View Full Version : Oriflame неустойка
Здравейте :)) Трябва ми помощта на някой който е запознат с темата Орифлейм .Значи проблема е следния:закъснях с плащането на фактурата.Падежът беше до 10.06,а аз платих вчера.Бях си приготвила едни 4 лв в повече,защото ми бяха казали,че имало неустойка при закъснение.И така де ,платтих вчера и днес погледнах в сайта ,а фактурата все още стоеше неплатена и пише че има неустойка 4 лв!А предишния ден странното беше че като отидох в банката да платя, лихва не ми искаха .
Тези 4 лв. трябва да ги добавиш или към тези, които са ти като задължение или да напишеш нова вносна бележка. Те не са длъжни да ти ги искат. В сайта не освобождават кредитите веднага :)
Ами ти как ги внесе ? По принцип трябва да ги внесеш към последната ти фактура и след това няма проблем:)
ами аз ги внесох в банката сумата която дължах по принцип без неустойка защото не ми искаха ,по-точно не ми казаха за повече пари.В сайта на орифлейм остана някакво задължение от 4 лв.Къде трябва да отида за да платя отделно лихвата,защото само нея не съм я платила :)) благодаря за отговора предварително
ParisHilton
06-19-2011, 10:46
Тези 4 лв. трябва да ги добавиш или към тези, които са ти като задължение или да напишеш нова вносна бележка. Те не са длъжни да ти ги искат. В сайта не освобождават кредитите веднага :)
- аз пък за AVON така бях.. големи мъки
Josefinne
06-19-2011, 10:49
Колко процента е тая неустойка?
- аз пък за AVON така бях.. големи мъки
Ще ми обясниш ли за тези вносни бележкки или това добавяне към текущото задължение как става??? :)