PDA

View Full Version : Изпускане

kickbg
06-17-2011, 06:12
Здравейте,от скоро си имам приятелка,с която още не сме били интими.Тя е в провинцията в момента,но като се върне вероятно ще го направим.Преди 2 седмици ,когато за 1 път излизахме,реших да си направя експеримент и да не мастурбирам докато с нея не правим секс.Сега 2 седмици по-късно се случва нещо,което е нормално изпускам по-малко сперма,без да екулирам напълно,само по капчица примерно.Това се случва когато се възбудя много,без да мастурбирам.Въпросът ми е на какво се дължи това леко изпускане?Може да ви се стори странно,но питам от чисто любопитство.

den4o7
06-17-2011, 06:34
Превъзбуда, предразполаган за кекс.

JekoV
06-17-2011, 06:34
Здравейте,от скоро си имам приятелка,с която още не сме били интими.Тя е в провинцията в момента,но като се върне вероятно ще го направим.Преди 2 седмици ,когато за 1 път излизахме,реших да си направя експеримент и да не мастурбирам докато с нея не правим секс.Сега 2 седмици по-късно се случва нещо,което е нормално изпускам по-малко сперма,без да екулирам напълно,само по капчица примерно.Това се случва когато се възбудя много,без да мастурбирам.Въпросът ми е на какво се дължи това леко изпускане?Може да ви се стори странно,но питам от чисто любопитство.

Eми просто все пак човека е чисто биологичен вид и всичките му системи са простички и понякога неконтролируемми.. Не сме компютри да е зададено по алгоритъм кога в коя секунда след колко % възбуда да се задействат еакулационните мускули и функции на отделителната система.. Просто като е прекаленаааа възбудата много ясно, че така ще стане и при мен е същото просто тази възбуда отклучва редица реакци на организма и като е силна тя е като импулс.. който се подава към муслулите за отделяне и тоно този силен импулс, кара тялото по погрешка малко да "Изхвърли" Това е нещо повече от нормално, точно за тва винаги съм бил против секса без гума.. може, ама само в началото иначе превъзбудиш ли се докато си в нея край.. може и нищо да не стане, ама може и в един слънчев ден да каже, а бе знаеш ли, че май съм бременна.. която и да е там ;) така, че мисля, че горе/доло добре ти го обясних и мисля, че тва нетрябва да те притеснява чиче даже това е в +, че си бил наблюдателен да го видиш и сега ще знаеш, защо да не правиш секс без капут ;)!И пак казвам, дори човешкия организъм да е страшно "съвършен" той е жива система от органи, която следва някакви елементарни "Правила" това не е алгоритам на майкрософт за това кога да се изпускаш и кога не.. ;) Просто е заложено при възбуда да се отклучват точно тези реакци на организма - "Да хвърли хайвера" :Д а ако си почти стигнал до оргазам - това точно залъгва цялата система, че вече е време за "Хвърляне" ;) Нормално пак казвам това се пак е организъм.. ;)

kickbg
06-17-2011, 06:46
Да,но знам,че екулацията е пълен неконтрилируем процес.Тоест ако почна да свършвам свъшвам докраи и по-много,а в случая това са само малки капки отдляни от време на време.

JekoV
06-17-2011, 07:18
Да,но знам,че екулацията е пълен неконтрилируем процес.Тоест ако почна да свършвам свъшвам докраи и по-много,а в случая това са само малки капки отдляни от време на време.

Aма за едно и също говорим сичко си ти е баш наред и си е точно така както е при тебе... Смисъл нормално е да стане така ;) като се превъзбудиш точно това ти обяснявах човек.. ;)

JekoV
06-17-2011, 07:20
Тия капки идват чисто и просто от силната възбуда, която е толкова силна, че подлъгва системата, че е време за еакулация... а то въобще не е.. и се пак там сичко е навързано на нерви на мускули и те са свързани с възбудата.. и оп тя като е в повече целия механизам почва да работи дори слабо - с по една малка капка.. ;)