Влез

View Full Version : Как да си махна сенките под очите ?

jij4eto
06-16-2011, 16:01
здрявейте ..ами проблемът ми е следния аз съм на 14 и откакто се помня имам кръгове под очите :smt087 незнам на кво се дължи тва някои хора казват че кожата под очите е по-тънка и е нормано да се вижда някой капиляр а въпросът е там че не ми се виждат само капиляри ами и вени !! едвали е от недоспиване щото едвали като съм била на 4-5 съм седяла докъсно аз съм си свикнала да си се гледам със сенките.. обаче ако има някво лечение е добре дошло :)

Remember0me
06-16-2011, 17:20
Аз имах подобен проблем и се бях разровила та от там знам, че може да е от обезводняване, от алергия, от стрес попринцип. Това с лечението не бих ти го препоръчала без да се консултираш с лекар, но извода до който аз стигнах е - здравословен начин на живот понамалява кръговете. Достатъчно вода, спорт, наспиване, използване на слънцезащитен крем с висок фактор под очите (при мен като че ли това нямаше общо, ама айде), не много време пред компютъра, може да пробваш разни домашно забъркани плодови маски или краставички на очите ... Обаче главното е да се харесваш такава каквато си, защото торбичките трудно ще ги премахнеш изцяло, промяната няма да е чудодейна. :-)

badsector
06-16-2011, 20:57
...здравословен начин на живот...
Здравословен начин на живот помага за всичко. Човек трябва да мисли какво вкарва в устата си и какво прави с тялото си.