Влез

View Full Version : Малкия се бъгна...пък ще ми требе

Chicharito
06-13-2011, 13:34
Такаа,отдавна не съм обикалял из форума ама ся ми е спешно 8-) от 1-2 седмици имам някакъв проблем с пишокаа...имам нещо като сълзене,една прозрачна течност с лек мирис...усещам все едно постоянно ми се пикае,парене и такива глупости нямам,но сълзенето е гадно...главно като спя се получава,но ако леко го натисна пишока и излиза,точно все едно сълзи...отвратително е,да не говорим че хем ме нерви хем трябва ся да намеря начин да го реша бързо...от няколко седмици съм си хванал страшно гадже което до ся се дърпаше ама ще ходя събота у тях да спя там...то е ясно кво ще се прави ама ако тва още сълзи ще ми е отвратително щото през нощта е гадно....Последно време тва момиченце само ме дразни и я карам доста на ръчна щото иначе ще изперкам...Опцията венерически болести е затваряме щото преди месец си правих изследвания тъй като давах кръв и реших да дам и за тва.Секс не съм правим от поне месец преди изследванията така че просто няма начин да е нещо такова.

Така казвайте от кво се получава тва сълзене,да го оправям,излекувам и т.н. че ми требе пишока... 8-)

danielpetrov1991
06-13-2011, 13:45
Порасни с 2-3 години, ограмоти се и тогава пак пиши. Това сълзенето ти е предекулационна течност, която се отделя, когато си възбуден. Не е венерическа болест споко. Нито ти плаче хуя, а по-скоро метафорично той ти плаче за п*тка. Баси дебилите озадачих се докато ти чета глупостите.

Chicharito
06-13-2011, 13:52
Пич,аре да не ми знаеш на колко години съм ;) Тоя форум,без да обиждам, е пълен с неграмотни така че трябваше на техен език да го напиша ;) Да,вярно предекулационна течност се наричаше,все му забравям името,питам щото не е нормално толкова често да я изпуска тази течност....

MojoJojo88
06-13-2011, 14:05
Пич,аре да не ми знаеш на колко години съм ;) Тоя форум,без да обиждам, е пълен с неграмотни така че трябваше на техен език да го напиша ;) Да,вярно предекулационна течност се наричаше,все му забравям името,питам щото не е нормално толкова често да я изпуска тази течност....
Само като си възбуден ли ти сълзи???
Защото ако е само тогава-ми съвсем нормално е да е толкова често. Ако обаче и в отпуснато състояние "течеш", тогава не е много нормално.

Kinghood
06-13-2011, 14:09
Такъв вид проблеми се решават при лекар. Това е като да пишеш: "Счупи ми се колата. Сега като я карам, всеки път, усещам че е счупена. Как да я оправя?" :-o

Chicharito
06-13-2011, 14:12
Защото ако е само тогава-ми съвсем нормално е да е толкова често. Ако обаче и в отпуснато състояние "течеш", тогава не е много нормално.

Еми именно,ясно ми е как ми действа оная работа,това се получава и когато не е възбуден...

MojoJojo88
06-13-2011, 14:23

Еми именно,ясно ми е как ми действа оная работа,това се получава и когато не е възбуден...
Лошо...все пак отиди на уролог...

Chicharito
06-13-2011, 15:01
Уфф то сега имам просто много време...колата да оправям ли,на работа ли да ходя...надявах се да мина с нещо като онези с боровинка и кво беше за пикочния мехур...все пак казвайте,ако някой знае нещо по въпроса ! ;)

MojoJojo88
06-13-2011, 15:04
Уфф то сега имам просто много време...колата да оправям ли,на работа ли да ходя...надявах се да мина с нещо като онези с боровинка и кво беше за пикочния мехур...все пак казвайте,ако някой знае нещо по въпроса ! ;)
Че ти имаш ли проблеми с уринирането? А цистит имаш ли?
Защото ако имаш-да, може и от това да е, но ми звучи на гъбички по-скоро :o А то това не се оправя с червена боровинка (която се съдържа в Уринал, например...)

DarkTemplar
06-13-2011, 15:30
Грахчо, бягай на уролог, че може да е нещо по-сериозно. Обясни му проблема и ще ти изпише нещо подходящо. Ако отидеш максимално бързо и с малко повечко късмет, до събота може да си окей. ;)

Chicharito
06-13-2011, 16:02
Еми май ще се наложи да потърся време...иначе имам леко парене при уриниране,ходи ми се доста повече от обикновено,ама аз вече си мисля че толкова ми се ебе и гаджето все ме измъчва си мисля че може и да изперквам...абе ще видя довечера как е и ако не ще вида как да стигна до уролога...

DarkTemplar
06-13-2011, 16:15
Според мен не е щото много ти се чука, редовното парене при уриниране няма общо с нагона. Първо ще трябва да минеш през личния лекар и оттам да си вземеш направление за уролога. Дано не е нещо сериозно и да се оправиш бързо.