View Full Version : ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
peaceofheaven
06-13-2011, 14:38
Не знам от каде да започна. . . От скоро излизам с 1 момиче което е на 14 а аз съм на 15 и скоро ще "тръгнем" ... Тя не е девствена (колкото и грозно да звучи) а аз съм.Тя ми призна много работи че намира неща в които другите момчета не намира,че не съм за 1-я път и разни такива и че си е изградила добро мнение за мене като цяло.И така идват двата големи проблема 1.не мога да разбера дали ми е навита и другия голям проблем е терена ...
В нас почти винаги има някой както и у тях . . .
:(
TheBeliever
06-13-2011, 15:20
Чааакай малко. Успокой топката. Вие още не сте "тръгнали" ти вече за терена мислиш. :lol:
Вземи попрочети малко, образовай се на тема секс, за да няма после малоумни въпроси като "Докосна ме, бременна ли е", пък като му дойде времето и терен ще се намери.
peaceofheaven
06-13-2011, 15:31
Чааакай малко. Успокой топката. Вие още не сте "тръгнали" ти вече за терена мислиш. :lol:
Вземи попрочети малко, образовай се на тема секс, за да няма после малоумни въпроси като "Докосна ме, бременна ли е", пък като му дойде времето и терен ще се намери.
АЙДЕ ДА НЕ МЕ ИЗКАРВАШ НЯКАКЪВ АБУРИГЕН ? :lol:
TheBeliever
06-13-2011, 15:35
Не те изкарвам никакъв. Просто съм се начела на глупави теми, пуснати от недорасли пуберчета, които си въобразяват, че като знаят къде да си вкарат пишката, значи знаят всичко.
peaceofheaven
06-13-2011, 15:39
Не те изкарвам никакъв. Просто съм се начела на глупави теми, пуснати от недорасли пуберчета, които си въобразяват, че като знаят къде да си вкарат пишката, значи знаят всичко.
мм ще си замълча ХАХАХАХАХХАХАХАХА
MojoJojo88
06-13-2011, 15:46
Лято е бе. Секс навън е много готино ;) Особено като е хубаво времето. Експериментирайте.
naQkataRaota
06-13-2011, 16:34
като има хубаво мнение за теб и сте на гаджосани начала, малко ви трябва, за да се земете; гледай да я предразположиш, а не да се впуснеш директно с рогата/рогът напред; след като не е девствена няма да ти се налага мн обеждаване, че я е страх, че се притеснява и такива, а дори може и тя да си поиска първа
за терена: нз от къде си, но все някъде има поста за пл*щене или отидете на някое по-каширано място
най-важното: не се притеснявай, ще видиш, че след първия път нещата ще си идват от само себе си
YyoOnNiItTyY
06-14-2011, 14:15
Терена да ти е проблема :lol: И аз имах проблеми с терена преди да започна да водя полов живот :razz: