PDA

View Full Version : Духовеее...[Тема 2]

Bonbonchencetyy
06-18-2011, 15:53
[Здравейте!Реших да направя нова тема,понеже старата стана около 40 стр. ...

Та ето нещо интересно,разказано от фр. за тези,които са родени в събота(включително мен):
Тези,които са родени в събота могат да виждат интересни неща,духове и тем подобни.Дори съботниците стават за ловци на духове,вампири,върколаци.

Не знам дало е точно така,но както и да е.Това засега от мен.

Grommash
06-18-2011, 15:58
:lol: :razz:

ccdesigns
06-18-2011, 15:59
А неделниците полудяват, забравят кво е самобръзначка и стават попове и монахини. Nice, a?

malka_sladkka
06-18-2011, 16:18
А неделниците полудяват, забравят кво е самобръзначка и стават попове и монахини. Nice, a?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

cigarettekisses
06-18-2011, 18:55
не вярвам в духове..:D

zviar7539
06-18-2011, 20:08
вижте това видео http://vbox7.com/play:c39e271b50 и преценете дали е истинско

Mirage3
06-19-2011, 12:30
На този свят няма нищо сигурно.
Затова вярвайте и в нещата, които ви се струват фактически невъзможни.

bReAk3R
06-19-2011, 13:15
Според мен това си е чисто обработено, но с измислена история (това за мината и японците и войната и т.н.).

scrooper
06-19-2011, 13:19
А какво ще кажете за Фрайдейците 8)

Greennight
06-19-2011, 13:21
Добре,мисля че се филмирате :-o Да,има духове,но Вампири и Върколаци има само по филмите!

ccdesigns
06-19-2011, 21:15
Па фрайдейците сънуват голи моми и съботниците им завиждат.

Oblache
06-21-2011, 16:29
В духове не вярвам, но мисля, че има ангели хранители. Преди около две години баща ми трябваше да монтира нещо на покрива на блока и аз и брат ми бяхме горе да му помагаме. Духаше силен вятър и отвя един от кашоните към ръба на покрива. В това време брат ми се затича да го вземе, но понеже имаше всякакви кабели там, се спъна и падна на не повече от метър от ръба. Много се уплашихме и баба ми ни води при еда врачка да ни лее куршум и оловото на брат ми беше във формата на малко човече с крилца. Може да е чиста случайност, но определено си мисля, че тогава нещо го е предпазило от най-лошото.

Scourge
06-21-2011, 17:01
Аз съм роден на шестък и да ти кажа виждам само как майка ти ми ДУХа...

.......
Знаете ли мен к'во ме пази? И аз не знам...

SmilezZz
06-21-2011, 18:10
Добре,стига сте спамили темата.. Ако не ви е интересно - просто не пишете.. Не сте интересни..

По темата: не може да се каже,че съм вярваща.. 50 на 50 може би.. От една страна ми е абсолютно невъзможно да сме сами в цялата вселена,но пък от друга не вярвам в духове,задгробния живот,в ада или рая..

Но все пак винаги ми е било интересно да чета и слушам разкази за духове.. Дали истински,дали измислени..

mayaaa
06-22-2011, 17:10
Според мен това си е чисто обработено, но с измислена история (това за мината и японците и войната и т.н.).
Според мен видеото не е истинско, но иначе вярвам в духове.

xxKiFlAx
06-30-2011, 12:43
Не знам дали е вярно но вкъщи вечер идва един и съм си говорила с него и идва само като ям и не иска да си ходи после :?

brokeninside13
06-30-2011, 12:51
Добре бе, тея на които не им е интересно и не вярват в такива работи и само плюят...Що не се разкарат? Баси всеки си има вярвания и etc.
Anyways аз вярвам в духове. Още от години имам няква вяра, но в последно време от около 3-4 месеца започнах да гледам Ghost Adventures и тва ме направи believer. Вярвам че има духове там където самия човек се е мъчил/умрял е мъчително и т.н.
Спрях да следя миналата тема щото адски много негативно настроени хора почнаха да пишат и осраха цялата тема. Силно се надявам с тази да не стане така...

alice13
06-30-2011, 20:16
Вярвам в духовете и ангелите хранители. Нищо лично.. от малко градче сме. Повечето има гробища около нас. Една приятелка живее близо до гробищата. Една вечер, преди около година две, някой почукал у тях. Тъй като те били сами майка й проверила на прозореца и видяла един мъж. отишла до вратата и попитала кой е, никой не отговорил. Отворила вратата веднага. Нямало никой. Обиколила около къщи но нямало нищо. На тази приятелка са й се случвали много странни неща....
А колкото за ангелите хранители.. вярвам в тях.
Чесно да ви кажа почти винаги съм на косъм от смърта. Тъй като сме в малък град обичам да обикалям по гори и такива места. Отидох сама на разходка и намерих нещо като огромна дупка. Дълбока близо 30 метра дори и повече. На дъното имало мина преди години. На другия край имаше скали и като че ли течеше вода. С целия си акъл отидох да се качвам по скалите. Обаче съм точно над дупката и камъкът под единия ми крак пада. Държах се само на двете си ръце и се молех някак да слезна. Погледнах на долу... 1 нямаше на кво да стъпя и 2 ако падна щях да умра. Но тъкмо вече ръцете не ме държаха и успях да стъпя на няккакъв камък на около 1 м от мен. Спасих се.

