Влез

View Full Version : да не можеш да си влюбен?

cigarettekisses
06-16-2011, 18:05
възможно ли е постоянно да потискаш чувствата си и да не можеш да се влюбиш?
аз обичам един такъв,който си ги потиска..
има си и славата на женкар..
невъзможно ли е да се влюби според вас и да се промени?
поне някъв малък шанс..
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15 :D
и не съм от тъпите,нито съм грозна,така че се разбираме ..;д

babity
06-16-2011, 18:10
Ако някой не иска да е с теб/да се влюби в теб, то няма сила, която да го накара. Преориентирай се навреме, защото после ще страдаш.

cigarettekisses
06-16-2011, 18:14
не съм казала,че не иска да е с мен...
просто,че знам,че си потиска чувствата и е женкар ;д
и всъщност той ми показа,че ме харесва,но не знам всъщност дали си струва..ако все пак няма начин наистина нещо сериозно да се получи и той да се промени,да знам да не се занимавам

DarkTemplar
06-16-2011, 18:14
Няма такъв филм като "не мога да се влюбя", то като дойде, не пита. Просто не е срещнал подходящата (за твое съжаление и ти явно не си тази).

Бъди наясно, че там повече от секс няма да получиш.

cigarettekisses
06-16-2011, 18:17
е,да..
обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов ;д
и като си кажа,че някой не е подходящ,се отказвам навреме,преди да се влоши положението и после да страдам

onestar
06-16-2011, 18:18
Ще подтиска чувствата си до време. После ще се появи момиче, което ще влезе под кожата му и ще усети, че "губи контрол" над тях => ще се влюби.
Имай едно наум, че едва ли когато това се случи ще личи толкова много, колкото при останалите.

DarkTemplar
06-16-2011, 18:27
е,да..
обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов ;д
и като си кажа,че някой не е подходящ,се отказвам навреме,преди да се влоши положението и после да страдам
Така е, но не всички са като теб. Не те познавам, но не мисля, че си подготвена за отношения с такъв тип човек.

cigarettekisses
06-16-2011, 18:38
Така е, но не всички са като теб. Не те познавам, но не мисля, че си подготвена за отношения с такъв тип човек.
честно казано и аз преди бях точно като него..никакви чувства.
от 2 години не се бях влюбвала и разигравах хората..
това се случи,понеже видях колко е гадно да ти разбият сърцето..
вече съм влюбена..
и сега ако се откажа да бъда с него,пак ще ми е точно толкова гадно,ако ходим и после скъсаме след няколко дни.

DarkTemplar
06-16-2011, 18:53
Сама знаеш чие е последното решение. Просто преди да го вземеш, прецени добре плюсовете и минусите и не се осланяй на "ама той ще се промени и с времето ще се влюби в мен", щото вероятността да се случи тоя сценарий е 50/50.

badsector
06-16-2011, 20:02
...обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов...
Типичното егоцентрично мислене за малка пубертетка "той е женкар, ама ТОЧНО С МЕН няма да постъпи така". После, разбира се, той постъпва точно така и малката пуберка през сълзи се чуди защо той и говореше едно, а направи друго.
Момче на 22 търси кифла на 15 - комплексар, на когото наборките не му връзват, или просто не може да ги задоволи и се е пренасочил към малките неориентирани кифли. С думите си, че не може да се влюби просто иска да каже, че ще те чука известно време, но в крайна сметка като ти се насити ще ти каже, че не може да изпита чувства и ще те заеве. Допълнителен плюс за него в цялата ситуация е, че си още малка и неориентирана, но имаш огромно самочувствие и е напълно нормално да приемеш думите му като предизвикателство и да тръгнеш да се доказваш пред него. Разбира се, това става само по един начин - секс. Точно това, което той иска. И да, той си е измил ръцете предварително, защото "не може" да изпитва чувства.

Abigoria
06-16-2011, 21:57
...
честно казано и аз преди бях точно като него..никакви чувства.
от 2 години не се бях влюбвала и разигравах хората..
...

Офф: Хах, на 12- 13 си разигравала хората? Е не. 8-)

Он: Той иска секс, ти ЯВНО ще му го дадеш, ще му омръзнеш и ще ти е гадно. Любов няма в цялата работа, няма и да има, поне от негова страна, trust me. :) Правила съм я и аз тая простотия.

s0b1esk1
06-16-2011, 22:06
брао на пича че е осъзнал че чувствата само пречат. иначе по твоя въпрос - ми няма да стане

Mi6inka
06-17-2011, 06:14
Вече е достатъчно голям, за да знае, че в момента иска само секс. Не специално от теб, а явно по принцип...Пък може и само от теб да е в момента, ако не намира друго , което да му привлече вниманието към теб. Всеки рано или късно си намира "майстора", но не се заблуждавай, че за този пич "майстора" ще си ти :)

Zarity
06-17-2011, 08:21
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15 :D
и не съм от тъпите
:razz:

xoxi
06-17-2011, 08:33
Тези чувства не могат да се контролират! Или ги има в пълна сила, или въобще ги няма. Мисля, че в твоя случай е второто. По-добре не се занимавай..

cigarettekisses
06-17-2011, 11:05
[quote="Abigoria"]

[b]Офф: Хах, на 12- 13 си разигравала хората? Е не. 8-)
/quote]
мнее..преди да го срещна :D
бтв..каквото и да стане..ще го преживея.
в момента си умирам да бъда с него поне за малко.. така че ще рискувам (:
иначе.. други мнения? :D

badsector
06-17-2011, 11:26
...в момента си умирам да бъда с него поне за малко...Щом е само за секса, ще те тресне, бъди спокойна.

