PDA

View Full Version : проблеми ..

cwetieee1
06-19-2011, 17:36
искам да споделя с някого моя проблем .. на 14 години съм .. както казват имам много слаби нерви .. ядосвам се за най-малкото .. отговарям на родителите си и това често ми води проблеми ..понякога не ме пускат да излизам с приятелките си,защото не спирам да им държа висок тон когато ме ядосат .. От НИЩО не съм лишена ..винаги получавам това,което искам,а в замяна на това аз им се отблагодарявам като ги ядосвам. Започнах да пия и успокоителни .. ( извинявам се ако имам грешка при писането .. пиша бъзо )

iiordanova
06-19-2011, 17:48
Не си единствена. Това е от пубертета,хурмони..
И аз съм като теб, само дето не пия успокойтелни. Препоръчвам ти да ги спреш,защото тези хапчета те привикват и при всеки малък проблем ще си търсиш хапчетата.

ex7azy
06-19-2011, 17:50
Имам същия проблем, но още не съм стигнала до успокоителни!
Винаги след като им се озъбя съжалявам .. но понякога си има причина!!
От известно време преди да им кажа нещо лошо или да повдигна тон броя до 5 наум ..
( помага до някаква степен )!

cwetieee1
06-19-2011, 18:10
аз пия успокоителни само когато се скарам с тях и то пия валериана .. ex7azy и аз винаги съжалявам след това,но в момента когато съм ядосана не мога да се контролирам за това което казвам ..

badsector
06-19-2011, 19:15
Вместо успокоителните, вземи да пафкаш ганджа два-три пъти седмично. След половин година гарантирано нервите ти ще са като нови.