View Full Version : Защо отново ме потърси?!!
DarkFairy
06-12-2011, 08:26
Здравейте. Имам проблем с едно момче. Запознахме се отдавна, дълго време не се забелязвахме един друг, но през пролетната ваканция миналата година, той прояви силен интерес към мен. Много го харесах, но изведнъж (без да има каквато и да е причина) той каза, че иска да "изчезна от живота му". Много ми беше тежко първите месеци, но после ми мина.Така близо година и половина не се бяхме виждали, но той сега отново ме потърси и се държи като преди. Постоянно в началото ми казваше, че "му липсвам" и затова ме е потърсил. Помоли ме да излезем, но когато се съгласих, той в последния момент провали излизането. Всички казват, че много манипулира момичетата и ги използва (аз го знам от личен опит). Защо ме е потърсил отново, ако просто е искал да има някаква афера с някое момиче, нямаше да опре до мен. Но едва ли е случайно, че ме потърси пак, след като вече беше "прекратил" всичко?!. Дали ме харесва истински? Как да постъпя с него след като вече съм страдала 1 път? Мога ли да му вярвам, че има някакви истински чувства?
BaffaLsc
06-12-2011, 08:36
Ха-ха, това е доста странно, не ми се е случвало нещо подобно, но предполагам, че не те харесва наистина, пък и щом манипулира момичетата не ти трябва такъв, повярвай ми, сигурно и сама го знаеш..
(аз го знам от личен опит).
Щом го знаеш от личен опит, недей да се занимаваш, не си струва, поне според мен.. веднъж си страдала, втори път ти решаваш.. :]
DarkFairy
06-12-2011, 08:40
Така е, но това, което ме тормози и ме кара да се връщам към спомена за него и всичко останало, е че не мога да си дам обяснение защо му е трябвало да ме потърси след година и половина, мислех, че ме е забравил...
BaffaLsc
06-12-2011, 08:43
Това е прекалено много време, за да се поддържат някакви чувства, невиждани очи се забравят, знаеш ли го това ? И ако имаше някакви чувства, щеше да те потърси по - рано, не мислиш ли ?
6amanago6ko
06-12-2011, 08:45
като те е наранил един път ще има и втори. като види че и втория път му се връзваш, ще се вържеш и третия и т.н. излез с него, няма нищо лошо да сте приятели, но не му позволявай да те държи за ръка, целува и секви такива, за да не страдаш ти после : )
DarkFairy
06-12-2011, 08:48
Да, самата аз го бях забравила. За жалост въпроса си остава да ме измъчва.. :-# Аз не мисля, че сега го харесвам, но не мога да кажа, че съм безразлична, все пак се старая да стоя на страна и да му показвам, че вече не ми пука за него, но той не се отказва.. :x
sexa_na_kompleksa
06-12-2011, 08:48
Според мен няма истински чувства към теб. Просто се е сетил за теб и си е помислил, че може да му вържеш. Съветвам те да избягваш контактите с него, за да не те оплете в мрежите си, защото докато се усетиш, ще пускаш тема: "Обичам го, а той се сваля с всички".
Успех! : )
DarkFairy
06-12-2011, 09:12
Да, аз този път много го режа за всичко, което ми каже. Не мога да се обстрахирам от това, което ми причини, но проблема си остава в главата ми и ме дразни..
badsector
06-12-2011, 09:36
Седят и си говорят нек'ви момчета над бутилка уиски и малко джойнт :
" - Е, те тая с тая голяма уста к'ви свирки ще прави.
- Абе като каза свирки се сетих, че миналата година имах едно гадже, дето правеше страшни свирки. Що не взема да й се обадя да я видя как е. Нали казват, че старата любов ръжда не хваща, значи пак ще ми върже и ще ми врътне някоя от нейните. Пък и с язденето се справяше добре..."
...Защо ме е потърсил отново...
Очевидно е, че много те харесва, липсваш му и иска да се ожените и да имате деца.
DarkFairy
06-12-2011, 10:07
Сарказмът ти не проработи много добре, но схванах главната идея и да, съгласна съм с теб. Такива примери, за жалост, и аз съм чувала.. :smt012
didiito0
06-12-2011, 10:38
хаха.. да ти кажа.. и на мен нещо такова ми се случва в момента но разликата при мен е че такива силни чувства не е имало.. а за напред не знам.. едно момче проявява интерес към мен наистина.. но пък ми се вижда някак си непостояннен.. а съветът ми към теб е мила.. недей му се връзвай отново.. просто наистина си мисли че може да те върти на малкия си пръст.. а ти му докажи че не е така.. :wink:
DarkFairy
06-12-2011, 10:50
Мерси за съвета! :oops: От както ме е потърсил, това правя, показвам му, че не ми пука, ама той не се отказва и това ме дразни, и точно това ме кара да си задавам глупави въпроси.. :?
didiito0
06-12-2011, 10:58
даа..даа ясно и аз така се питам защо проявява толкова интерес.. абе какво да ти кажа.. кажи му мъж и не го обиждай повече.. :-D
"Обичаме тези,които бягат от нас и бягаме от тези,които ни обичат!"
При него,а и при повечето момчета/мъже,важи тоя принцип (в случая замени "обичаме" с "искаме" и всичко ще си пасне 1:1).Пича ще проявява интерес докато не му се вържеш ОТНОВО,после ще си поиграе с теб ОТНОВО и щом му станеш безинтересна ОТНОВО ще те зареже :)
DarkFairy
06-12-2011, 12:13
Да, вярно е, че това целят повечето момчета. Толкова е повърхностно и незряло. #-o
Вероятно просто му е било скучно и си е избрал някоя от отчаяните момиченца,което може да му се върже-в случая ти.Стегни се малко.
GossipGirl89
06-12-2011, 13:30
Няма чувства към теб. Първо те е "изхвърлил" от живота си без причина, а след 1 година те търси отново - замисли се дали е възможно да има чувства при това положение... Най-вероятно се е присетил за теб, спомнил си е че си го харесвала и е решил да пусне пак въдичката и да види дали ще клъвнеш. Изобщо не му се връзвай. Аз даже на твое място не бих се съгласила и да се видя с него. Ще го режа до дупка, за да види, че селските номерца не минават.
Еми или само те манипулира и иска да види до къде ще я докараш или го е страх
DarkFairy
06-12-2011, 18:42
Амии.. явно се опитва, само дето няма да му се получи номера. [-(
само така, не го оставяй да си играе с теб "РЕЖИ ДО ДУПКА "
Според мен просто иска да си поиграе с теб смисъл даже и аз съм се чувствал така просто искам да си поиграя с някой, но не съм такъв човек и всеки път си казвам "Спри какво правиш? " и се нареждат нещата