PDA

View Full Version : Доколко Женското минало влияе на Мъжкото Его

Shia
06-11-2011, 17:27
Или имам предвид,онези въпросчета(от страна на мъжа) за трикчетата,номерцата ,която е правила неговата мацка,преди него,демек нейното сексуално минало.
Въпроси от вида на :
Свършвали ли са ти в устата ?
Ама пробвала ли си анален ?
Искало ли ти се с жена ?
Правила ли си тройка ? и т.н

При положителен отговор да се получи ситуацията:
-Това не е нормално,как си могла...не мога да го приема/осъзная
и един лек кикот на надсмешка,сякаш да си разнообразявала преди е грехота.

Сякаш не се знае кой е взет девствен и кой не.
При Вас получава ли се подобна ситуация да бъдете крайно разочаровани от трикчетата на своята мацка преди или не Ви касаее много,много ?

anonymous768631
06-11-2011, 17:30
Ъъъ, осем... :?

Ако разбрах правилно, значи рядко се влияе лошо едно момче, даже по-скоро му е любопитно. Аз знам само едно момче, което би реагирало отрицателно...

Sh@d0w
06-11-2011, 17:30
Въобще не ми пука какво е правила във миналото-именно за това се нарича минало.Важно е настоящето.

cobisbob
06-11-2011, 17:32
То си зависи и от човека...
Иначе е ясно, че всеки си има някво минало, друг е въпроса ако действително зададеш подобен въпрос, колко от момичетата ще ти отговорят честно...Както казах, зависи от много неща...

DarkTemplar
06-11-2011, 17:33
Принципно не ме касае и не виждам смисъл да разпитвам с детайли за тея неща. Всеки си има някакво минало. Ако мацката иска, ще ми каже. Това с кикота и "ама как може да (не) си" ми се струва малоумно.

За мен е важно какво ще правим двамата заедно, не какво сме правили поотделно.

Shia
06-11-2011, 17:39
Аз имам и друга теза(попр. отнесена за конкретно момче,за което говоря),че може би реагира така,защото лично не е изпитвал тези неща(някои от неговите въпроси) ,има ли го и то като вариант ?

DarkTemplar
06-11-2011, 17:44
Аз имам и друга теза(попр. отнесена за конкретно момче,за което говоря),че може би реагира така,защото лично не е изпитвал тези неща(някои от неговите въпроси) ,има ли го и то като вариант ?
Има го и още как. Минималния му (или никакъв) опит в тея неща обяснява детинското му поведение с кикотенето и т.н. Поотракай го и би трябвало да почне да възприема тея неща по-нормално.

badsector
06-11-2011, 17:57
Явно повечето не ги бърка, но аз съм по-старомоден и не бих се хванал с някоя курва, която е изяла един чувал пиш*и. Което потвърждава правилото, че за всеки влак си има пътници. Само да не се сърдиш, че твоите пътници понякога се прекачват временно и на други влакове.

0y7ofCon7roL
06-11-2011, 18:33
По-добре да не знам.......

Neftochimic
06-11-2011, 18:56
и като реагираш отрицателно, какво? сякаш ще промениш нещо в това което тя е казала, че е правила..
или го приемаш, независимо какво ще ти каже или изобщо не питаи и не се интересуваш..

ymca
06-11-2011, 18:57
Как ли пък не бих попитал "Свършвали ли са ти в устата ?"

Sexpert
06-11-2011, 19:46
Случвало ми се е да не ми е особено приятно да знам разни работи. Но при мене е сложно, приятелката ми е ex на най-добрия ми приятел и знаех някои работи от него докато те ходеха, след като ние се обвързахме припомнянето, за които, не беше приятно. А отделно си има някои неща, които според мен са си гадни, но какво да правиш, минало е.
Иначе всеки човек си е различен. Според мен за повечето от хората няма никакво значение, освен ако не е била кварталната к*рва де...

badsector
06-11-2011, 20:09
...сякаш ще промениш нещо в това което тя е казала, че е правила...
Мога да променя факта дали съм с нея, или не. И не визирах точно правенето на разни неща в леглото, ами това с колко народ и в какви случаи го е правила.
п.п. сега като се замисля има значение и какво е правила. Свършването в устата е нормално, ама ако е правила БДСМ, скат и т.н. директно шута, вратата и да я няма :D

NightGuardian
06-11-2011, 20:47
Ами чувал съм зам момичета ,където са им са изреждали от 4 до 8 човека и ако разбера за моята приятелка за такова нещо разбирасе ,че ще ми стане гадно... Иначе за предишните и приятели и колко са те на брой не е от особенно значение :)

И много хора си хвана курвички за жени и не съжеляват, защото те са яли , яли дървото и вече няма значение и се отдават на половинката до себе си :)

LambOfGod
06-11-2011, 21:23
Стига да не се навира в лицето на мъжа няма значение. Ако една жена иска да си вдигне цената пред мъжа си не би говорила за сексуалното си минало.. Всички сме развратни и ебливи, въпросът е да не се навира в лицето на половинката как сме били такива още когато той е ходил под масата.
Лично аз отговарям на подобни въпроси с 'Една млада дама не споделя такива неща.. Толкова ли ти е ниско мнението за мен?'

chronic
06-11-2011, 21:35
Въобще не ми пука какво е правила във миналото-именно за това се нарича минало.Важно е настоящето.Нека е ходила с половината квартал,а другата да са и били идеални сексуални другарчета пак ще ми разправяш за настоящето..
Миналото е по-важно от бъдещето,все пак си с нея и един вид е нещо твое,а никой не иска нещо употребявано и мачкано..

DarkTemplar
06-11-2011, 21:37
Това, че миналото е по-важно от бъдещето е пълна неистина. Иначе е ясно, че на никой няма да му е приятно приятелката/жена му да е някоя "обща".