View Full Version : Класическа гимназия.... Помощ
mishelina10
06-17-2011, 12:15
Здравейте! Сега завършвам 7 клас и майка ми ме записала за Класическата гимназия,в която не искам да ходя.Нищо не разбирам от история, а майка ми ми прави скандали.Остават 4-5 дена до устния изпит по история, а аз нищо не знам.. Мислех си да се изложа на изпита, но майка ми ще се сърди.Какво да правя?Благодаря предварително! 8-[ 8-[ 8-[
lisi4ety
06-17-2011, 14:20
Като за начало - няма как нищо да не разбираш, историята не е до разбиране, историята е до учене.
Говорили ли сте с майка ти преди за Класическата? Тя знае ли, че не си готова за тоя изпит?
Просто й обясни как стоят нещата. Без скандали явно няма да мине.
Другия вариант (при положение, че изпита не е кой знае колко труден) - седни и научи. Изкарай хубави резултати, майка ти да е доволна. Но все пак (не знам дали е минало времето за класиранията) напиши няколко училища, които ти харесваш и после й обясни, че предпочиташ друго..
Ако не помагам особено - съжалявам, толкова мога да ти кажа - на мен Класическата винаги ми е била мечта. :D
RageAgainstTheMachine
06-17-2011, 15:26
Съжелявам ,ама майка ти е тъпа овца...
mishelina10
06-20-2011, 19:54
Е, аз това си го знам.Най-човешки и казвам, че нещо не ме привлича това училище, а тя злобно ме поглежда и казва, че е защото нищо не съм знаела за него.Аз нищо нямам против училището, но просто не е за мен.. :neutral: :neutral: :neutral: