fallingofmistake
06-12-2011, 10:53
Като за начало здравейте на всички .. Значи от известно време имам разни проблеми .Преди 3-4 месеца бях обвързан и въпросното момиче поиска да правиме секс разбира се няма как да откажа ; Д , настанихме се удобно на леглото .Тя започна да ми духа но не можах да го вдигна ? И всичко се провали . ПРобвахме и 2ри път пак не се получи . Минаха няколко дена така и нямахме възможност от ново да се пробваме да правим секс нямахме терен но пък за сметка на това ми духаше и всичко си беше наред пениса се изправяше и втвърдяваше перфе .Както и да е ... разделихме се с нея и сега отново съм на същото дередже .Когато мастурбирам се променя формата на пениса ми но не се втвърдява така както беше преди ? Сега имам възможности отново с приятелката ми да правим секс но постоянно мисля за това как може да ми падне и няма да се получат нещата сякаш ми минава мерака . Даже и желание да мастурбирам нямам ? Говорех с разни приятели те ми викат че не съм се настроил както трябва мислят че съм във стрес от 2та опита .. Какъв съвет ще ми дадете вие .. ?
Бтв шредложиха ми да си взема трибестан и да допълня със мед и шоколад Какво ще кажете вие .. и момичето е девствено да уточня ?
Моля ви ужасно много обърнете внимание на темата .... Че близките дни се очаква .. опит .. :S
Бтв шредложиха ми да си взема трибестан и да допълня със мед и шоколад Какво ще кажете вие .. и момичето е девствено да уточня ?
Моля ви ужасно много обърнете внимание на темата .... Че близките дни се очаква .. опит .. :S