View Full Version : Какво да кажа?
Значи има едно момче три години е по-голям от мен.Виждаме се всяка неделя,но не се познаваме лично.Родителите ни се познават и от време на време си говорят,но аз не познавам момчето.Напоследък съм решила да се запозная с него и да му взема скайпа или там каквото и да е.Проблемът е,че той има брат с 11 месеца по-голям от него и винаги движат заедно и няма как да го хвана да е сам.Таа да питам,ако успея да го хвана в удобен момент какво да кажа?Мислех си за "Искаш ли да се запознаем?" ама ми звучи,все едно искам позволение да се запозная с него.А "Може ли да се запознаем" е същото като миналото.Дайте някакви предложения как да започна разговора,иначе нататък знам какво ще го питам.И също ако е с брат си какво да направя?Най-добрата ми приятелка ще е там,ако момчето е с брат си да я взема ли и нея и заедно да се запознаем,или само аз да отида?
И защо трябваше да знаем с колко месеца бил по-голям брат му?
Иначе, най-добрият вариант да започнеш разговара е със "Здравей!", и да се представиш. Каза, че нататъка знаеш кво да правиш.
Josefinne
06-17-2011, 12:37
Започни със " здрасти" и усмивка :)
Здравей! Аз съм .... и усмивка 24 карата.
Блъсни се уж случайно в него. Кажи "Опа!" (опа>извинявай, извинявай не струва) и кажи "между другото, аз съм ..." после се усмихни така, кикотещо се, и го вкарай във филма :D
everythingisrelative
06-17-2011, 21:06
Самоубий се
извинявай ама мнoгo подробности и тъп въпрос :-o гледам 5ти клас се тикат да се натискат с батковците , ти едно запознанство не можеш да завържеш =.= Като го видиш не ти идва отвътре , че и репертоар си мислиш :shock: И брат му сигурно е някой звяр ?
Никой да не се обижда , ама има доста тъпи теми .. :(
Блъсни се уж случайно в него. Кажи "Опа!" (опа>извинявай, извинявай не струва) и кажи "между другото, аз съм ..." после се усмихни така, кикотещо се, и го вкарай във филма :D
+1 :) Гледай да е сам