PDA

View Full Version : проблеми ..

cwetieee1
06-19-2011, 17:35
искам да споделя с някого моя проблем .. на 14 години съм .. както казват имам много слаби нерви .. ядосвам се за най-малкото .. отговарям на родителите си и това често ми води проблеми ..понякога не ме пускат да излизам с приятелките си,защото не спирам да им държа висок тон когато ме ядосат .. От НИЩО не съм лишена ..винаги получавам това,което искам,а в замяна на това аз им се отблагодарявам като ги ядосвам. Започнах да пия и успокоителни .. ( извинявам се ако имам грешка при писането .. пиша бъзо )

thegreenzombie
06-19-2011, 19:30
хах.... СРК !! правиш го просто защото, както сама каза, имаш всичко... твърде са те разглезили и ти се държиш с тях като с подчинени.. сори, обаче докато не слезеш на земята и не се осъзнаеш, дори и 50 теми да напишеш пак няма да се промениш : )

Djuff
06-19-2011, 20:29
^многи си прав/а.
Опитай да се сдържаш, ние не можем да ти помогнем.

stefko1996
06-22-2011, 11:47
Разглезена си!!!!!Тва е няма връщане на зад има само един начин ДА ТИ МЕТНАТ ЕДИН БОИ !!!!ХАХАХА

mayaaa
06-22-2011, 16:55
Ти сама ако не спреш да се държиш така няма кой да ти помогне! :?

SmilezZz
06-22-2011, 19:46
Защо пък да е разглезена ? Тя даже още в самото начало спомена,че има слаби нерви... Следователно доста трудно е да си контролира емоциите..
Иначе просто седни и поговори с тях.. Аз съм същата.. Не го правя нарочно - просто нервите..... и пуберитета..