Влез

View Full Version : Дайте ми идея как да го заговоря ?

justwannabewithyou
06-14-2011, 18:44
От няколко дена всеки ден се засичам с едно и също момче и постоянно си фърляме някви погледи и усмивки, но нищо повече.. За съжаление незнам как да го заговоря.. Можете ли да ми помогнете ? Мерси предварително! :))

Luci
06-14-2011, 18:46
Може да му махнеш с ръка и да му кажеш здрасти например ?

justwannabewithyou
06-14-2011, 18:47
емии да ама ние не се познаваме, просто здрасти ли, няма ли да е банално ? :(

Ashkroft
06-14-2011, 18:52
Сега съм на 21 и преди седмица за първи път харесах момиче толкова, че да искам да се запознаем.На гарата беше качихме се на влака и аз седях и си мислих за нея.След две спирки си викам кво пък давай, зарязах си багажа обиколих целия влак намерих я казах и "Ти изглеждаш като някой който си заслужава да бъде познаван" стиснахме си ръцете, прегърнах я и си отидох на мястото.Надали ще я видя вече ама пък се почуствах добре :grin:

justwannabewithyou
06-14-2011, 18:56
каква беще нейната реакция, беше ли изненадана ? .. мм доста хубаво и спонтанно звучи, но незнам, дали аз ще успея да направя нещо подобно ;д .. а и искам като се запознаем да има развитие след това, а не просто ей така "здравей, здрастим казвам се... " и толкоз :)

Luci
06-14-2011, 18:58
Щом това не ти харесва тогава може например да му намигнеш когато пак се засечете и да видиш съответно каква е неговата реакция, ако го задминеш преди той да е реагирал по някакъв начин, може би другия път пък той да отвърне с нещо такова :)

justwannabewithyou
06-14-2011, 19:00
да, тази идея ми хареса и още утре ще го пробвам.. мерси ! :)

Ashkroft
06-14-2011, 19:01
Не знам как се е почуствала. Забавното е че знам къде работи, но няма да ида предпочитам да си остане просто хубав спомен. А ако се засичате често на едно и също място шанса е, че пак ще се засичате там та ако се запознаете може да стане нещо. Не съм много добър в тия работи и не знам какво да ти кажа апа и дърт съм вече :-D

Ashkroft
06-14-2011, 19:04
По добре се запознайте а после му намигай що мъжете не разбираме от намеци. Ако се запознаете и се разминете и като се срещнете пак му намигнеш би значило нещо, а така по скоро би го объркала

justwannabewithyou
06-14-2011, 19:05
Не знам как се е почуствала. Забавното е че знам къде работи, но няма да ида предпочитам да си остане просто хубав спомен. А ако се засичате често на едно и също място шанса е, че пак ще се засичате там та ако се запознаете може да стане нещо. Не съм много добър в тия работи и не знам какво да ти кажа апа и дърт съм вече :-D
емиии да всеки ден на едно и също място се засичаме .. той работи точно на 2-3 метра откъдето аз работя така, че шанса ми се увеличава май :д

Ashkroft
06-14-2011, 19:08
Ем харабия по-добре по директно не казвам да му виснеш на врата ама нещо от сорта на "Искаш ли да издем по един кравай след работа" би помогнало повече от намигвания през улицата и чакане на отговор...

justwannabewithyou
06-14-2011, 19:23
еми незнам утре като го видя какво ще ми щукне на главата, защото винаги като имам план и изобщо не го спазвам ;д .. дано нещата да се получат !! :)

saskou
06-14-2011, 19:46
Идеята да заговориш момче, първа е много добрааа. Ако толкова се притесняваш, можеш да го спреш и да го попиташ... Хей, от къде си? или Да не би да познаваш Кристина? 8-)
Варианти, бол. Стига да искаш.

justwannabewithyou
06-14-2011, 19:53
Идеята да заговориш момче, първа е много добрааа. Ако толкова се притесняваш, можеш да го спреш и да го попиташ... Хей, от къде си? или Да не би да познаваш Кристина? 8-)

първия план - имаш предвид с махането и здрасти ? :) .. ох толкова го харесвам, че вече вече всичко ми идва малко банално нз ;д .. но все пак благодаря на всички за идеите !!! :)

justwannabewithyou
06-14-2011, 19:55

първия план - имаш предвид с махането и здрасти ? :) .. ох толкова го харесвам, че вече вече всичко ми идва малко банално нз ;д .. но все пак благодаря на всички за идеите !!! :)

badsector
06-14-2011, 20:03
...той работи точно на 2-3 метра откъдето аз работя...
Вие работите?! А на колко години сте?

justwannabewithyou
06-14-2011, 20:09
м за него незнам още ама аз съмм на 14 и не точно работя, а помагам на нашите ;)

