли това което са другите?
Ако ме познаваше и не бързаше толкова с определяниците каква съм или не съм от няколко поста насам щеше да знаеш, но честно казано такива хора като теб изобщо дори не бих допуснала да ме опознаят! :?
Даже ми разваляш удоволствието от "спора" ни .. така, че просто не си прави труда повече да ми отговаряш!! :?

IseeDEADbodies
06-15-2011, 07:14
И пак да си дойдем на думата .. "когато един мъж спи с много жени, той е баси пича", а "когато една жена спи с много мъже тя е курва" мисленето ти е много тъпо, просто и ограничено ;) сеш се... Нима не може една жена, да иска просто удоволствие пред дълга връзка ? И нима една жена няма право да си задоволи нуждите, както "ние" мъжете го правим ? Замисли се ;]

MojoJojo88
06-15-2011, 09:19

Ами предпочитам да се запознавам с хора на по-.. различни места. Надали някой на 5 водки или на 3 уискита ще мисли за нещо друго, освен за кършещите снаги полуголи момичета :)
Ако си в дискотека в Студентски град-със сигурност няма да срещнеш нищо по-различно от пиян студент, чийто нагон е направо освирепял.
НО има клубове, в които не се слуша чалга (О, чудо! АМА наистина има и такива) и там не всички са на по 5 водки или 3 уискита...
Ма все тая де.

shadow4e
06-15-2011, 16:33
Много си прав!
Впрочем понякога съм искал да има баланс в тия отношения,малко и ние да сме търсените и избиращите..Ама требва им долна глава за тая цел,кефя им се за какви адекватни преценки става на въпрос,а ние повлияни от сещаш се кое,може и с маймуни да имаме общо ако имат яки цици..
Малко шибана природа.

Ти да не би вече да не я категоризираш акто курва? :shock:

gabri3lla
06-15-2011, 16:38
повечето момчета не забелязвате свестните и предпочитате лесното. много точно!!!!!!!!!!!!!
после се чудите защо попадате все на "леки" жени :wink:

shadow4e
06-15-2011, 16:47
E, че вие като им се правите на недостъпни, естествено, че ще предпочетат да седят без връзка. На 15-6 ще ви чакат, след това вече нещата се променят.

MojoJojo88
06-15-2011, 16:48
E, че вие като им се правите на недостъпни, естествено, че ще предпочетат да седят без връзка. На 15-6 ще ви чакат, след това вече нещата се променят.
Абсолютно :D

SemperArdens
06-16-2011, 00:47

ти луд ли си? как може да си го помислиш, даже да го напишеш... онова там те прави мъж, и ако ти не искаш да го споделяш с момиченцата и си пиеш кротко, някои по-нахакани идват и си го взимат муахахаха

да не говорим, че пишете така сякаш всичко това е нещо лошо, а то не е, напротив - прекрасно е! 8-) ти ако си тръгнал да търсиш момиче, с което ще водиш дълбоко проникновени разговори на различни екзистенциални теми - дали дискотеката с дивите чалгии за фон е най-доброто място? не обиждам феновете на музиката или чалготеките, просто едва ли първото, което му идва на ум на човек е, че там ще срещне някой човек настроен лирично, любовно, готов за философски размисли и пр. лиготии.

друго - оставам с впечатление, че някои хора не могат да са в ролята на 'мъжа' и да вземат онова, което искат или поне да опитат. голямо чудо станало, че момичето има нужди и ги е удовлетворила успешно.

в дадения за пример случай ти не си ли ку.рва? тя е минала, примерно, 10 момчета преди теб, след теб ще има още. в същата позиция си.

DarkTemplar
06-16-2011, 12:00
Доста мъка има в тая тема, особено от някои, които си мислят, че могат да спорят, а плещят тотално несвързани и безсмислени неща.

GunSnSteelflowers
06-16-2011, 15:13

Наричаш к***а момиче, което знае какво иска и нещо по-важно - как да го постигне? Момиче, което има нужди и не иска връзка?

