Влез

View Full Version : Моля Ви,за съвет

r0sitY
06-16-2011, 19:27
Здравейте!Моята история е малко дълга , но ...
Запознах се с 1 момче миналота лято-страшно много го харесвах..пишехме си в скайп , навън се засичахме.. после не бях го бях чувала и виждала около 3 месеца..чувствата не намаляха-даже станаха много по-силни ,НО часове след Нова година го видях с друга.Държаха се под ръце,не бях на себе си .. след време разбрах,че не са гаджета,но ... така пак почнахме да си пишем .. чувствата ставаха все повече и повече .. признах му,че го харесвам и той ми каза,че не ме харесва - няма смисъл ... след време почна да ми пише по-често,след това излизахме.. в един пърк , той ме целуна,държахме се за ръце-всичко ОК.... НО след 5 дена някъде спря да ми вдига телефона и всичко - получих съобщение във ФБ - Не искам да излизаме вече,само приятели... Не можех да се примиря,плачех само,питах негови приятели- защо, но никой не ми каза... а той не ми вдигаше.. След 5 дена ми звъня от телефона на негов приятел да ходя с него на кръчма..вече е бил там и да отида при него..не отидох.. Чуваме се сега почти всеки ден по телефона и тн,понякога ходя у тях .. но нищо повече... един вид крием се ... Искам да сложа края,да го оставя, да започна отначало с някой,който няма да ме пренабрегва и ще м обича,но НЕ МОГА ...

Luci
06-16-2011, 19:30
Като сама казваш " НЕ МОГА "... ние какво искаш да ти кажем? Можеш но не искаш ;]

Shreya
06-16-2011, 20:02
Страшно познато...Винаги съм се чудила защо трябва да лъжеш някого и да си играеш с чувствата му по такъв начин.Това е много долно и безскрупулно.Трябва да нямаш никаква съвест,за да постъпваш така с даден човек.Да,говоря така,защото съм го приживяла.Отвръщавам се от такива хора :?
Мила,по-добре го забрави този индивид.Не си заслужава да хабиш времето и любовта си за такъв като него.Сега те боли,да,искаш го,желаеш го,но повярвай по-добре така,отколкото нещата да се задълбочат и после да страдаш много повече.Такъв човек не заслужава,каквото и да е внимание от твоя страна.Ако искаше да бъде с теб никога нямаше да постъпи по този начин.
Лошото в цялата ситуация идва от там,че като преживяваш тези разочарования спираш да вярваш на хората и може да изпуснеш наистина подходящия и истински за теб човек.Затова просто не си губи времето,а гледай напред и се радвай на това,което имаш... :)

onestar
06-16-2011, 23:14
Колкото повече се самонавиваш, че не можеш да го забравиш и да започнеш от начало, толкова по-трудно ще ти бъде да го осъществиш.

Психически се настрой, че ще спреш да го търсиш, да му отговаряш, да го виждаш и пр...
Сама ще се убедиш, че след известно време започваш все по-малко да мислиш за него и свикваш с мисълта, че вече не е част от живота ти.

Mi6inka
06-17-2011, 06:11
разбира се, че можеш... просто го ПОИСКАЙ истински и ... замисли се за това как се държи с теб и дали заслужаваш подобно държание.Той си играе с теб! Защо? Да не си кукла...бъди малко по-силна и се справи с това. Не се оставяй така ! Успех!

BlindedAngel
06-17-2011, 06:17
Страшно познато...Винаги съм се чудила защо трябва да лъжеш някого и да си играеш с чувствата му по такъв начин.
Защото има будали, дето го позволяват.Защото знаеш, че има някой/я на който/която като звънеш и ще дотърчи да се на*бете.Най - вероятно си има приятелка и иска просто да те ползва за резерва или просто иска само секс от теб.Слаба си 8)

neeDaBosS
06-17-2011, 07:20
Казваш КРАЙ и толкова.Имай себеуважение.

LoveChocolate
06-17-2011, 07:24
Обаждаш му се и му казваш " Манаф , омръзна ми от твоето несериозно държание .. ае със здраве :)" и проблема е решен , .. според мен тоя не те заслужава :)

cwetyyy
06-17-2011, 07:54
Струва ми се,че те използва.По-добре не се занимавай с него..ще има много други,които ще те оценят и няма да Ви се налага да се криете.

