View Full Version : Какво да правя?
Walkingwithshoes
06-20-2011, 14:34
Здравейте!Аз съм момче на 15 години в 8-ми клас.Проблемът ми е такъв,че харесвам момиче в 9-ти клас.Запознахме се чрез интернет (тя живее в моят град и учим в едно и също училище) и според мен станахме доста добри приятели защото почти всяка вечер си чатихме и бях доста самоуверен.Обаче в училище не съм толкова самоуверен,мисля си,че ако ме види и не ме хареса и всичко ще пропадне (един вид страх ме е).Но нещо става с нея.Незнам един вид държи се с мен различно (когато е лошо настроение и й пиша ме обижда,когато е в добро ми споделя някои неща,а когато и е скучно си чатим постоянно - не я разбирам!).Таа проблемът ми е следният: Веднъж стана въпрос за тренировки (да ходим да тренираме),нали се разбрахме през уикендите да ходим,но някаде 5-6 уикенда всичко се проваля (трябвало да заминава или нещо подобно).Веднъж я поканих да се поразходим всичко беше ОК,докато не стана,че до последният момент си чатихме и когато настъпи часът ми писа че не била добре.3 часа по-късно ме покани да идем на разходка,тя,аз и неин много добър приятел.Отказах й защото искам да сме 2мата само (аз я харесвам и не искам да ме възприема като приятел).Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?
pamsityybee
06-20-2011, 14:51
Моят проблем е подобен .. Ами ако питаш мен тя те харесва, но иска да се направи на интересна пред теб да предизвика вниманието ти. Кажи и, че я харесваш и ако тя те харесва всичко ще е наред :) а след това ако тръгнете не прекалявай с целуванията и да акзваш постоянно обичам те, защото ще загубиш приятелството и. Споделяйте, говорете за всичко предразположи я, така че да не се срамува от теб .. Успех!
.Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.
Ихааа, мацката не си поплюва. :)
Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?
Няма как да я спечелиш. С държанието си показва, че няма никакъв интерес към теб.
In your face ! :D
onestar е права.. щом почва ти говори за други момчета си в категорията "просто приятел" .А оттам много трудно се измъкваш
JackCarter
06-20-2011, 15:52
Като не е на кеф те обижда? Обещава ти до последно някви неща и в последния момент тенекия(глупави оправдания). Надали ако те харесваше щеше да рискува да и теглиш майните.
Не, не те харесва, ти си нейната изтривалка.
In your face ! :D
onestar е права.. щом почва ти говори за други момчета си в категорията "просто приятел" .А оттам много трудно се измъкваш
Ssummerjam
06-20-2011, 17:22
Това шикалкавене от нейна страна говори, че няма интерес. Но не губиш, не е нормално като не е на кеф да си го изкарва не теб, обиждайки те. 8)
Findtheway
06-20-2011, 19:57
Здравейте!Аз съм момче на 15 години в 8-ми клас.Проблемът ми е такъв,че харесвам момиче в 9-ти клас.Запознахме се чрез интернет (тя живее в моят град и учим в едно и също училище) и според мен станахме доста добри приятели защото почти всяка вечер си чатихме и бях доста самоуверен.Обаче в училище не съм толкова самоуверен,мисля си,че ако ме види и не ме хареса и всичко ще пропадне (един вид страх ме е).Но нещо става с нея.Незнам един вид държи се с мен различно (когато е лошо настроение и й пиша ме обижда,когато е в добро ми споделя някои неща,а когато и е скучно си чатим постоянно - не я разбирам!).Таа проблемът ми е следният: Веднъж стана въпрос за тренировки (да ходим да тренираме),нали се разбрахме през уикендите да ходим,но някаде 5-6 уикенда всичко се проваля (трябвало да заминава или нещо подобно).Веднъж я поканих да се поразходим всичко беше ОК,докато не стана,че до последният момент си чатихме и когато настъпи часът ми писа че не била добре.3 часа по-късно ме покани да идем на разходка,тя,аз и неин много добър приятел.Отказах й защото искам да сме 2мата само (аз я харесвам и не искам да ме възприема като приятел).Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?
Пич,по-добре си я запази като приятел тоест опитай се да и станеш приятел иначе я губиш.А мнението на JackCarter е напълно правилно ти се явяваш като нейна изтривалка един вид използва те... :)
Ползва те като отдушник... не се занимавай!
Walkingwithshoes
06-21-2011, 12:14
Ами тя само веднъж си го изкара,след това като беше в лошо настроение ми каза да не й пиша,да не си г оизкарва на мен.И не започвам аз чата,даже почти винаги тя го започва за това не мога да я разбера изобщо...Благодаря за мненията и отговорите,но не мисля,че съм нейна изтривалка или пък аз не разбирам,че се явявам изтривалка защото я харесвам? :(
Findtheway
06-22-2011, 13:49
Ами тя само веднъж си го изкара,след това като беше в лошо настроение ми каза да не й пиша,да не си г оизкарва на мен.И не започвам аз чата,даже почти винаги тя го започва за това не мога да я разбера изобщо...Благодаря за мненията и отговорите,но не мисля,че съм нейна изтривалка или пък аз не разбирам,че се явявам изтривалка защото я харесвам? :(
Мислиш,не мислиш така е пич "изтривалка" си!
Тя те използва като кофа за душевни отпадъци, а нали знаеш когато една кофа се счупи я хвърляме на боклука. Зарежи това нервно момиче, тя ако не може да контролира чувствата си, е за 4 километър xD
Не се занимаваи с нея и с "гаджетата" и .... :-o Просто няма смисъл!