++++++++

jghgh
06-16-2011, 16:26
Темата действително се разводни.
Обмислях да събирам аргументи, за да оборя последното мнение, в което badsector ме е цитирал. Обаче виждам че няма никакъв смисъл да си хабя думите за спор с него, след като не вкарва разум, а единствено пристрастия в мненията си, и да, разбрахме, че са доста плоски и за да си ги направи по-"плътни" повтаря нещо по 100 пъти (повторена лъжа става истина), + че вади думи от контекста, извърта ги и т.н.

Мъка...

Да не говорим за останалите жалки мнения на Хилари, Абигория и т.н.
Ограничени сте много. Едната гледа едностранчиво, другата е тесногръда.
Мен ме учудва малко това виждане, че в дискотеката е запазено място за загорели изроди, неинтелигентни хора. Сууупер ограничено, ама ако съдя от ника, момичето сигурно е някаква метълка и затова гледа полярно на нещата. : ) Е, всякакви хора, и дори интелигентните хора понякога имат нужда да разпуснат и да отидат да потанцуват.

Както и да е, просто исках да се включа и да се напра'я на много елитарна. 8-)

Abigoria
06-23-2011, 23:29

Ако си в дискотека в Студентски град-със сигурност няма да срещнеш нищо по-различно от пиян студент, чийто нагон е направо освирепял.
НО има клубове, в които не се слуша чалга (О, чудо! АМА наистина има и такива) и там не всички са на по 5 водки или 3 уискита...
Ма все тая де.

Иди на хаус- парти, виж обкръжението и пак ще си говорим.
Търсенето оправдава предлагането.
Освен ако не говорим за клуб с естрадна музика.
Или сбирка на мормони.
Дъ сейм.

kosmos
06-24-2011, 16:06
Аз пък ако познавах момичето лично щях да я поздравя ! Това е пример за едно мъжко мислене ... тя всъщтност те е накара да се замислиш нали ... в повечето случаи ние момичвтата сме жертвите на такъв тип случки и в тези времена вие момчетат търсите само гърди ,устни,и красота не гледате дали момичето е човечно има ли сърце и затова и ние започнаме да посрешаме по размера плочките и прическата ;)) А и има такива моменти когато човек е омурен от истощителни връзни пълни с скандали неразбирателства и т.н.И да подчертая момичето в никакъв случаи неможе да се нарече к*рва Жени сме и ние като вас си имаме нужди и знаем как да си ги получим :P :P :P

SisiStrange
06-24-2011, 16:30
Изчетох само първата и последната страница.
Авторе, разбирам защо ти е станало тъпо и се изненадах, че има хора, които си казват: "Е, нали си си го получил без усилие..." Не, че не е така, но... като човек свърши и му мине възбудата изведнъж мозъка му се връща в правилната глава и открива нещо повече от едното чукане. Наистина една такава случка мен би ме натъжила.

Имам усещането, че хората днес са закоравяли и са доста по-студени от предните поколения. Като че ли е поизчезнала човечността и нежността. Също и възпитанието и уважението между хората (колкото и бабешка да беше тази мисъл XD ). Блах, нещо ме хванаха депресантските размисли... Така е като няма кафе вкъщи. XD

DarkTemplar
06-24-2011, 21:36
kosmos, само да не беше с толкова фрапиращи правописни грешки...

eXxXciTeD
06-25-2011, 10:11
3 варианта
1. "леко момиче" си пада
2. "Връща си: го на някой
3. Сънувал си

Violenza
06-25-2011, 13:09
Винаги съм намирала за много грозно и евтино жена сама да си го търси и да се предлага. А по дискотеките не е истина колко гладни има. :-o Моите наблюдения са, че повечето такива жени го правят не толкова от желанието и нуждата(за секс), а по-скоро от липса на внимание, което е много тъжно.