Влез

View Full Version : Имаме ли шанс?

anonim4eabvbg
06-12-2011, 19:03
ббббб - грешка

ccdesigns
06-12-2011, 23:53
Хах, и за мен казват, че се държа като поне 20 годишен и имам доста акъл за годините си :D

Иначе не се пробвай... Поне това е моето мнение. Щом е известна личност, занчи има пари, което ме води до мисълта, че не си увлечена точно по него ;]

ymca
06-13-2011, 04:06
Явно само по ниво на грамотност и изразяване не си достигнала 20-годишните.
Сега по темата- недей да признаваш на момче, че си влюбена в него, особено, когато не знаеш дали той изпитва същото. Позволи му да опознае "цялата", а не само тъжната, част от теб. След това, според новосъздалата се ситуация в отношенията ви, обмисли пак как да подходиш.

badsector
06-13-2011, 09:13
Изчакай още 4-5 годинки и тогава.

marin4itu
06-13-2011, 10:01
Повярвай ми, само си мислиш, че си пораснала.

NomNomNom
06-13-2011, 11:22
Да, да , спокойно , тук всички сме мега зрели и ни казват, че сме не на 20 , ами на 30 направо .

Самият факт, че си изпаднала в такава ситуация показва, че нищо не ти е ясно .

Или го остави , защото това си е баш тази детска платоническа любов, дето все не е споделена ( към актьор, певец и т.н.)

А ако смяташ , че имаш реални шансове - ти най-добре го познаваш , покажи му това, което знаеш , че иска .

Ние какво можем да направим за теб ??

Josefinne
06-13-2011, 16:21
Всички на 15 си мислят, че мислят като на 20. Но не е така. Сори.
Това " работим" заедно ми звучи така все едно ти си проститука, а той ти е редовен клиент :D
И като отмина горните две - просто трябва да му покажеш и своята хубава и весела страна. Онази, която вече не е в депресия, която отново се е пробудила за света и е готова да обича. Ако той се влюби в нея, ще го разбереш. Ако не - оставате приятели.