PDA

View Full Version : Компютърна мания!?!

Nqkuf
06-19-2011, 19:18
Пристрастени ли сте към компютъра? По колко часа стоите на ден пред компютъра? Можете ли без компютър?

Сигурно има такава тема, но моята е направена с друга цел?

Има ли хора, които искат да се избавят от тази напаст, но не могат?

Споделяйте съвети и начини да намалим времето, прекарано пред компютъра.

Коментари от сорта "Излез навън", "Get a life" са излишни, защото на всеки се случва понякога да иска (или се налага) да си остане вкъщи и тогава започва голямото чудене "какво да правя" и хоп - пред компютъра.

Как да разнообразим ежедневието си БЕЗ КОМПЮТЪР.

"Чети книга" "Гледай ТВ" "рисувай" "пей" "играй" "спи" ... ;д

Това го знам, но винаги нещо ме човърка отвътре и ме кара да седна на компютъра и да ровичкам докато очите ми сами се затворят ...

Понякога ми се иска да нямах компютър!...

Не се ослушвайте - Вие сте същите!

Май, май не зададах точен въпрос, но си споделяйте мъките ( имате, знам! ) и коментирайте на воля!.

Djuff
06-19-2011, 20:35
Аз мога без компютър.Даже понякога ми е тоооолкова скучно на компа че ми иде да отворя учебник :D Ти какво толкоз ровичкаш, че седиш докато ти се затворят очите?Излез навън и няма и да се сещаш за компютър...

Requisition
06-20-2011, 21:57
На компютъра сядам следобед(ако нямам работа) - от скука, докато стане малко по-хладно навънка и излизам и вечер - да разпусна 1-2 часа. Някой път стоя и повече, но честно казано мога и без него. :)

LipSy
06-20-2011, 22:11
Аз на компютъра седя само вечер, около 2 часа. През деня сядам само за 5-10 мин., ако въобще имам да видя нещо или тем подобни. Като цяло мога без компютър, не е кой знае колко фатално да си без него. Мога да го отбягвам като излизам с приятели, като си намеря занимание вкъщи и др.

TheNewReligion
06-20-2011, 23:27
Аз мога без компютър.Даже понякога ми е тоооолкова скучно на компа че ми иде да отворя учебник :D
8-)
Мога без компютър. Но понякога ми трябва за училище и се налага да седна. А иначе, когато го ползвам за кеф, слушам музика, гледам филм или чета нещо. Напоследък просто си пускам музиката и си върша други работи.
Ако съм някъде на почивка, не търся нито интернет клуб, нито wifi. Когато се прибера, независимо след колко време, тогава сядам.

WesCraven
06-21-2011, 06:30
Как долно лъжете всички чак ми е смешно :D

neeDaBosS
06-21-2011, 07:18
Пристрастени ли сте към компютъра? По колко часа стоите на ден пред компютъра? Можете ли без компютър? Да,по цял ден стоя,не не мога без него..

Има ли хора, които искат да се избавят от тази напаст, но не могат? Има,но аз не съм от тях.Не мога без него просто ;д Единствено се развличам като чета книга,излизам навън,рисувам,уча,гледам филм по тв-то,говоря по телефона,готвя..и мнооого други.

xSANYAx
06-21-2011, 12:00
Трудно ти е да приемеш,че не всички са маняци като теб нали?! :lol: A иначе когато не искам да седя на компютъра-просто не го правя,излизам навън или чета списания,уча,чистя и тем подобни.Няма нищо по-непоклатимо от волята!

Scourge
06-21-2011, 12:25
Наааьь..

Ми не ... играя по 8-10 часа.. нормално

iiordanova
06-21-2011, 14:00
Пристрастени ли сте към компютъра? Може да се каже.
По колко часа стоите на ден пред компютъра? Много. Като се замисля между 6 и 8.
Можете ли без компютър? ДА!
Има ли хора, които искат да се избавят от тази напаст, но не могат? Ако поискам мога да не сядам цял ден на компютъра.
Споделяйте съвети и начини да намалим времето, прекарано пред компютъра. Ъммм.. (*дълго мислене*) С инат! Казваш си :"Няма да съм на компютъра днес." И точка. Намираш си каквото и да е друго занимание,но си умри на ината. 8-)

WesCraven
06-21-2011, 14:06
Трудно ти е да приемеш,че не всички са маняци като теб нали?! :lol: A иначе когато не искам да седя на компютъра-просто не го правя,излизам навън или чета списания,уча,чистя и тем подобни.Няма нищо по-непоклатимо от волята!

Да..точно така :)Направо не ставам от компютъра.Със ставането това ми е първата работа.Казах го на шега.

Colouring
06-21-2011, 16:03
Като се замисля винаги,когато съм си вкъщи,съм пред компютъра,освен ако не съм седнала да уча наистина здраво по нещо,иначе уж се правя,че уча пред компа. 8-) Мания си е-да.Някак всеки ден намирам какво да правя,в кой сайт да влезна,кой нов филм да си изтегля,какво ново публикувано нещо има във фейсбук и т.н.Но все пак мога да кажа,че ако ми го махнат ще е краят на света.Преди как съм издържала без компютър?И сега мога,само че като го имам защо да не го използвам?Само дето трябва да намаля времето за седене на доооста по-малко,защото от това очите ми се развалиха.
Има си и плюсове и минуси.Само не трябва да се оставяш напълно да те погълне.
Аз лично не гледам ТВ много-много,така че от Интернет научавам повечето неща.А иначе е хубаво да се занимаваме и с други работи.Аз рисувам,пиша,когато ми дойте музата,чета доста книги,но все пак стоя много на компютъра.Всички просто сме свикнали с него и можем,но не искаме да го махаме от ежедневието си.