Shreya
06-17-2011, 07:59
Страшно познато...Винаги съм се чудила защо трябва да лъжеш някого и да си играеш с чувствата му по такъв начин.
Защото има будали, дето го позволяват.Защото знаеш, че има някой/я на който/която като звънеш и ще дотърчи да се на*бете.
Какво значи като има будали?Нима като се влюби човек отсрещният не става най-най за теб,макар и с кусури и недостатъци?Не случайно е казано,че любовта е сляпа.Ако всичко се подреждаше както трябва и винаги човек се влюбваше в когото трябва нямаше да е интересно нали?
И аз си казвах така преди.Кой?Аз да пренебрегна принципите си заради друг?Не!А точно това направих,защото се влюбих и повярвах.
Никой не е идеален,да,но постъпвайки така той нищо не печели,повярвай.Накрая пак ще е сам с поредната заблудила се,но това е до време.Гледай напред и вярвай в себе си.Пречките си поставяш самата ти и само ти можеш да ги преодолееш...

badsector
06-17-2011, 08:51
...Моята история е малко дълга...
Защото другите са кратки. Очевидно в момента си в тази възраст, когато си мислиш, че светът се върти около теб. Колкото по-скоро проумееш, че не е така, толкова по-добре за теб.

...после не бях го бях чувала и виждала около 3 месеца..чувствата не намаляха-даже станаха много по-силни...
Толкова много ти се иска да изпиташ любовта, че си вкарваш фантазии в главата, изкривявайки реалността. Това е типично за всички момиченца в пубертета (а някои и след това :D). Приеми реалността, а не я променяй в главата си и не живей в мечтите и фантазиите си. Реалността за момента е такава - всяко момче иска от теб САМО секс. Без значение какво говори, за да те омае, желанието е едно и също. Просто на тази възраст е невъзможно да срещнеш истинската/голямата любов. Всичките ти връзки в момента са преходни и мимолетни.

...да започна отначало с някой,който няма да ме пренабрегва и ще м обича,но НЕ МОГА ...
Не можеш, защото си малка. И да се опитваш да порастнеш по-бързо, може да се получи още по-зле, но няма как да се получи по-добре. Трябва да минат години, преди да завържеш сериозна връзка със стабилни чувства. Докато не го проумееш това, момчетата само ще те нараняват и ще се възползват от теб. Всеки действа с различна тактика, за да те спечели. Явно на сегашния тактиката му е успешна и не бих се учудил толкова да хлътнеш по него (заради хормоните разбира се), че да му пуснеш и като ти се насити да те изостави и да се чувстваш наранена, въпреки, че си знаела как ще се развият нещата.

Markuss
06-17-2011, 09:21
Възползва се от наивността ти. Тегли му чертата завинаги. Толкова е просто.

Josefinne
06-17-2011, 12:43
Е, к'во не можеш. Няма тук " не мога" , има "не искам".
Мисля, че въпросът тук е " Как да го накарам да ме хареса и да спрем да се крием?"
Поговори с него. Кажи му, че не искаш да продължавате да се криете. Че го харесваш и не искаш да се чувстваш като някаква любовница. Ако не се съгласи, тогава не си губи времето повече с този човек и имай малко воля да си вкараш живота в ред.

GabrielleShayk
06-17-2011, 13:55
Преживявала съм подобно нещо и заключението ми е,че ще страдаш ,докато не кажеш край.Не мисля,че нещата могат да се обърнат в друга посока,защото ако той има по-задълбочени чувства ,освен външния ти облик,щеше да предприеме нещо и щяхте да бъдете заедно.Ако той не те харесва достатъчно,няма как да промениш отношението му.

autumn666
06-17-2011, 18:02
Историята ти силно ми напомня за тази на една от най-близките ми приятелки. Беше преди много време, беше се побъркала по един такъв индивид, който само я лъжеше и използваше... Всикчи знаехме това, но тя не вярваше и си мислеше, че нещата могат да се променят и месеци наред си внушаваше, че вече се е появило нещо и от негова страна и накрая той и заби нож в гърба. Странното е, че дори му е пуснала, въпреки че дори не са и били заедно (а тогава беше девствена.) Ясно е какво е искал той от нея и съм сигурна колко съжелява за това, което е направила ... Не съм преживявала подобна ситуация, но знам колко е гадно тъй като тази моя приятелка беше сдухана поне половин година и с часове я утешавах и и казвах че трябва да го преживее... Сега си има гадже и изглежда много щастлива...
Та, моя съвет е да не си губиш времето с него повече. Само те лъже и те използва, може би харесва някоя друга и те има за резерва. Остави го и не се занимавай повече с него. Ако искаше да е с теб, вече щеше да е. Опитай се да го забравиш...

notlike
06-17-2011, 21:56
Тоя те мотае и си прави майтап с теб. Мъж с истински чувства никога не изглежда толкова несериозен - или иска да те ползва като "приложение", или му е забавно да си прави игрички с теб, или и той не знае какво иска, което май е най-гадното. С две думи - остави го. И все пак нали разбираш, че гледайки романтични комедии, драми и подобни няма да го забравиш? Не си набивай историята, че никога няма да имаш мъж до себе си и подобни. Просто си поемаш въздух, наспиваш се както подобава и после, поживо-поздраво си продължаваш живота, откъсвайки тази част, която не ти допада.

peace95
06-18-2011, 16:13
Само като прочетох до втория ред се отказах - вече всяка история започва с skype или facebook ;x , б*х маата с извинение :? :-o :(