Влез

View Full Version : хора как да скрия третия си пиърсинг на ухото от наще

nirvana13
06-18-2011, 19:54
още нямам трети но се чудя как да го скрия от наще след като го направя
втория беше с тяхно раэрешение но сега ми се ще просто да си пробия ухото беэ да ги питам

ако ме видят - което ще е все някога какво да им кажа

темата е беэмислена но ми се ще да получа някакъв съвет или предложение

тенкс предварително

WesCraven
06-18-2011, 20:59
Виш,хубаво,че си фенка на този стил ,но мисля,че това за 1 момиче е леко грозно да се напълниш с пиърсинги.Но все тая,ти си решаваш..И все пак,мисля,че няма да можеш да го скриеш,се ще разберат..

flower757
06-18-2011, 21:34
Ако имаш достатъчно коса някак си я направи , че да се прикрие ухото, а дори и да е нямаш-една лента такава широка .. ама не може вечно да криеш .. или им казваш преди или веднага след и ще си свикнат по-бързо , ама ако ги излъжеш ще се вбесят повече, че не си казал/а по-рано .. ти си решаваш, както казаха и преди мен :))

ImmortalSportFreak
06-18-2011, 21:52
Най-добре им кажи преди да го направиш,че имаш такова намерение. ;) Щом са ти разрешили втори,ще ти разрешат и трети. Ако не-изчакай малко докато станеш на 18,за да си нямаш проблеми. ;)

LipSy
06-18-2011, 22:16
Ако искаш можеш да им споменеш, че искаш и 3-ти пиърсинг. Току-виж пък са реагирали нормално. Ако не са съгласни изчакай да порастнеш още малко, ако пък толкова много го искаш, ако имаш дълга коса няма да е проблем. Просто като я връзваш на опашка трябва да гледаш косата ти да не е изцяло прибрана инъче ще се види.

badsector
06-18-2011, 23:20
...но мисля,че това за 1 момиче е леко грозно да се напълниш с пиърсинги...
Абе то и за момчета е грозно. Не виждам за к'во хората си съсипват телата с разни татуси и пиърсинги. Natural е най-яко :)

WesCraven
06-18-2011, 23:24
...но мисля,че това за 1 момиче е леко грозно да се напълниш с пиърсинги...
Абе то и за момчета е грозно. Не виждам за к'во хората си съсипват телата с разни татуси и пиърсинги. Natural е най-яко :)

Да..съгласен съм,но аз говоря специално за момичетата в момента,заради авторката..Недей така..Слушай метъл,но не бъди металистка,грозно е -сериозно..Много хора няма да се съгласят ,но..и под металистка имам предвит да се обличаш като тях..просто не е женско и естествено..

mrazqkindergarten
06-19-2011, 06:57
Щом си момиче, ходи само с пусната коса.Но така или иначе и да го видят пиърсинга ще ги поставиш пред свършен факт.. Най-много да се посърдят няколко дена и ще им мине..

DesireToFire
06-19-2011, 11:14
Щом са ти дали втори, защо да не ти разрешат трети. Той е същия така или иначе. Просто ги питай.

MojoJojo88
06-19-2011, 13:30
Моя мъж 3 години успя да си прикрива татуса на ръката, който е доста голям, а ти за един пиърсинг се притесняваш.