Greennight
06-21-2011, 16:13
Мога без компютър.Ако имам възможност предпочитам да излизам с приятели.Като съм в нас прекарвам времето си основно пред компютъра.Иначе мога да издържа примерно седмица-две,но интернета ми е доста важен,щото се ми трябват някви работи дето си търся :lol:

SmilezZz
06-21-2011, 18:16
Пристрастени ли сте към компютъра? И да ,и не.. Мога и без компютър.. Но определено в повечето случаи,когато няма да излизам,си губя времето ,именно на компютъра. По колко часа стоите на ден пред компютъра? Винаги различно.. Можете ли без компютър? Да..Това да не е въздух или вода,че да не мога да живея без него..

Сигурно има такава тема, но моята е направена с друга цел?

Понякога ми се иска.. Но или ме изкушава или просто нямам силна воля. Не знам..

Споделяйте съвети и начини да намалим времето, прекарано пред компютъра. Излизане с приятели,четене на книги,рисуване..

Коментари от сорта "Излез навън", "Get a life" са излишни, защото на всеки се случва понякога да иска (или се налага) да си остане вкъщи и тогава започва голямото чудене "какво да правя" и хоп - пред компютъра. Така си е.. Но все пак винаги можеш да измислиш нещо,за да си губиш времето - без да употребяваш компютъра..

Как да разнообразим ежедневието си БЕЗ КОМПЮТЪР.

"Чети книга" "Гледай ТВ" "рисувай" "пей" "играй" "спи" ... ;д

Това го знам, но винаги нещо ме човърка отвътре и ме кара да седна на компютъра и да ровичкам докато очите ми сами се затворят ... И все пак какъв ти е проблема - след като така или иначе си сядаш на него и няма как да те спрем..

Понякога ми се иска да нямах компютър!... Определено и при мен е така..

Не се ослушвайте - Вие сте същите! Е,не слагай всички под общ знаменател..

Май, май не зададах точен въпрос, но си споделяйте мъките ( имате, знам! ) и коментирайте на воля!.

maksimal
06-21-2011, 20:00
тая щайга ли е.. :?

mayaaa
06-22-2011, 17:06
Аз пък съм си пристрастена. :D :P

xBubble
06-28-2011, 18:34
Може да се каже, че отделям повечко време пред компютъра когато нямам какво да правя и ми е тъпо. Тегля филми, слушам и свалям музика, пиша си с приятели, обсъждам клюките из Facebook и тем подобни. Честно казано не виждам днешното ежедневие без компютър, все ще се намери за нещо да потрябва. :-D Не мисля, че съм пристрастена. Понякога играя на разни игрички, но все пак не съм 24/7 тук и ако ми доскучае правя нещо друго или си почивам. :)

zlatit0o
06-28-2011, 22:26
Пристрастени ли сте към компютъра? Определено да! ;д По колко часа стоите на ден пред компютъра? Винаги различно Можете ли без компютър? Иска ми се да мога ама не мога :D

Аз искам, обаче когато съм вкъщи няма какво да правя освен да седя на компютъра. Да рисувам- ама аз не мога :lol: , да чета- добре, ама то само за 1, 2 часа макс, да готвя- хм, не ме бива :D , за ТВто- не винаги има нещо интересно, и не мога да пея, също не мога да спя денонощно ;D

Споделяйте съвети и начини да намалим времето, прекарано пред компютъра.
Освен изброените, друго не се сещам..

Открай време се опитвам да понамаля компютъра, особено сега в жегите няма какво да правя освен да блея пред монитора.. И аз не знам какво толкова правя, но времето си минава неусетно :|

cigarettekisses
06-29-2011, 06:18
имам нужда да си проверя facebook-а и да пиша на някои хора по скайп..гледам си и филмчета,слушам музика.
иначе не ;D
колко време..ем зависи колко ми се губи.

NightGuardian
06-29-2011, 10:01
Покер , музика , филми , чат , книги , клипове (Vbox,yotutube) всичко е тук в тази моя кутия на пандора :grin: :grin:

Прекарвам цялото време пред него , когато съм в нас , а това от към 12 до 7-8-9 зависи :)

Не мога да не излезна , просто не мога , няма такъв вариант!

rihanna344
06-29-2011, 18:03
Открай време се опитвам да понамаля компютъра, особено сега в жегите няма какво да правя освен да блея пред монитора.. И аз не знам какво толкова правя, но времето си минава неусетно :|

Същата съм.Особено със фейсбуук.Изяде ме просто ме изяде :smt013 :smt086 Около 5 часа г/д стоя пред компютъра. И то само на скайп и фейсбуук,често си търся някви факти в гугъл или във форума...Мисля си,че като се захвана с нещо друго,ще ми доскучае много бързо.Вече и за дневника не остава време! :-o Не знам как да се отскубна :(

neonskull
06-29-2011, 21:05
Никъв шанс. По-пристрастен човек от мен едва ли има :D. На ден седя към 8 часа но все пак не се занимавам с глупости а уча програмиране и отделно хаквам PSP-ta (PlayStationPortable) а от скоро започнах и да се занимавам със сайт от който взимам допълнитлено към 1 2 Евро за седмица :lol: 8-)

rihanna344
06-30-2011, 08:33
от скоро започнах и да се занимавам със сайт от който взимам допълнитлено към 1 2 Евро за седмица :lol: 8-)

Ти поне печелиш нещо...значи имало смисъл за тези 8 часа xD

Sunwell
06-30-2011, 13:33
Без компютър не мога, по-специално без интернет...
Стоя много, цял ден. Уча програмиране, практиката ми е на PC, вкъщи пак тва правя. За всички е странно, че все още нямам очила.