Влез

View Full Version : Май направих огромна грешка :(

xCut0utMyTearsx
06-19-2011, 08:22
Здравейтее.. пак съм аз .. -.- Тоя път аз сгафих ..
С приятеля ми сме заедно .. ъм почти 7 месеца .. До сега всичко си беше ОК, е малко се караме по телефона, но като сме заедно и за две минутки се оправяме.. Та въпроса е, че до към средата на Юли няма да се виждаме по НЕ зависещи от нас причини.. а когато не се виждаме се караме с дни, да не кажа със седмици.. И нда последните дни само се караме.. 2 дни скарани, 2-3 часа сдобрени и айде пак същото.. и снощи до като говорехме по телефона се скарахме за една пълна глупост [ама буквално ПЪЛНА ГЛУПОСТ] и аз се вбесих, казах му, че е станал като всички останали, че се е променил така, че не мога да го позная.. ииииии той се засегна много.. всъщност нямах това на предвид, даже не го мислех, ама аз и моята голяма уста.. :( Цяла вечер му писах СМС-и и му звънях, но останах без отговор.. и преди малко ми звънна ии цитирам разговора:
- Гледам, че си ми звъняла.. кво искаш?
- Виж, сгреших, нямах това на предвид ..
- Да, бе.. ясно ми стана, за теб съм като всички други, мислех че имаш по-различни виждания към мен, но явно съм грешал..

и ми затвори :( Звънях му пак и пак и пак.. но отново без отговор :( моля ви, кажете ми какво да правя :( :( Знам, че съм едва ли не ТЪПА .. ама .. ;С Обясних му, че нямах това на предвид.. ама той не иска и да чуе.. моля вии.. помогнете ми защото се ПОБЪРКВАММ! :X

TheBeliever
06-19-2011, 08:27
Следващия път мисли преди да говориш.

Изчакай ден-два да се поуспокои и го потърси пак. Извини му се отново и му обясни, че не мислиш нещата, които си казала, а просто си била афектирана от караницата ви. И следващия път го давайте по-спокойно.

sunsunsun
06-19-2011, 08:43
кажи му че ти е писнало да се карате за глупости обясни му ... а за телефонния разговор ще се успокои и ще се оправите :grin: офф тя и моята уста голяма и не ми помага особено :D :D :D :D :D :D :D

ZooB
06-19-2011, 09:18
чакай малко да му ми мине и земи му се извини

WesCraven
06-19-2011, 09:46
Хайде бе,не се чувствай виновна,той се държи като ебати детето..да не сте на 12..

Ssummerjam
06-19-2011, 10:28
Съгласна с TheBeliever :)

Josefinne
06-19-2011, 11:01
Е, добре засегнала си го. Остави го малко, няколко дни, без да му звъниш и да му пишеш и да му звъниш. Примерно му напиши един финален смс " Съжалявам, наистина не мисля, че си като другите. За мен ти си единствен" или подобно. И спри да му пишеш за известно време. Мисля, че му трябва малко спокойсвие, да се успокои и ще ти прости.
За нататък обаче наистина може би не трябва да се чувате толкова често по телефона, като не сте заедно, за да не се карате. Пишете си повече смс-и или по скайп, защото така ще си попремисляте думите, преди да ги натракате. Успех, мила!

OnlyMeAndYou
06-19-2011, 11:13
Напиши му смс "Съжалявам, не исках да кажа това. Знам че си ми ядосан, но искам да знаеш, че държа на теб и ще чакам да ми се обадиш, когато ти решиш че искаш" или нещо подобно. Съкрати, ако не ти стига мястото. Ако искаш му напиши и че го обичаш. И стискай палци да ти прости.

badsector
06-19-2011, 11:24
Дай му да прави каквото си поиска с дупето ти и друг път мисли, преди да говориш.

LoveMnmL
06-19-2011, 11:30
Почнахме много да се повтаряме..ще му мине и според мен,изчакай малко.Едва ли ще сложи край на връзката ви само заради няколко думи.Повечето хора,когато са нервирани казват неща,които не мислят всъщност,така че дано го осъзнае.

sasha_90
06-19-2011, 19:29
Доста си го засегнала,затова се държи така.Спри да му звъниш,то ако те обича,ще те потърси.А ако не те потърси-сама знаеш какво означава това.