Влез

View Full Version : още се вижда с бившата си ...

sunsunsun
06-18-2011, 23:16
имам връзка с 7 години по голям от мен ходим вече 3 месеца, но преди това е ходил с една друга 3 години и още излизат на кафета поръчва си от нея продукти на ейвън казвала сам му няколко пъти че не ми е приятно и той все ми повтаря че няма за какво и продължава ,ако искал да стане нещо още между тях нямало да е с мен ,но аз въпреки това продължавам да се дразня не знам просто как да го накарам да спре да се вижда с нея .... дайте някой съвет сигурно има и други такива теми но сам нова и не можах да намеря :D :D :D

Markuss
06-18-2011, 23:46
Не можеш да му забраниш да се вижда с нея. Щом ти е казал, че няма от какво да ти е кофти, повярвай му. Любовта не е примка, с която да завържеш любимия за собствената си воля и желания.

sunsunsun
06-18-2011, 23:57
ами да така е , но не мога да спра дори сега трябва да са заедно на дискотека .. поне в момента не само 2 ами има и други с тях :-x

xxKiFlAx
06-19-2011, 01:44
имам връзка с 7 години по голям от мен
до тук спрях да чета :D
ако искаш пиши лс и скайп;p

Violenza
06-19-2011, 06:21
Заедно сте от 3 месеца, каква власт смяташ, че можеш да имаш над него за толкова малко време? :-o

peace95
06-19-2011, 06:48
Ами били са три години заедно , свикнали са един с друг и раздялата не им е попречила на взаимоотношенията , това не трябва да те притеснява ;) Щом имаш съмнения си го дръж под око , но не му казвай к`во да прави, не го контролирай ;)

OnlyMeAndYou
06-19-2011, 07:04
3 години са били заедно. Имат общи приятели и прочие. Разбирам те, че ревнуваш, но ако наистина държиш на него, не му дишай във врата. Все пак е 7 години по-голям от теб. По различен начин приема нещата и има различни интереси. Ако искаш връзката ви да има бъдеще му дай малко лично пространство.

marin4itu
06-19-2011, 08:23
И аз бих се подразнила много!
Поискай да се запознаеш с нея, излизай и ти с тях. Причината примерно може да е, че и ти искаш нещо от Ейвън. Ходи на дискотеки с тях. Ако има нещо нередно, жена си, ще усетиш.

sunsunsun
06-19-2011, 08:33
аз я познавам но не много добре но само на здравей сме кажи речи ... :D вече като ви чета коментарите ми става по спокойно и смешно наистина сте прави ще трябва да се примеря малко , всичко ще се оправи :D :D :D :D :D :D

badsector
06-19-2011, 09:35
Споко, щом са скъсали, едва ли пак ще се съберат. Сигурно само се чукат приятелски. Те това няма да го промениш, дори и да му пуснеш и ти.

GuitarGuy
06-19-2011, 09:43
Споко, щом са скъсали, едва ли пак ще се съберат. Сигурно само се чукат приятелски. Те това няма да го промениш, дори и да му пуснеш и ти.

http://forum.arenabg.com/public/style_emoticons/default/troll_face.gif

sunsunsun
06-19-2011, 09:53
хахаха добра шега ....

Josefinne
06-19-2011, 11:14
Ами няма да стане. Не може да си бил свързан с някой 3 г и изведнъж да го изтриеш от живота си.

badsector
06-19-2011, 11:35
Ами няма да стане. Не може да си бил свързан с някой 3 г и изведнъж да го изтриеш от живота си.
Абе възможно е, но малко хора го умеят. А и зависи при какви обстоятелства са се разделили. В случая, щом са останали приятели, може би просто им е омръзнало да са заедно и след време, като се наживеят, пак да се съберат. Предполагам затова той си е хванал кифла със 7 години по-малка от него, а вероятно и тя си има и някой друг тъпкач, или просто бройка по дискотеките. Намират си разнообразието извън връзката.

хахаха добра шега ....
Напълно възможно да не е шега.

