View Full Version : да не можеш да си влюбен?
cigarettekisses
06-16-2011, 18:05
възможно ли е постоянно да потискаш чувствата си и да не можеш да се влюбиш?
аз обичам един такъв,който си ги потиска..
има си и славата на женкар..
невъзможно ли е да се влюби според вас и да се промени?
поне някъв малък шанс..
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15 :D
и не съм от тъпите,нито съм грозна,така че се разбираме ..;д
Ако някой не иска да е с теб/да се влюби в теб, то няма сила, която да го накара. Преориентирай се навреме, защото после ще страдаш.
cigarettekisses
06-16-2011, 18:14
не съм казала,че не иска да е с мен...
просто,че знам,че си потиска чувствата и е женкар ;д
и всъщност той ми показа,че ме харесва,но не знам всъщност дали си струва..ако все пак няма начин наистина нещо сериозно да се получи и той да се промени,да знам да не се занимавам
DarkTemplar
06-16-2011, 18:14
Няма такъв филм като "не мога да се влюбя", то като дойде, не пита. Просто не е срещнал подходящата (за твое съжаление и ти явно не си тази).
Бъди наясно, че там повече от секс няма да получиш.
cigarettekisses
06-16-2011, 18:17
е,да..
обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов ;д
и като си кажа,че някой не е подходящ,се отказвам навреме,преди да се влоши положението и после да страдам
Ще подтиска чувствата си до време. После ще се появи момиче, което ще влезе под кожата му и ще усети, че "губи контрол" над тях => ще се влюби.
Имай едно наум, че едва ли когато това се случи ще личи толкова много, колкото при останалите.
DarkTemplar
06-16-2011, 18:27
е,да..
обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов ;д
и като си кажа,че някой не е подходящ,се отказвам навреме,преди да се влоши положението и после да страдам
Така е, но не всички са като теб. Не те познавам, но не мисля, че си подготвена за отношения с такъв тип човек.
cigarettekisses
06-16-2011, 18:38
Така е, но не всички са като теб. Не те познавам, но не мисля, че си подготвена за отношения с такъв тип човек.
честно казано и аз преди бях точно като него..никакви чувства.
от 2 години не се бях влюбвала и разигравах хората..
това се случи,понеже видях колко е гадно да ти разбият сърцето..
вече съм влюбена..
и сега ако се откажа да бъда с него,пак ще ми е точно толкова гадно,ако ходим и после скъсаме след няколко дни.
DarkTemplar
06-16-2011, 18:53
Сама знаеш чие е последното решение. Просто преди да го вземеш, прецени добре плюсовете и минусите и не се осланяй на "ама той ще се промени и с времето ще се влюби в мен", щото вероятността да се случи тоя сценарий е 50/50.
badsector
06-16-2011, 20:02
...обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов...
Типичното егоцентрично мислене за малка пубертетка "той е женкар, ама ТОЧНО С МЕН няма да постъпи така". После, разбира се, той постъпва точно така и малката пуберка през сълзи се чуди защо той и говореше едно, а направи друго.
Момче на 22 търси кифла на 15 - комплексар, на когото наборките не му връзват, или просто не може да ги задоволи и се е пренасочил към малките неориентирани кифли. С думите си, че не може да се влюби просто иска да каже, че ще те чука известно време, но в крайна сметка като ти се насити ще ти каже, че не може да изпита чувства и ще те заеве. Допълнителен плюс за него в цялата ситуация е, че си още малка и неориентирана, но имаш огромно самочувствие и е напълно нормално да приемеш думите му като предизвикателство и да тръгнеш да се доказваш пред него. Разбира се, това става само по един начин - секс. Точно това, което той иска. И да, той си е измил ръцете предварително, защото "не може" да изпитва чувства.
Abigoria
06-16-2011, 21:57
...
честно казано и аз преди бях точно като него..никакви чувства.
от 2 години не се бях влюбвала и разигравах хората..
...
Офф: Хах, на 12- 13 си разигравала хората? Е не. 8-)
Он: Той иска секс, ти ЯВНО ще му го дадеш, ще му омръзнеш и ще ти е гадно. Любов няма в цялата работа, няма и да има, поне от негова страна, trust me. :) Правила съм я и аз тая простотия.
s0b1esk1
06-16-2011, 22:06
брао на пича че е осъзнал че чувствата само пречат. иначе по твоя въпрос - ми няма да стане
Вече е достатъчно голям, за да знае, че в момента иска само секс. Не специално от теб, а явно по принцип...Пък може и само от теб да е в момента, ако не намира друго , което да му привлече вниманието към теб. Всеки рано или късно си намира "майстора", но не се заблуждавай, че за този пич "майстора" ще си ти :)
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15 :D
и не съм от тъпите
:razz:
Тези чувства не могат да се контролират! Или ги има в пълна сила, или въобще ги няма. Мисля, че в твоя случай е второто. По-добре не се занимавай..
cigarettekisses
06-17-2011, 11:05
[quote="Abigoria"]
[b]Офф: Хах, на 12- 13 си разигравала хората? Е не. 8-)
/quote]
мнее..преди да го срещна :D
бтв..каквото и да стане..ще го преживея.
