PDA

View Full Version : Без заглавие

muzikanta007
06-15-2011, 19:41
Аз съм на 15.Харесвам едно момиче много силно и тя е на 15.Но си има гадже на 19.Нея познавах изобщо.Виждахме се само на спирката на която отиваме на училищата си.Един ден успях да я заговоря и я поканих да излезем някой ден,но ми каза да си дам facebook-профила и аз я помолих за същото.Тя ме прие и след това си писахме срещахме се на автобуса,говорихме си.Една вечер отново си писахме.По скрития намек на думите ми тя разбра,че я харесвам,понеже аз се ,,чета,, на книга,когато харесвам някое момиче(в случая нея).Каза,че между нас няма да се получи,защото тя обича нейното си гадже.Той пък съм го виждал на снимки.Изглежда,че е много хилав и несериозен.Тренира все пак ръгби и кара кола,а аз още съм малък,който дори още е недорасъл за моята връстница.Сега си гледам учението и знам,че тя скоро ще скъса с него.С това ви казвам драги юноши сега се учете пък като пораснете тези момичета,които са на 10-12 години сами ще идват при вас като станат на наша възраст.

RageAgainstTheMachine
06-16-2011, 07:41
Cool story bro !

Само не разбрах...

...смисъла на темата...

sToyAncHo
06-16-2011, 09:48
Cool story bro !

Само не разбрах...

...смисъла на темата...
Сениоргиф-а ще ви учи :-D И аз не схванах нищо... 8-)

RageAgainstTheMachine
06-16-2011, 10:30
Cool story bro !

Само не разбрах...

...смисъла на темата...
Сениоргиф-а ще ви учи :-D И аз не схванах нищо... 8-)

С описателно заглавие "Без заглавие" оставаше и да схванеш нещо :D

Biskfitka
06-16-2011, 20:21
И как реши ,че ще скъса с него ...оптимист :lol:

NerZhul
06-16-2011, 20:27
Пич не ти трябва да обвързваш на тая възраст с момичета... Наскоро скъсах с една... и мога да ти кажа, че на тази възраст момичетата с големи кучки (дано ме разбереш). По-добре си налягай парцалите над ученето, стани човек та после момичетата са най-лесни.