Чували ли сте за Дяволския Мост ? Отидохме една група там да плуваме. Един приятел тръгна да ме учи да плувам. Обаче не знам как съм стъпила, но почнах да се давя. Държах приятеля ми но и той потъваше. Водата беше някаква зелена. Когато вече не можех да си поемам дъх потънах на долу и видях нещо бяло и красиво. Изведнъж нещо ме избута нагоре и се спасих.

Бях супер отчаяна от любовта и тръгнах да си режа вените. Толкова ги бях срязала че ми причерня и имах чувството че умирам ( моята цел) Предполагам бях 5 мин в безсъзнание когато видях пак тази бяла светлина и се събудих. Незнам как бях притиснала ръката ми и ми нямаше нищо. Така че не бъдете такива песимисти. Духове има. Виждала съм с очите си...както и ангели хранители

Прибирах се към 10 някъде през зимата ( бях трезвена ) видях на тротоара пълзящ човек... Обърнах се назад да видя има ли някой който да ми помогне да помогна на човека.. но докато се обърна вече нямаше никой. Не беше куче... видях много добре.. беше под уличната лампа

ПП : Бай дъ уей дейте писа тъпи коментари по темата.. както казват по назад.. кат не ви е интересно ми не влизайте ;)

RageAgainstTheMachine
07-01-2011, 07:22
Вярвам в духовете и ангелите хранители. Нищо лично.. от малко градче сме. Повечето има гробища около нас. Една приятелка живее близо до гробищата. Една вечер, преди около година две, някой почукал у тях. Тъй като те били сами майка й проверила на прозореца и видяла един мъж. отишла до вратата и попитала кой е, никой не отговорил. Отворила вратата веднага. Нямало никой. Обиколила около къщи но нямало нищо. На тази приятелка са й се случвали много странни неща....
А колкото за ангелите хранители.. вярвам в тях.
Чесно да ви кажа почти винаги съм на косъм от смърта. Тъй като сме в малък град обичам да обикалям по гори и такива места. Отидох сама на разходка и намерих нещо като огромна дупка. Дълбока близо 30 метра дори и повече. На дъното имало мина преди години. На другия край имаше скали и като че ли течеше вода. С целия си акъл отидох да се качвам по скалите. Обаче съм точно над дупката и камъкът под единия ми крак пада. Държах се само на двете си ръце и се молех някак да слезна. Погледнах на долу... 1 нямаше на кво да стъпя и 2 ако падна щях да умра. Но тъкмо вече ръцете не ме държаха и успях да стъпя на няккакъв камък на около 1 м от мен. Спасих се.

Чували ли сте за Дяволския Мост ? Отидохме една група там да плуваме. Един приятел тръгна да ме учи да плувам. Обаче не знам как съм стъпила, но почнах да се давя. Държах приятеля ми но и той потъваше. Водата беше някаква зелена. Когато вече не можех да си поемам дъх потънах на долу и видях нещо бяло и красиво. Изведнъж нещо ме избута нагоре и се спасих.

Бях супер отчаяна от любовта и тръгнах да си режа вените. Толкова ги бях срязала че ми причерня и имах чувството че умирам ( моята цел) Предполагам бях 5 мин в безсъзнание когато видях пак тази бяла светлина и се събудих. Незнам как бях притиснала ръката ми и ми нямаше нищо. Така че не бъдете такива песимисти. Духове има. Виждала съм с очите си...както и ангели хранители

Прибирах се към 10 някъде през зимата ( бях трезвена ) видях на тротоара пълзящ човек... Обърнах се назад да видя има ли някой който да ми помогне да помогна на човека.. но докато се обърна вече нямаше никой. Не беше куче... видях много добре.. беше под уличната лампа

ПП : Бай дъ уей дейте писа тъпи коментари по темата.. както казват по назад.. кат не ви е интересно ми не влизайте ;)

Алис ти да не си от някое от градчетата в област Кърджали ? 8-)

KristalchetyY
07-01-2011, 08:26
Аз вярвам в дъхове и призраци...В ангели пазители и в отвъдния живот.Не че съм виждала такива създания,но ми са се случвали много странни неща.Ще дам един истински пример:
Аз и част от моите приятели живеем в блокове.Една вечер,към 21:25 там някъде,че може и по късно,бяхме се събрали няколко приятелчета да си побъбрим.Бяхме седнали на стълбите които водят към мазето на блока.Да сме били четирима човека.Аз-единственото момиче и другите трима са момчета.Говорехме си за забавните случки в училище.И докато си бъбрехме,се чу отваряне на врата.Съвсем ясен звук.Ние помислихме,че някой слиза.Но запазихме тишина,за да не ни се скарат,че говорим силно.Стояхме и се ослушвахме,но никой не слезе долу.Осъзнахме се и започнахме отново да си говорим.Помислихме,че някой просто е отворил вратата за да ни изплаши.Странното беше,че не се чу да се затваря врата.Само отварянето чухме.Постояхме малко и след 30-40 секунди някой или нещо цъкна лампата(лампата беше изгасена и използвахме тази в мазето.)Ние се изплашихме и изтичахме навън.Като излязохме от входа се огледахме.Никой не слизаше.Само лампата светеше.После угасна.Приближихме се леко и започнахме да коментираме станалото.Мина по-малко от минута и отново се цъкна лампата.Не слезе никой.Ние се уплашихме и се отдалечихме от блока.Беше ни много страх.Какво ли беше предизвикало тази случка?Дали беше човек или нещо съвсем различно?!...