в момента си умирам да бъда с него поне за малко.. така че ще рискувам (:
иначе.. други мнения? :D
badsector
06-17-2011, 11:26
...в момента си умирам да бъда с него поне за малко...Щом е само за секса, ще те тресне, бъди спокойна.
Josefinne
06-17-2011, 12:14
Понякога хората избират да не се сближават достатъчно с други и нарочно да потискат чувствата си. Това си е въпрос на личен избор, дали временен, дали постоянен - зависи от човека. Аз лично мисля, че човек може да си живее така доста дълго ( вижте например мутресите, те горките са толкова тъпи, че не могат да обичат друг освен себе си ).
Дори и да се влюби в теб, то това няма да е сега, а когато се почувства готов като цяло да се довери. Преди това е по-вероятно да остане разочарована и емоционално обременена благодарение на него.
Имам наблюдения, че хора, които са решили да се затворят по подобен начин са дълбоко наранени и по тази причина имат склонност да са особено жестоки, дори без да го осъзнават. Сякаш наказват света за своето страдание.
...обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов...
Типичното егоцентрично мислене за малка пубертетка "той е женкар, ама ТОЧНО С МЕН няма да постъпи така". После, разбира се, той постъпва точно така и малката пуберка през сълзи се чуди защо той и говореше едно, а направи друго.
Момче на 22 търси кифла на 15 - комплексар, на когото наборките не му връзват, или просто не може да ги задоволи и се е пренасочил към малките неориентирани кифли. С думите си, че не може да се влюби просто иска да каже, че ще те чука известно време, но в крайна сметка като ти се насити ще ти каже, че не може да изпита чувства и ще те заеве. Допълнителен плюс за него в цялата ситуация е, че си още малка и неориентирана, но имаш огромно самочувствие и е напълно нормално да приемеш думите му като предизвикателство и да тръгнеш да се доказваш пред него. Разбира се, това става само по един начин - секс. Точно това, което той иска. И да, той си е измил ръцете предварително, защото "не може" да изпитва чувства.
Грозната истина , приеми го ^^ :)
King_Of_Kings
06-20-2011, 10:12
До някаква степен може, но понякога просто се случва.
cigarettekisses
06-20-2011, 17:26
Абе хора, по тоя повод, искам да задам един не-лек въпрос:
Какво значи за едно 15 годишно момиче да потръгнат нещата в една връзка? Какво значи да се получи "нещо сериозно"? Ciggarettekisses ти какво си представяш? Бебе?
сериозна връзка-основана на любов,дълготрайна връзка..
никой(почти) на тази възраст не си мисли как ще се омъжи и ще си роди деца.;д малко е рано..
иначе..мерси,обнадежди ме.(:
много се надявам с него да се получи,за мен той е перфектен..
дано не съм просто поредната..
NeverBack
06-20-2011, 17:52
За него си една пикла! Гаранция ти давам.Намери си някой на твойте години.Не знам защо всички момичета харесвате "големи батковци" :-D
Audiophile
06-20-2011, 18:06
Няма такъв филм като "не мога да се влюбя", то като дойде, не пита. Просто не е срещнал подходящата (за твое съжаление и ти явно не си тази).
Бъди наясно, че там повече от секс няма да получиш.
същото. А и е 7 години +, не виждам кво очакваш от него
cigarettekisses
06-20-2011, 18:23
май трябва да се изясня с него и да видим.(:
тъпото е,че харесвам точно него пък и повече ми харесват по-големите и абсурд да намеря общ език с връстник..
xBadxApple
06-20-2011, 18:29
^ е то няма лошо, ама 7 години са си 7 години. ако нямаш обща приказка с връстниците, пак там 17-18-19 годишни са ти окей, 22 за мен е малко прекалено.
знам, че защитниците на любовта и всякви такива неща (за които не става толкова дума тук, щом имаме 'потискащ' си любовта индивид) ще скочат, но е факт, че разликата между нареждането на бита е сериозна.
като цяло сигурно ще повторя това, което другите казаха - може да си те мота без да му мига окото. много внимавай с хлъзгането по логиката 'аз няма да съм за него като другите', щото се пада грубо.
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15
и не съм от тъпите
Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!
cigarettekisses
06-20-2011, 18:35
и не съм от тъпите
Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!
в сравнение с повечето.
мда,не съм тъпичка.
ясно ми е,че имам много да се уча от живота и т.н.,
но не бих казала,че съм на акъла на някаква кифла.
айде сега по темата,моля.:D
Грозната истина , приеми го ^^ :)
minionka
06-20-2011, 21:37
и не съм от тъпите
Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!
в сравнение с повечето.
мда,не съм тъпичка.
ясно ми е,че имам много да се уча от живота и т.н.,
но не бих казала,че съм на акъла на някаква кифла.
айде сега по темата,моля.:D
Всеки така си мисли.. колко е уникален и интелигентен.
По темата... не мисля, че ще ти върже и не виждам, защо си тръгнала да искаш мнения,като е очевидно, че ти си лапнала ама много здраво и ще продължиш докато не се опариш.
TheNewReligion
06-20-2011, 21:41
Доста вероятно.