View Full Version : Приятелка - Предателка
LoveChocolate
06-18-2011, 10:41
Значи преди година една моя приятелка тръгна с едно момче .. и до днес са си заедно но от около 3-4 месеца , тя забравя за другите си приятели .. вече не ни търси , когато ние я търсим тя казва че на приятеля й не му се излизало и тя няма да излиза .. И когато него го няма винаги идва при нас .. а когато се върне ни отрязва от всякъде и тръгва веднага с него .. С една приятелка си говорихме доста .. да сме я извикали настрани от него и да й кажем всичко но просто аз знам какво ще стане .. Тя понеже е голяма лигла .. ще го обърне на лига , после ще се нацупи и ще върви при приятеля си да разкаже всичко , а той ще й каже да не се занимава с нас .. и тя ще го послуша .. Просто не знам какво да правя с нея ... идва при нас само когато е сама .. използвачка :x :-x :x .. Дайте ми съвет .. поне от седмица с приятелките ми се надяваме тя да се осъзнае как се държи и все пак тя няма да е вечно с "него" .. те все някога ще се разделя .. тогава какво ще прави при нас ли ще дойде или при него ... много ясно че при нас .. но тогава ние вече няма да се интересуваме от нея .. Ако не спре да се държи така с нас .. накрая ще остане без приятели .. ;( дайме ми съвет моля ви ..
Говорете с нея пред приятеля й.
LoveChocolate
06-18-2011, 10:48
Той винаги я дърпа настрани и не му се седи с нас .. ние не можем да го понасяме .. а неговите приятели не могат да понасят момичето .. :x
LoveChocolate
06-18-2011, 10:49
или ще е по-добре да я оставя да въври на майната си ... :x
Е това вече ти си го решаваш, но ако държиш на нея може да й дадеш малко време. 3-4 месеца не са много време за една връзка и после може да започне повече време да прекарва с вас. Или ще му се нарадва, или няма да се промени.
Малко е проблемно, че не се разбирате с него, така можете да излизате заедно с нея, само когато той не е там.
Не, че те съветвам да го приемете, просто отбелязвам, че е смотана ситуация.
Както и да е, права си, че ще се върне при вас. Въпросът е - дали сега, докато са още заедно или евентуално, ако се разделят (макар че не й го желая, щом си го харесва). Тогава ще е ваш избор дали ще искате да я приемете.
LoveChocolate
06-18-2011, 11:00
нее .. погрешно ме разбра ... те са заедно от година и няколко месеца ... .. а ние от 3-4 месеца се надяваме тя да се усети .. та .. мисля си дали да ги оставяме намира да си гледат живота .. след като нямат нужда от нас .. и между другото да .. те и двамата са използвачи .. и когато имат нужда от нещо тогава се обръщат към нас ..
приятелите му не я харесват а приятеля й не харесва вас.
Спрете да я молите. Ако ще. Един ден като скъсат ще разбере как сте се чувствали
що за приятелка ти е след като я описваш като лигла и използвачка :(
LoveChocolate
06-18-2011, 11:07
преди да тръгнат не беше такава
когато скъсат тя ще има нужда от приятели, но вече няма да ги има. Ще иска да се бори за вас. Не сте длъжни да и се молите или нещо такова ако иска да е с вас ще бъде. Тя ви е заебала вече просто и вие направете същото пък като скъсат говореет с нея и може и да се оправите, но щом сега ви е прецакала после като си намери пак гадже пак ще съшата не си заслужава :)
LoveChocolate
06-19-2011, 09:34
Не мисля да говоря с нея ... мисля просто да не се занимавам повече с нея .. за да видя изобщо ще се сети ли за нас .. или ще чака да я търсим и да ни отрязва .. Искам да видя няма ли да се осъзнае малко .. :x
Ми като е проста,сама ще си седи после.Оставете я,няма смисъл.
И аз бях така преди, но беше по-различно... Моят най-добър приятел започна да дружи с друга компания. Просто се опитай да се присъединиш към тях или те към вас :)
Ssummerjam
06-19-2011, 13:07
Ъмм.. каква приятелка ти е, като си позволяваш да я наричаш "лигла", "използвачка" и т.н? :-o Всеки, след като започне връзка, се променя малко или много и си подрежда по по-различен начин приоритетите. Не я оправдавам, просто отбелязвам.
mimiinka
06-19-2011, 13:46
Мисля че и да говориш с нея само ще ти се разсърди.Аз в момента съм в същата ситуация само дето приятелката ми си няма гадже,а заряза мен и другата ни най-добра приятелка заради друго момиче.Говорихме с нея и единственото което постигнахме беше да ни се разсърди (все пак истината боли) и ние двете с другата ми приятелка нали сме добрички решихме да и се извиним и сега всичко пак си е в старото положение. :x :x
LoveChocolate
06-19-2011, 19:02
Ъмм.. каква приятелка ти е, като си позволяваш да я наричаш "лигла", "използвачка" и т.н? :-o Всеки, след като започне връзка, се променя малко или много и си подрежда по по-различен начин приоритетите. Не я оправдавам, просто отбелязвам.
ами позволявам си .. защото тя преди не беше такава ... сега стана така .. ;[
SmilezZz
06-20-2011, 04:26
Ти си решаваш какво да правиш.. То от писаниците ти се разбира,че не държиш на нея.. Уж приятелки,а се наричате с какви ли не имена..
Както и да е..
MojoJojo88
06-20-2011, 10:44
Не мисля да говоря с нея ... мисля просто да не се занимавам повече с нея .. за да видя изобщо ще се сети ли за нас .. или ще чака да я търсим и да ни отрязва .. Искам да видя няма ли да се осъзнае малко .. :x
Май и ти си кофти приятелка, след като я харесваш единствено като е добричка и ти е до гъза, а?
Да бъдеш приятел на някого, означава да си до него и когато има трудности.
Ти изобщо замисляла ли си се, защо тя идва при вас, когато е сама? Направила ли си си труда да я попиташ защо? Питала ли си я дали има някакъв проблем, дали се чувства комфортно, дали има нужда от твоето рамо дори? Не си, предполагам...
Аз не бих искала да имам приятелка като теб, защото знам, че при първата трудност вече ще си подпалила джапанките, след като си ме нахранила в някакъв си форум, и че не мога да разчитам на теб....