Влез

View Full Version : Любовни терзания и над 20 (:

AliceSw
06-15-2011, 21:27
Пак е късно вечерта, пак ми се прееба живота и отново пиша тема в тийнфорум. Тъжно или не, пиша тук от години и теми съм пускала само в този раздел...явно само в любовта имам проблеми (:

Та пак успях да си скапя живота. Накратко - преди 9-10 месеца се разделих окончателно с голяма любов - 2 години. Малко след това забих колега на парти, правихме секс и продължихме с приятелските отношения, защото той имаше приятелка, а аз излизах с друг човек. Продължихме да поддържаме контакт с чисто приятелски отношения, каквито дори и не бяхме имали преди. Човекът беше чудесен, държеше се супер точно, ясно ни беше, че не сме безразлични, ама ние заедно няма да се получи...затова отношенията ни бяха много хубави и ясни - разбирателство, много забавление, постоянно заедно. (:

Но пичът взе, че се раздели с приятелката си...ей така от нищото (малко след като му казах, че не излизам вече с моя човек). Нататък се сещате какво се случва - приятелски отношения + секс, с предварителна уговорка от страна и на двамата, че няма да се обвързваме. Но какво направихме и двамата не знам...в един момент всичко ни се обърка...вместо да правим секс и да нямаме проблеми и да сме щастливи...обърнахме нещата - само говорехме за отношенията си, а не правехме нищо вече заедно (освен че почти живеех при него - прибирах се 1-2 дена в седмицата) през деня и вечер, докато бяхме с хора бяхме супер...когато останехме сами се случваше често да се опитваме да говорим за нас, но с някакви неясноти и недоизказаности.

И в неделя всичко се прееба окончателно...младежът ме викна да говорим...каза ми, че не може да ми даде това, което искам. Макар че и аз не знам какво искам...вече. Момчето ми е в същото положение - сигурна съм...но младежът не знае какво да прави с бившата си приятелка и какво прави с мене. Че ме иска съм сигурна, но не знам вече какво да направя. Понеже не намери свестен отговор от мен какво желая от него, започна да го търси от близките ми приятелки...но отговор не е получил. Вече ми липсва безумно - не съм го виждала 3 дена, а преди бяхме заедно 24/7 почти...и си искам момчето само за мене, и това ми е ясно.

За пояснение - аз - 21г, той - 23г, двамата сме колеги, живеем в София, бившата приятелка - 23 г, живее във Варна...

П.П. голяма лигла съм станала вече...но поне съм по-добре като написах малко...в крайна сметка така или иначе съм се затворила в нас, стоя и го чакам...

Josefinne
06-16-2011, 13:42
За съжаление тези периоди са си трудни. Няма как да се излезе от кашата без терзания. Наистина стискам палци да е хубав финалът ( в смисъл на хепи енд :) )
Като цяло наистина мисля, че вариантът, който сте приложили, а именно да се поизнесеш от тях е добро решение. Така, както ти си осъзнала вече окончателно какво е твоето желание ( да бъдеш с него), така може би и той ще успее да си изясни нещата. Предлагам да не го тормозиш известно време, дай му поне 1 седмица. След това може да му звъннеш и да си уговорите среща на неутрална територия. Бих посъветвала да е парка, защото там някак си сред разходките не се усещат толкова сконфузните мълчания, докато някой не знае какво да каже, но вие ако предпочитате кафе или бар или пък времето е лошо - може и там :))
Та там си поговорете за вече поизяснениете ви чувства и настроение и вижте дали ще съвпаднат.