Josefinne
06-17-2011, 12:14
Понякога хората избират да не се сближават достатъчно с други и нарочно да потискат чувствата си. Това си е въпрос на личен избор, дали временен, дали постоянен - зависи от човека. Аз лично мисля, че човек може да си живее така доста дълго ( вижте например мутресите, те горките са толкова тъпи, че не могат да обичат друг освен себе си ).
Дори и да се влюби в теб, то това няма да е сега, а когато се почувства готов като цяло да се довери. Преди това е по-вероятно да остане разочарована и емоционално обременена благодарение на него.
Имам наблюдения, че хора, които са решили да се затворят по подобен начин са дълбоко наранени и по тази причина имат склонност да са особено жестоки, дори без да го осъзнават. Сякаш наказват света за своето страдание.

peace95
06-18-2011, 20:35
...обаче аз съм забелязала,че поне при мен временното увлечение или се потиска,или прераства в любов...
Типичното егоцентрично мислене за малка пубертетка "той е женкар, ама ТОЧНО С МЕН няма да постъпи така". После, разбира се, той постъпва точно така и малката пуберка през сълзи се чуди защо той и говореше едно, а направи друго.
Момче на 22 търси кифла на 15 - комплексар, на когото наборките не му връзват, или просто не може да ги задоволи и се е пренасочил към малките неориентирани кифли. С думите си, че не може да се влюби просто иска да каже, че ще те чука известно време, но в крайна сметка като ти се насити ще ти каже, че не може да изпита чувства и ще те заеве. Допълнителен плюс за него в цялата ситуация е, че си още малка и неориентирана, но имаш огромно самочувствие и е напълно нормално да приемеш думите му като предизвикателство и да тръгнеш да се доказваш пред него. Разбира се, това става само по един начин - секс. Точно това, което той иска. И да, той си е измил ръцете предварително, защото "не може" да изпитва чувства.
Грозната истина , приеми го ^^ :)

King_Of_Kings
06-20-2011, 10:12
До някаква степен може, но понякога просто се случва.

nude
06-20-2011, 16:10
изтрито мнение

cigarettekisses
06-20-2011, 17:26
Абе хора, по тоя повод, искам да задам един не-лек въпрос:
Какво значи за едно 15 годишно момиче да потръгнат нещата в една връзка? Какво значи да се получи "нещо сериозно"? Ciggarettekisses ти какво си представяш? Бебе?

сериозна връзка-основана на любов,дълготрайна връзка..
никой(почти) на тази възраст не си мисли как ще се омъжи и ще си роди деца.;д малко е рано..

иначе..мерси,обнадежди ме.(:
много се надявам с него да се получи,за мен той е перфектен..
дано не съм просто поредната..

NeverBack
06-20-2011, 17:52
За него си една пикла! Гаранция ти давам.Намери си някой на твойте години.Не знам защо всички момичета харесвате "големи батковци" :-D

Audiophile
06-20-2011, 18:06
Няма такъв филм като "не мога да се влюбя", то като дойде, не пита. Просто не е срещнал подходящата (за твое съжаление и ти явно не си тази).

Бъди наясно, че там повече от секс няма да получиш.

същото. А и е 7 години +, не виждам кво очакваш от него

nude
06-20-2011, 18:17
изтрито мнение

cigarettekisses
06-20-2011, 18:23
май трябва да се изясня с него и да видим.(:
тъпото е,че харесвам точно него пък и повече ми харесват по-големите и абсурд да намеря общ език с връстник..

xBadxApple
06-20-2011, 18:29
^ е то няма лошо, ама 7 години са си 7 години. ако нямаш обща приказка с връстниците, пак там 17-18-19 годишни са ти окей, 22 за мен е малко прекалено.

знам, че защитниците на любовта и всякви такива неща (за които не става толкова дума тук, щом имаме 'потискащ' си любовта индивид) ще скочат, но е факт, че разликата между нареждането на бита е сериозна.

като цяло сигурно ще повторя това, което другите казаха - може да си те мота без да му мига окото. много внимавай с хлъзгането по логиката 'аз няма да съм за него като другите', щото се пада грубо.

Beer
06-20-2011, 18:31
бтв ..по-голям е от мен с 7 години,аз съм на 15
и не съм от тъпите

Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!

cigarettekisses
06-20-2011, 18:35
и не съм от тъпите

Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!
в сравнение с повечето.
мда,не съм тъпичка.
ясно ми е,че имам много да се уча от живота и т.н.,
но не бих казала,че съм на акъла на някаква кифла.
айде сега по темата,моля.:D

Beer
06-20-2011, 18:40
Грозната истина , приеми го ^^ :)

minionka
06-20-2011, 21:37
и не съм от тъпите

Е ТВА Е БЕЗЦЕННО!!!
в сравнение с повечето.
мда,не съм тъпичка.
ясно ми е,че имам много да се уча от живота и т.н.,
но не бих казала,че съм на акъла на някаква кифла.
айде сега по темата,моля.:D

Всеки така си мисли.. колко е уникален и интелигентен.

По темата... не мисля, че ще ти върже и не виждам, защо си тръгнала да искаш мнения,като е очевидно, че ти си лапнала ама много здраво и ще продължиш докато не се опариш.

TheNewReligion
06-20-2011, 21:41
Доста вероятно.