PDA

View Full Version : Пъпчици на интимните части след кола маска

MegiBoOm
06-14-2011, 14:26
вчера бях за първи път, да уточня!
Вчера цял ден нямаше нищо, днеска докато се преобличам, гледам - УЖАС!
Моля ви помогнете, защото наистина не знам с какво да ги махна.

Благодаря предварително! (:

MegiBoOm
06-14-2011, 15:32
моля някой? :(

BloomF
06-14-2011, 15:48
Намажи се с някакво успокояващо олио?? Мен поне козметичката това ме посъветва.

FuckingFreak
06-14-2011, 18:41
Ами на мен по триъгълника ми минава всичко, но на ръцете точно от вътрешната страна при свивката е нещо ужасно. Мазало направо. Майка ми има някакъв балсам за след депилация на Elea, но мисля че са и го дали заедно с някакви ленти. Защото то самото не е в туба, ами нещо като пликче, по-голямо от тестер обаче. Е преродих се от това, честно ти казвам. Мажа, щипе съвсем леко за 2-3 секунди и после за 4-5 часа маха всички червени точки...

WaterLilly
06-14-2011, 18:49
На мен бадемовото масло ми успокоява много кожата. :)

zoreto
06-14-2011, 19:19
Ами на мен по триъгълника ми минава всичко, но на ръцете точно от вътрешната страна при свивката е нещо ужасно. Мазало направо. Майка ми има някакъв балсам за след депилация на Elea, но мисля че са и го дали заедно с някакви ленти. Защото то самото не е в туба, ами нещо като пликче, по-голямо от тестер обаче. Е преродих се от това, честно ти казвам. Мажа, щипе съвсем леко за 2-3 секунди и после за 4-5 часа маха всички червени точки...

това е от крем деп. аз имам същото лосионче и доста помага :) :)

AutomatiC
06-15-2011, 13:46
не си спомням кога си ги махах за 1 път, но мисля че и на мен ми се случи нещо такова, тъй като кожата на това място не е третирана преди така.. с времето би трябвало да отмине.

neeDaBosS
06-15-2011, 13:57
Какви точно са пъпките? Говори с козметичката,която те е обезкосмила и обесни какво се станало. :)

nescafecool
06-15-2011, 13:59
И на мен първия път ми излезнаха и се мажех с бадемово масло.