Влез

View Full Version : Моля помогнете ми ....

jackB
06-13-2011, 14:18
Моля помогнете ми защото не издържам вече....Разделихме се с приятелката ми с която бяхме заедно 2 години 3 месеца...мина седмица,гледам да се разсейвам да я забравя...но не мога опитах какво ли не...намерих си хоби излизам постоянно ,но не мога вечер като си легна и сутрин като стана винаги съм със сълзи на очите...Остана ли сам и веднага се натъжавам...усещам колко много ми липсва и каква празнина имам вътре в себе си...имам чувството ,че няма да мога без нея А съм МОМЧЕ по дяволите....знам ,че и вие няма да успеете да ми помогните,но дайте ми някакви съвети или и аз нз вече...какво

ThatsMe
06-13-2011, 14:21
Пробвай пак да се съберете или както казват хората "Раната причинена от една любов се лекува от нова"

jackB
06-13-2011, 14:32
пробвах,но тя иска да остане сама...и аз усещам ,че повече няма да иска да сме гаджета ,а просто приятели...Но как да си намеря нова след като във всяко момиче което погледна сравнявам с нея и ....искам само нея а не мога да я имам... ](*,)

ThatsMe
06-13-2011, 14:39
1 пробва ли да й го кажеш ?? и на колко години си?

Hilary_
06-13-2011, 14:44
времето лекува ..

badsector
06-13-2011, 14:47
Трудно ще ти бъде, явно още изпитваш чувства, а и за толкова време си развил навик тя да е до теб. Това ще изчезне с времето. Продължавай да се занимаваш активно с много неща, а като правиш сравнения с други мацки, гледай какви плюсове имат те спрямо старата. Но най-вече ти трябва време и просто не си мисли, че тя е била идеална и единствена, защото не е.

Luci
06-13-2011, 15:08
В сходна ситуация съм с твоята... Просто продължавай да се разсейваш по всевъзможни начини и с времето наистина ще мине, колкото и да не ти се вярва в момента :)

Josefinne
06-13-2011, 16:04
Много малко време си си дал. Ще ти е нужно повече от седмица при всички положения :) Имай малко търпение, правилно си се насочил.