Влез

View Full Version : Какво да правя?

Walkingwithshoes
06-20-2011, 14:34
Здравейте!Аз съм момче на 15 години в 8-ми клас.Проблемът ми е такъв,че харесвам момиче в 9-ти клас.Запознахме се чрез интернет (тя живее в моят град и учим в едно и също училище) и според мен станахме доста добри приятели защото почти всяка вечер си чатихме и бях доста самоуверен.Обаче в училище не съм толкова самоуверен,мисля си,че ако ме види и не ме хареса и всичко ще пропадне (един вид страх ме е).Но нещо става с нея.Незнам един вид държи се с мен различно (когато е лошо настроение и й пиша ме обижда,когато е в добро ми споделя някои неща,а когато и е скучно си чатим постоянно - не я разбирам!).Таа проблемът ми е следният: Веднъж стана въпрос за тренировки (да ходим да тренираме),нали се разбрахме през уикендите да ходим,но някаде 5-6 уикенда всичко се проваля (трябвало да заминава или нещо подобно).Веднъж я поканих да се поразходим всичко беше ОК,докато не стана,че до последният момент си чатихме и когато настъпи часът ми писа че не била добре.3 часа по-късно ме покани да идем на разходка,тя,аз и неин много добър приятел.Отказах й защото искам да сме 2мата само (аз я харесвам и не искам да ме възприема като приятел).Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?

pamsityybee
06-20-2011, 14:51
Моят проблем е подобен .. Ами ако питаш мен тя те харесва, но иска да се направи на интересна пред теб да предизвика вниманието ти. Кажи и, че я харесваш и ако тя те харесва всичко ще е наред :) а след това ако тръгнете не прекалявай с целуванията и да акзваш постоянно обичам те, защото ще загубиш приятелството и. Споделяйте, говорете за всичко предразположи я, така че да не се срамува от теб .. Успех!

onestar
06-20-2011, 15:24
.Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.

Ихааа, мацката не си поплюва. :)

Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?

Няма как да я спечелиш. С държанието си показва, че няма никакъв интерес към теб.

Chriiss
06-20-2011, 15:37
In your face ! :D
onestar е права.. щом почва ти говори за други момчета си в категорията "просто приятел" .А оттам много трудно се измъкваш

JackCarter
06-20-2011, 15:52
Като не е на кеф те обижда? Обещава ти до последно някви неща и в последния момент тенекия(глупави оправдания). Надали ако те харесваше щеше да рискува да и теглиш майните.

Не, не те харесва, ти си нейната изтривалка.

Madi037
06-20-2011, 15:56
In your face ! :D
onestar е права.. щом почва ти говори за други момчета си в категорията "просто приятел" .А оттам много трудно се измъкваш

Ssummerjam
06-20-2011, 17:22
Това шикалкавене от нейна страна говори, че няма интерес. Но не губиш, не е нормално като не е на кеф да си го изкарва не теб, обиждайки те. 8)

Findtheway
06-20-2011, 19:57
Здравейте!Аз съм момче на 15 години в 8-ми клас.Проблемът ми е такъв,че харесвам момиче в 9-ти клас.Запознахме се чрез интернет (тя живее в моят град и учим в едно и също училище) и според мен станахме доста добри приятели защото почти всяка вечер си чатихме и бях доста самоуверен.Обаче в училище не съм толкова самоуверен,мисля си,че ако ме види и не ме хареса и всичко ще пропадне (един вид страх ме е).Но нещо става с нея.Незнам един вид държи се с мен различно (когато е лошо настроение и й пиша ме обижда,когато е в добро ми споделя някои неща,а когато и е скучно си чатим постоянно - не я разбирам!).Таа проблемът ми е следният: Веднъж стана въпрос за тренировки (да ходим да тренираме),нали се разбрахме през уикендите да ходим,но някаде 5-6 уикенда всичко се проваля (трябвало да заминава или нещо подобно).Веднъж я поканих да се поразходим всичко беше ОК,докато не стана,че до последният момент си чатихме и когато настъпи часът ми писа че не била добре.3 часа по-късно ме покани да идем на разходка,тя,аз и неин много добър приятел.Отказах й защото искам да сме 2мата само (аз я харесвам и не искам да ме възприема като приятел).Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?
Пич,по-добре си я запази като приятел тоест опитай се да и станеш приятел иначе я губиш.А мнението на JackCarter е напълно правилно ти се явяваш като нейна изтривалка един вид използва те... :)

Luci
06-20-2011, 22:16
Ползва те като отдушник... не се занимавай!

Walkingwithshoes
06-21-2011, 12:14
Ами тя само веднъж си го изкара,след това като беше в лошо настроение ми каза да не й пиша,да не си г оизкарва на мен.И не започвам аз чата,даже почти винаги тя го започва за това не мога да я разбера изобщо...Благодаря за мненията и отговорите,но не мисля,че съм нейна изтривалка или пък аз не разбирам,че се явявам изтривалка защото я харесвам? :(

Findtheway
06-22-2011, 13:49
Ами тя само веднъж си го изкара,след това като беше в лошо настроение ми каза да не й пиша,да не си г оизкарва на мен.И не започвам аз чата,даже почти винаги тя го започва за това не мога да я разбера изобщо...Благодаря за мненията и отговорите,но не мисля,че съм нейна изтривалка или пък аз не разбирам,че се явявам изтривалка защото я харесвам? :(
Мислиш,не мислиш така е пич "изтривалка" си!

ThatsMe
06-22-2011, 14:15
Тя те използва като кофа за душевни отпадъци, а нали знаеш когато една кофа се счупи я хвърляме на боклука. Зарежи това нервно момиче, тя ако не може да контролира чувствата си, е за 4 километър xD

vikiraa
06-22-2011, 14:31
Не се занимаваи с нея и с "гаджетата" и .... :-o Просто няма смисъл!