TripleA
06-14-2011, 20:11
Здравейте, момче на 15 години. Значи попринцип не съм чак толкова неопитен, но за първи път изпадам в такава ситуация.
Значи тая година още на първия учебен ден(в гимназия, нали ново даскало) ми хареса едно момиче. Оказа се че ще е в на мой доста добър приятел в класа. Така цяла година измина до сега нямаше нищо повече от лека симпатия, но усещам как започва да ми харесва все по-вече.Та сега попринцип досага съм имал връзка само с познати и приятелки, с които по късно сме се обвързвали. За първи път си харесвам момиче, което не познавам толкова добре. Доколкото знам от приятеля ми не е надменно, добро и така. Въпросът ми е как да и призная директно? Ако е директно къде,как,кога ще е най-добре. Ако не как да я заговоря? Одобни моменти почти няма, но това не е проблема. Незнам как да я заговоря, какво да и кажа. Мисля че ще е доста странно като до сега не сме прекарвали заедно дори и 5 минути. Нямам никаква идея какво да и кажа. Не я познавам толкова добре. Просто ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарен :)

justwannabewithyou
06-14-2011, 20:16
Здравейте, момче на 15 години. Значи попринцип не съм чак толкова неопитен, но за първи път изпадам в такава ситуация.
Значи тая година още на първия учебен ден(в гимназия, нали ново даскало) ми хареса едно момиче. Оказа се че ще е в на мой доста добър приятел в класа. Така цяла година измина до сега нямаше нищо повече от лека симпатия, но усещам как започва да ми харесва все по-вече.Та сега попринцип досага съм имал връзка само с познати, приятелки и така нататък. За първи път си харесвам момиче, което не познавам толкова добре. Доколкото знам от приятеля ми не е надменно, добро и така. Въпросът ми е как да и призная директно? Ако е директно къде,как,кога ще е най-добре. Ако не как да я заговоря? Одобни моменти почти няма, но това не е проблема. Незнам как да я заговоря, какво да и кажа. Мисля че ще е доста странно като до сега не сме прекарвали заедно дори и 5 минути. Нямам никаква идея какво да и кажа. Не я познавам толкова добре. Просто ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарен :)
Понеже ситуациите ни горе долу съвпадат, бихте посаветвала първо излезте няколко пъти, виж как ще се държи, говорете си, опознайте се, ние момичетата обичаме в повечето случаи да говоорим за себе си.. и после вече избери подходящия момент и ако смяташ, че има смисъл и кажи какво чувстваш :) .. Пожелавам ти успех !

peace95
06-14-2011, 21:14
От няколко дена всеки ден се засичам с едно и също момче и постоянно си фърляме някви погледи и усмивки, но нищо повече.. За съжаление незнам как да го заговоря.. Можете ли да ми помогнете ? Мерси предварително! :))
относно твоята ситуация аз си имам запазена марка - като го видиш отдалеч си вземаш телефона и се правиш , че цъкаш нещо и точно , когато минава го изпускаш такам леко пред него , усмихваш се и го молиш или да ти го пододе , или просто питаш нещо , защото това е момента - при мен винаги е действало , но внимавай к`во ще си направиш телефона при изпускането ;d Късмет :) пиши , ако стане нещо

justwannabewithyou
06-15-2011, 03:38
относно твоята ситуация аз си имам запазена марка - като го видиш отдалеч си вземаш телефона и се правиш , че цъкаш нещо и точно , когато минава го изпускаш такам леко пред него , усмихваш се и го молиш или да ти го пододе , или просто питаш нещо , защото това е момента - при мен винаги е действало , но внимавай к`во ще си направиш телефона при изпускането ;d Късмет :) пиши , ако стане нещо
окей.. мерси за идеята, ще внимавам с телефона :-D

saskou
06-15-2011, 17:15
Не... Имам в предвид просто да го спреш и да му кажеш извинявай, познаваш ли Минка в случая Кристина... "ни съ пъниръй" действай 8-) :P

justwannabewithyou
06-15-2011, 17:55
Не... Имам в предвид просто да го спреш и да му кажеш извинявай, познаваш ли Минка в случая Кристина... "ни съ пъниръй" действай 8-) :P

амии да ти кажа неска мислех да му кажа нещо ама като го видях и направо без думи бях, а после ми хрумна идеята да му издиря фейса и така да почнем .. апък неска супер мннннн ме гледашее (сън)) ;д

saskou
06-15-2011, 21:16
ей лапе :razz:

TripleA
06-16-2011, 17:21
Добре, но за да излезем няколко пъти първо трябва да я заговоря а нзнам точно как нзнам какво да и кажа за първи път съм в такова положение.Имам и фейса и скайпа няма да е труден, но някак си цяла година по коридорите да се виждаме и сега изведнъж да и пиша...нямам идея каква да е пърата стъпка. Ти как би искала да те заговори непознат как ще ти бъде най-приятно или де да знам. Ако моежеш помогни :)

justwannabewithyou
06-16-2011, 17:24
Добре, но за да излезем няколко пъти първо трябва да я заговоря а нзнам точно как нзнам какво да и кажа за първи път съм в такова положение.Имам и фейса и скайпа няма да е труден, но някак си цяла година по коридорите да се виждаме и сега изведнъж да и пиша...нямам идея каква да е пърата стъпка. Ти как би искала да те заговори непознат как ще ти бъде най-приятно или де да знам. Ако моежеш помогни :)

