View Full Version : Поредния проблем,търсещ разрешение
Im2ortal
06-14-2011, 12:31
Сигурно ви е омръзнало от безбройните теми,свързани с първия път,съвети и прочие,но не открих някоя,която напълно да съвпада с моята,за това реших да направя отделна тема.
Случаят е следния:реших след доста дълго време,че приятеля ми е момчето,с което искам да бъда за първи път и преди 3 дни,когато той остана да спи в нас,решихме да опитаме.
До тук никакъв проблем.Само че,когато той започва да прониква ме болеше страшно много.Издържам доста на болка и не го накрах да спре веднага,по-късно опитахме още няколко пъти,но успяваше да влезе не повече от 5-6 см...
Моля ви за съвет какво можем да направим:лубрикант,по-подходяща поза или някой друг незнаен метод с положителен ефект.
P.S:Предполагам,че ще питате на колко сме години и т.н.,така че ще отговоря преди да сте задали въпросите:и двамата сме на 18 години;и двамата сме девствени;прониквал е с пръсти преди доста време,така че предполагах,че ще е по-лесно,когато решим да предприемем другата стъпка,но уви...
Благодаря на всички прочели историята ми и предварително благодаря на тези,които ще се опитат да помогнат с мнения.
anonymous708973
06-14-2011, 12:33
Сериозно не си открила тема, в която момичето се оплаква, че я боли при проникване? Ама сериозно? Или просто ни ментиш супер безсрамно?
ThroughStruggle
06-14-2011, 12:49
Пробвайте с лубрикант на водна основа, ако смяташ, че не си достатъчно влажна.
Подходяща поза за първия път е мисионерската, можеш да пробваш и да поставиш краката си на раменете му. Макар че това стеснява отвора, чувствително променя ъгъла на проникване и е възможно така да те боли по-малко. Освен това позата е удобна за дълбоко проникване, каквото всъщност търсите.
Това, че е прониквал с пръст преди доста време, не значи почти нищо. Нека не го вкарва в момента, в който го извади, а първо да те възбуди. Да пробва първо с едно пръстче, после с две. Ако успее да вкара три, то проникването ви е почти в кърпа вързано.
Успех. :)
Сериозно не си открила тема, в която момичето се оплаква, че я боли при проникване? Ама сериозно? Или просто ни ментиш супер безсрамно?
Е, моля те. Момичето изрично спомена, че не е открило тема, която напълно да съвпада с нейната. При нея проникването е било 5-6см, в другите теми може да е било 3-4см или 6-7см. Очевидно е, че всеки един от случаите изисква индивидуален подход и съответно- отговор. Хайде, сега се стегни и кажи при 5-6см. проникване какво се прави...
badsector
06-14-2011, 13:18
Не се притеснявай, след още няколко опита ще се получат нещата. Вкарвайте повече любовна игра и да те лиже повече. Ще станат нещата, всички са били девствени в крайна сметка :)
redfox0111
06-14-2011, 13:22
Не се притеснявай, след още няколко опита ще се получат нещата.
Нормално да те боли.Все пак ти е първи път и си тясна :wink:
YyoOnNiItTyY
06-14-2011, 13:54
Не се притеснявай, след още няколко опита ще се получат нещата.
Така е! Изобщо да не си притеснена..аз бях наистина много тясна, което си е нормално за девственица и също като теб много ме болеше ..общо взето първите няколко пъти. :)
dontcare
06-14-2011, 16:30
Пробвайте с повече любовна игра ии нека да пробва с пръсти преди да опитате пак както трябва.
Нека те предразположи достатъчно..ии успех.
anonymous708973
06-15-2011, 06:14
Е, моля те. Момичето изрично спомена, че не е открило тема, която напълно да съвпада с нейната. При нея проникването е било 5-6см, в другите теми може да е било 3-4см или 6-7см. Очевидно е, че всеки един от случаите изисква индивидуален подход и съответно- отговор. Хайде, сега се стегни и кажи при 5-6см. проникване какво се прави...
Чакай да си изкарам таблицата с напътствия при 5-6 см... :-o
Дори да ти се струва, че си достатъчно влажна, купи си лубрикант. 10 лв е, не се стискай. Действа страхотно. Пробвайте в поза, различна от мисионерската. Лично аз бях супер изнервена - първо, че ме боли, второ, че той ми тежи. На задна примерно - никой не е казал да ти го вкара целия, а просто бавно и постепенно. :)
Ами нормално е да те боли... мисля, че с времето ще спре и не мисля че имаш нужда от лубрикант. Да те възбуди повече и да си поиграе преди това с пръсти.. да пробва с два и така... а за позата не знам мен дори да правя секс ме боли при мисионерската понякога... защо не пробваш ти да си отгоре? Трябва да си наясно, че в каквато и поза да го правите и колкото и лубрикант да използвате ще те боли... просто трябва да изтърпиш първите 2 минути докато свикнеш и след това ще започне да ти става приятно може би... :)
Най-подходящата поза ще е, той да легне и ти да седнеш в него (ездачка)
Така ти сама можеш да регурилираш проникването, както се казва нещата са в твой ръце, пък и по-малко ще се притесняваш и по-лесно ще се отпуснеш!
И ако питаш мене накарай го първо с език и леко с пръсти да те накара да свършиш, след това е много по лесно и си много по-спокойна!
И лубринканта на водна основа, макар, че ако си свършиш преди това няма да ти трябва!
IseeDEADbodies
06-15-2011, 17:56
Пробвай с менгеме за разширение.. :lol: Съжалявам. не се сдържах.
Иначе сериозно - това си е напълно нормално ! Малко смазка (лубрикант), пича ще действа по-нежно и стават ра'отите ;) Няма се плашиш. Т'ва за ездачката и то не ми се струва лоша идея. Ай успех :D
Повече любовна игра. Бъди възможно най-отпусната. Пробвай ти да си отгоре и да контролираш сама проникването.