Josefinne
06-19-2011, 11:37
badsector, съгласна съм, но си мисля, че е съвсем възможно нещата между тях просто да са се поизхабили и да са останали приятели. Съдя от собствения си опит, все още се виждам с някои от бившите си, с които дори не съм имала толкова дълга връзка, приятно ми е, но нямам никакви намерения към тях. Както и те към мен.

sunsunsun
06-19-2011, 11:44
da razlikata na e 7 godini no , no vrazkata mejdu nego i bivshata sa 6 takache problema ne e v godinite ...

badsector
06-19-2011, 12:13
badsector, съгласна съм, но си мисля, че е съвсем възможно нещата между тях просто да са се поизхабили и да са останали приятели. Съдя от собствения си опит, все още се виждам с някои от бившите си, с които дори не съм имала толкова дълга връзка, приятно ми е, но нямам никакви намерения към тях. Както и те към мен.
Възможно е, разбира се. Но ти едва ли се виждаш редовно и то само с един от бившите си. Докато четейки темата, оставам с впечатлението, че те се виждат поне един-два пъти седмично, а щом и по дискотеки ходят заедно и то без неговата настояща приятелка...

anonymous708973
06-19-2011, 12:55
Заедно сте от 3 месеца, каква власт смяташ, че можеш да имаш над него за толкова малко време? :-o

Всъщност доста, но точната дума не е власт, а по-скоро влияние. Много зависи от естеството на отношенията между отделните индивиди.

Поискай да се запознаеш с нея, излизай и ти с тях. Причината примерно може да е, че и ти искаш нещо от Ейвън. Ходи на дискотеки с тях

Недей! Ако не те покани, не се натискай да ходиш с тях. Жалко е. Пък и си помисли дали ще искаш да излизаш с хора, които имат толкова общо помежду си, с което ти не си запозната.

Ако интуицията ти е добра, ще усетиш дали имаш поводи за притеснения. Остави момчето да диша и покажи, че си уверена мацка, която няма нужда да му виси на врата 24/7, за да е сигурна, че е единствената.

И един въпрос: Защо са се разделили?

marin4itu
06-19-2011, 13:02
Е само аз ли бих се подразнила на такова нещо? Поне като ходят на дискотека, поне да те кани, може да не ходиш, поне да те кани, мамка му.. Защо като ходиш с него, той те държи на разстояние от бившата, която вече му е само приятелка? Не би ли трябвало да го притеснява това да излизате заедно и може би да станете приятелки с нея? Какво лошо?

Violenza
06-19-2011, 13:04
Всъщност доста, но точната дума не е власт, а по-скоро влияние. Много зависи от естеството на отношенията между отделните индивиди.[/i]

Разбира се, че зависи от отношенията им, но обикновено 3 месеца не са достатъчни, за да можеш да налагаш мнението си за подобни неща.

sasha_90
06-19-2011, 19:34
Щом ти е казал да не се притесняваш,значи наистина няма за какво.Имай му доверие.Една връзка се крепи и на доверие.

djipsito
06-19-2011, 21:43
Само аз ли не вярвам в love after love ?

3 години са си 3 години, не знам къв е случая ама... все си мисля, че чувства за 3 месеца не изчезват ей така. Не искам да те филмирам излишно, не знам каква е (била) ситуацията..

Има "нужда" да я вижда.. Никога не съм разбирала този род мазохизъм. Ходили сме 2 3 5 години и си оставаме приятели. Аз пък не мога да понасям нито мисълта, нито чувството, че човека, който съм обичала е с друга. И предпочитам да прекратя контактите си с него за известно време, докато не ми мине, докато не се примиря, докато не почна да приемам нещата.

Бях във филма с такъв вид мазохизъм, защото исках да "си останем приятели", защото го обичах и имах нужда да знам как е, какво прави и между другото да понауча харесва ли си някоя и т.н. А бях с гадже. И той ревнуваше. Даже ултиматоми имаше. И го успокоявах как всичко е приключило, как няма да се върна назад... което беше истина. Колкото и да не ми се искаше и да се чувствах по друг начин. И беше грешка да използвам (донякъде си беше използване) тогавашния си приятел.

И наистина не се върнах назад, дори след като зарязах гаджето си, който беше започнал да се държи като обсебен, задушаваше ме, притискаше ме, ревнуваше повече от.. нормалното и т.н.

Разбирам, че ревнуваш. И на мен ми се е случвало, може би пак ще ми се случи. Дразня се от бивши..

Ще повторя нещо, което написах и в един мой друг пост и което мисля, че е много правилно. "За да срещнеш някого (отново), трябва да си казал поне едно сбогом (на което другият е отвърнал с "почакай")"

Mi6inka
06-20-2011, 07:59
И аз бих се подразнила много!
Поискай да се запознаеш с нея, излизай и ти с тях. Причината примерно може да е, че и ти искаш нещо от Ейвън. Ходи на дискотеки с тях. Ако има нещо нередно, жена си, ще усетиш.

Абсолютно подкрепям! И аз така направих и се уверих, че няма от какво да се притеснявам, даже с бившата на моя се разбираме доста добре.