ми примерно ако нещо не съм на кеф и той ми пише и се поинтересува как съм и ми оправи настроението било много хубаво според мен и после да продължим да се пишем, а за моя случай какво би казал ? :)

anonymous708973
06-16-2011, 18:41

"Здрасти" е от добрите банални неща.
Като не искаш да е банално, го питай дали иска да дарявате заедно кръв, докато си на челна стойка. Ще е адски различно, ама предполагам, че момчето няма да си помисли нещо по-различно от "Баси лудата сектантка". 8-)

justwannabewithyou
06-16-2011, 18:45
вече почнахме да си говорим по малко така, че мисля, че има напредък ! ;)

TripleA
06-18-2011, 20:28
Така сега ще ти разкажа при мен как е. Попринцип има мн момичета такива непознати даже едно като мина покрай нея почва да си оправя косата ала бала. В нашето даскало имаме огледала на всеки етаж и като мина от там почва да се гласи.Така мен специално това не ме впечатлява.Затова бих те посъветвал да не правиш излишни физиономии да преиграваш дръж се естествено, но при всеки е различно. Имаш ли познат който да го познава трябва да разбереш повече за него какъв и така а горе долу ще прецениш как да го заговориш. А за първо заговаряне....ъ може би като останете с по-малко хора около вас нали случайно не да отидеш при него нещо да го попиташ за някой друг или нещо такова нямам си идея. На мен специално би ми било по-лесно ако момичето ме заговори и попринцип няма да ме интересува мн как ще протече първия разговор, важното е да има такъв. И пак ще те попитам например как според теб ще е най-добре да я заговоря като почти не се познаваме кажи от твоята гледна точка.

TripleA
06-18-2011, 20:31
Ах съжелявам не съм видял, че вече си говорите мислех, че още не сте се заговорили. И все пак можеш ли да се поставиш на момичето което искам да заговоря. Как би било за теб непознато момче да те заговори ?

justwannabewithyou
06-20-2011, 17:20
Ах съжелявам не съм видял, че вече си говорите мислех, че още не сте се заговорили. И все пак можеш ли да се поставиш на момичето което искам да заговоря. Как би било за теб непознато момче да те заговори ?

ако искаш дай направо скайп, там да си пишем, че тука става мн бавно.. ?

TripleA
06-20-2011, 19:39
писах ти лично :)

stelkastel
06-21-2011, 09:48
Защо не прочетох тази тема преди момчето да си тръгне под носа ми, и ''под носа ми'' е буквално употребено?!? :cry: :cry:

Chriiss
06-21-2011, 10:11
Защо не прочетох тази тема преди момчето да си тръгне под носа ми, и ''под носа ми'' е буквално употребено?!? :cry: :cry:
По нисък е от теб ?

ThatsMe
06-22-2011, 08:17
Според мен идеята с махането и здравей е много добра, след това се представи и му поискай скаип, после ммм от вас зависи

fcukz
06-22-2011, 09:09
Какво толкова се впрягаш... когато го видиш следващия път просто му кажи здравей и му се усмихни, трябва да си доста е голям олигофрен, за да не се досети, че искаш да се запознаеш с него :)

justwannabewithyou
06-22-2011, 16:58
след дълго мислене как да го направя вчера се запознахме, но днес нещо се правеше на недостъпен.. според вас на какво се дължи това ?

DiabolicalSoul
06-22-2011, 20:56
Мъжете не разбираме от намеци, поне махни на момчето, ама "здрасти" си е най-добре 8)
и не сппирай да се усмихваш (мен поне ми дава основание това да се запозная с някой мацка във влака или в някое диско)

RoSKo0o0
06-22-2011, 22:57
ОМГ не знаеш ли как се говори с момчета бахти задръстената дето си сестно... не чакай сватба взимай брадва...........пфффффффффффф фффффф

bebzgirl
06-22-2011, 23:30
Кажи му просто - Здрасти,(твойто име) приятно ми е. - Аз винаги така съм се запознавала с хора,и честно казано никога не ме е било срам за такива неща ;) нещо напълно нормално е ! Пък и все пак искаш само да се запознаеш с него,да не му предлагаш брак !

justwannabewithyou
06-23-2011, 01:47
ОМГ не знаеш ли как се говори с момчета бахти задръстената дето си сестно... не чакай сватба взимай брадва...........пфффффффффффф фффффф

форума си има тема, като не ти харесва темата, недей да коментираш.. просто съм абсолютно сигурна, че всеки някога е несигурен какво да направи и търси нечия помощ, както и ти, така че без обиди ако обичаш ! :)

stelkastel
06-28-2011, 18:30
Chriiss , не, де да беше по-нисък от мен!Просто аз стоях на пейката до неговия вход /говоря за общежитие/, а той си занесе куфарите до таксито и си тръгна. А няколко пъти го бях засичала преди това, всъщност засичахме се почти навсякъде, дори и във влака. Нооо...така и не се престраших да го заговоря. Дано все пак следващата година се престраша. :D И ще последвам съветите, дадени тук.