Влез

View Full Version : УНСС ..

GShock
06-18-2011, 20:26
Здравейте :) Догодина смятам да съм студент :D и се чудя къде да кандидатствам УНСС е един от вариантите.. Та искам да питам някой, който е в УНСС в момента или е завършил да каже доволен ли е от образованието и от работата, която бачи в момента.

Kopu
06-18-2011, 22:28
Каква специалност те интересува ?
Ако става въпрос за икономическа спец., за българските стандарти университета е супер.

GShock
06-18-2011, 22:52
бизнес сякаш :) но ти какво повече можеш да ми кажеш :)

Kopu
06-18-2011, 23:41
Сестра ми завършва тази година магисър, та от нея знам някои неща.
1. Преподавателите както във всички университети са кретени... не всички, но повечето :)
2. Макар и кретени разбират от работата си, мога да ти кажа, че след като се дипломираш ще имаш много по-креативно мислене, т.е. освен че ще научиш много ще започнеш да изпозлваш мозъка на повече проценти. Давам ти веднага пример, за да засепиш накъде бия. Ако аз имам проблем ще намеря 1 начин да изляза от него, а студент от този университет ще намери минимум 4 начина, т.е. ако аз гледам проблема отстрани то студента от УНСС го гледа отгоре. Това е цел на всеки 1 университет да научи студентите си на креативно мислене, незнам дали всички университети успяват в това тяхно стремление, но мога да те уверя, че УНСС успява. За мен УНСС е най-добрия български икономически университет. Конкуренти са му този в Свищов (но пък градът е мъртвило) и Варненсия (там хубавото е че има моренце).

GShock
06-19-2011, 07:37
мерси за инфото :) очаквам още :)