View Full Version : Facebook въпрос ? ;д
tweettyy
06-18-2011, 15:31
Съжалявам ако темата не е за тук , но искам да ви попитам някой знае ли как в facebook да си оставиш само 1 публикация ;д защото няма как да триеш всичките си публикации ако имаш регистрация от 2 или повече години .. Видях,че няколко мои приятели бяха направили така , а те вмомента не са в София и няма как да ги попитам и реших да видя дали някой тук ще знае ^^ .. Съжалявам за тъпия въпрос , но ще съм ви много благодарна ако ми кажете .. :-)
malka_sladkka
06-18-2011, 16:21
Съжалявам ако темата не е за тук , но искам да ви попитам някой знае ли как в facebook да си оставиш само 1 публикация ;д защото няма как да триеш всичките си публикации ако имаш регистрация от 2 или повече години .. Видях,че няколко мои приятели бяха направили така , а те вмомента не са в София и няма как да ги попитам и реших да видя дали някой тук ще знае ^^ .. Съжалявам за тъпия въпрос , но ще съм ви много благодарна ако ми кажете .. :-)
Аз изобщо не можах да разбера какво питаш, но все пак в дясно на публикацията има Х и от там се маха :)
tweettyy
06-18-2011, 16:28
Аз изобщо не можах да разбера какво питаш, но все пак в дясно на публикацията има Х и от там се маха :)
Да това го знам ;д .. Исках да попитам как да си махна абсолиутно всички публикации .. а регистрацията ми е от 2 години и няма как на всяка една да натискам х-а .. смисъл има ли такава опция или нещо такова ? ;д
ccdesigns
06-18-2011, 17:39
Има - нова регистрация.
infreakincredible
06-19-2011, 17:41
100% съм сигурна, че има даже една приятелка ми обясни преди време но не се сещам сега. :?
И аз търсех такава опция, но не открих. Ако някой знае нека да каже. :)
и да не правя нова тема
Как да се check-in на ?
Как да споделям клипчета от ю туба ?
vankata5555555
06-20-2011, 19:23
Това вече се прави от тубата,синхронизираш го с фейс боклук.
Копираш линка на видеото и го слагаш като нов статус. После триеш линка, ако искаш. (Преди да си го публикувал/а)
SlaDk0b0nb0nChe
06-21-2011, 10:25
Как няма да можеш? И аз имам от година и половина фейс, и преди месец си изтрих абсолютно всички публикации с Х-чето.. голяма игра беше (2 дена ги трих) ноо стана.. няма как да не стане ! :Х
icebulllet14
06-21-2011, 10:38
и да не правя нова тема
публикувай го като връзка
когато делкаш, ти се отваря прозорче на което пише "hide all profile activity'' ..поне на мен ми излиза.
vankata5555555
06-22-2011, 14:43
До колкото знам hide не значи изтрий...
Има - нова регистрация.
+
Има една опция във Фейса - да изтеглиш цялата информация за профила си. На мен нещо не ми се получава обаче. Щели да ми пратят мейл, когато е готово всичко, но така и не получих.
Някой пробвал ли е тази опция и колко време му отне, за да си свали информацията?