View Full Version : Акне аут
Кажете си мнението за този продукт и какво да си взема първоначално - крем или лосион ?
mim4encetyyyy
06-19-2011, 14:57
Така и така вече има тема и аз да попитам действа ли за подкожните пъпки и като цяло доволни ли сте :) :)
SorrowEyes
06-20-2011, 07:41
Да, много съм доволна. Това е единствения крем, който ползвам за пъпки (които са се появили вече).
За подкожни пъпки не мисля, че ще действа, понеже крема трябва да може да проникне в кожата през нещо като раничка (например, когато я понатиснеш малко докато си миеш лицето, не знам как да го обясня 8-) ) така крема действа светкавично, за една вечер и пъпката е незабележима вече. Ако няма такава "открита раничка" по нея ще отнеме няколко дни да я махне, но със сиг облекчава положението.
В общи линии, на фона на всички боклуци на пазара, този крем ми се струва мнооого добър.
Лосиона не съм ползвала, но съм чувала, че е много добър и 2та продукта, в комбинация особено, правят чудеса.
Според мен определено си заслужава :)
KumchoValcho
06-20-2011, 14:23
Бяха ми предписали лосиона + някакъв крем поради кожни проблеми
Пробвал съм го на пъпки по лицето, мнооооого съм доволен.
kitti123
06-20-2011, 14:28
а каква му е цената ?
а каква му е цената ?
Преди 3-4 години имах много пъпки и си купих Акне аут..
Така че питам същия въпрос ?
Каква е цената на лосиона, отделно на крема?
mArMaLaDkA
06-20-2011, 15:54
http://apteka.framar.bg/30005128/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D1%83%D1%82-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-30-%D0%BC%D0%BB-
Крема не помня да съм го ползвала, обаче от лосиона имам кошмарни спомени. :(
zlatit0o
06-20-2011, 15:58
^ Какви спомени по-точно?
И аз мисля да си взимам скоро, кое да си взема по-добре.. крема или лосиона :-o
Най-добрият е :grin: Мисля, че е по-добре лосион ;рр
На мен много ми помогна, както и Акне Аут, така и Зинерит са решения за пъпките :)
XxInn0cencexX
06-20-2011, 20:02
На мен лосиона много ми помогна.Страхотен е !
anonymous708973
06-21-2011, 07:24
Използвам сапуна. Обаче много изсушава и след това задължително си иска хидратиращ крем. Аз ползвам червения на Гарние.
Та, сапунът струва 4.80-5лв и е гениааааален! Всички малки гадни обривчета по бузите и челото изчезнаха, кожата ми е чиста и свежа :)
Мога да ти кажа и двете да вземеш почистваш лицето с лосиона и после го мажеш с крема !!
При мен действа има ефект ..
Сутрин и вечер и гледаш как лицето ти е меко и приятно :)
iiordanova
06-21-2011, 13:42
Аз мисля да си купя сапуна и активния лосион. Напоследък имам ужасни пъпки и трябва да ги махна.
За черни точки помага ли ?
ако се ползва само крема ефикасен ли е ? и каква му е цената ? В аптеката ли се продава ?
има ли значение на коя фирма е , защото този който взех е в една червена опаковка за лосиона говоря
iiordanova
06-26-2011, 17:02
има ли значение на коя фирма е , защото този който взех е в една червена опаковка за лосиона говоря
Те са на една фирма. Просто лосионите са два - активен и обикновен. Ти си си купила активния,който е с червена опаковка.
а кога се виждат първите резултати, защото го ползвам от 3 дена, а резултат никакъв ..
а кога се виждат първите резултати, защото го ползвам от 3 дена, а резултат никакъв ..
Не се надявай да стане бързо, ако въобще стане. Акнеаут помага само при леко акне иначе си трябва професионална терапия. Трябва съвестен дерматолог или опитна козметичка и процедури за твоя случай.
аз съм ползвала лосион и съм много доволна 8) бях чела , че лосиона е за хората с по-мазна кожа , а кремчето е по - подходящо за хора суха :?
AlaBalaa
07-02-2011, 09:55
аз ползвам сапун 4лева е и съм доволен :)
Аз го използвам и съм много доволна!Струва 7,20 и помага за черни точки
Днес си купих и сапуна и крема, но не знаех че е за суха кожа , а моята е мазна и ще бъде ли проблем ако примерно след сапуна си мажа лицето с този крем
Миналото лято си бях взела лосион, но не беше в червена опаковка, както казвате вие.. А е в такава:
http://www.kozmetika.bg/showimg.php?filename=dx300_19956.jpg
Така. Не съм го ползвала много, за това не знам какъв е резултата, ама май беше хубав 8-) Сега обаче съм си възложила мисийка - да си махна тъпите пъпки, и ще се опитам първо с това което имам в нас и не ползвам /от чист мързел / :lol: Тъй като видях, че са още годни..
Абе лосиона май си го бива :wink: Поне този, който имам аз. :)
Anna5531
11-13-2013, 09:38
Хапчета срещу акне - http://track.derminax.bg/product/Derminax/?uid=2484&sid=930&pid=123&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.