View Full Version : Как да заговоря непознато момиче
Едно момиче от съседния клас ми прави добро впечетление още от пърия учебен ден. Проблема е че го познавам твърде малко и нзнам как да го заговоря. Искам да се получи, но незнам точно от къде да започна :)
SuperBadSuperFresh
06-20-2011, 20:08
Ами от "Здрасти"?Стегни се,даже имате общи теми,в едно даскало сте.
s0b1esk1
06-20-2011, 20:13
ако не знаеш кво да правиш по-добре не се занимавай че ше оплескаш работата
Findtheway
06-20-2011, 20:16
Едно момиче от съседния клас ми прави добро впечетление още от пърия учебен ден. Проблема е че го познавам твърде малко и нзнам как да го заговоря. Искам да се получи, но незнам точно от къде да започна :)
И аз имах такъв проблем...Отиваш след училище докато се прибира сама към тях , отиваш и я настигаш все едно си в нейната посока и и казваш:
-Ти си от съседният клас нали? - ако ти оговори положително и и се представяш тоест "Приятно ми е да се запознаем Едикой си се казвам",а ако те пита защо ти е не се занимавай с нея,просто или е много надута или не те харесва... :)
Почни първо от фасебоок или скайп и станете по-близки...после почни да и казваш здр в даскало без да ти пука кво си мислят другите и трябва да я поканиж някъде да сте само вие двамата тогава може да ти се получи може не!!!Но гледаи много да не разчиташ на фб и скаип,че тогава сам се преебаваш успех :) :)
kitti123
06-20-2011, 20:29
Почни първо от фасебоок или скайп и станете по-близки...после почни да и казваш здр в даскало без да ти пука кво си мислят другите и трябва да я поканиж някъде да сте само вие двамата тогава може да ти се получи може не!!!Но гледаи много да не разчиташ на фб и скаип,че тогава сам се преебаваш успех :) :)
охх що всички казвате да се почне от фейсбук и т.н. толвова е банално и глупаво.Преди години хората как са се запознавали без нет ? На живо е в пъти по яко и по истинско
Моята тактика отиваш на екскурзиите на които ходи и тя и там се запознавате само гледай да седнеш възможно най близко до нея 8-)
охх що всички казвате да се почне от фейсбук и т.н. толвова е банално и глупаво.Преди години хората как са се запознавали без нет ? На живо е в пъти по яко и по истинско
еми като гледам момчето ако му стискаше да я заговори на живо нямаше да пише сега....просто му казвам някой по-лесен начин.... :)
Моята тактика отиваш на екскурзиите на които ходи и тя и там се запознавате само гледай да седнеш възможно най близко до нея 8-)
Ебати тактиката. Доста е .... дългосрочна....
Моята тактика е да чакам да влезем в един пенсионерски клуб и да се наредя до нея на опашката за кисело мляко в хоремага.
Ебати тактиката. Доста е .... дългосрочна....
Моята тактика е да чакам да влезем в един пенсионерски клуб и да се наредя до нея на опашката за кисело мляко в хоремага.
:-D :-D :razz: :razz:
Не е задължително да отидеш директно и да я заговориш.Ако не си сигурен, просто и намигни като я видиш, ако ти отвърне, екстра, почвате да си дрънкате, а ако не, преценяваш сам :D
TheNewReligion
06-20-2011, 21:20
С отвора, който се намира под носа ти. Още известен като "уста".
Я виж нещо общи познати а, у... :wink:
landofdeath97
06-20-2011, 22:13
сръчквания в фейсбук после едно ЛС ти не учиш ли в моето училище коментирайте учители опознайте се после скайп после излизане и опа :P
Millionaire
06-21-2011, 13:08
Всичко друго само не и сръчкване във Фейсбук, супер селско е.
Не бях предвидил, че ще ме сметнете за някъф задръстеняк дето го е срам да заговори момиче. Можеби изпуснах важна подробност. Значи с това момиче съм се виждал цяла година, обаче чак на последък почна да ми харесва толкова много. Та да ви питам цяла година се срещам и извднъж на 1356-тото засичане ще и кажа здрасти, ще намигна или нещо от сорта? Фейсбука също си имаме доста от одавна и поради липса на интерес нищо не сме си писали. Сега изведнъж ще и напиша ти не си ли от моето даскало?? Между другото както вече разбрах не ме съветвате да правя, не искам да я заговарям по скайп или фб :)
Я виж нещо общи познати а, у... :wink:
Оо да един фр се оказа в нейната паралелка...не общуват много иначе много щях да се радвам ако изкопчи нещо за нея.
Вижте най-лошото е че знам мн малко неща за нея :( иначе щях да знам как да действам точно за това ви питам в моята ситуация как да постъпя :)
kokosety
06-21-2011, 17:24
В подобна ситуация съм , но аз съм момиче. Та аз сега ще използвам предстоящата екскурзия в дс , тъй като той е мн мулчслив и, ако седна нъакуде до него 100% няма как да не се запознаеме 8-)
nolovexxx
06-21-2011, 18:41
Мен ме заговори момче от съседния клас .. това значи ли, че ме харесва? :lol: Според мен няма нищо странно в това. Действай докато не стане късно. :)
Мен ме заговори момче от съседния клас .. това значи ли, че ме харесва? :lol: Според мен няма нищо странно в това. Действай докато не стане късно. :)
ама то вече е късно...има ли изход от такава ситуация ?
Ми удряш 120 грама твърдо иии отиваш ! Те тогава нямаш равен - вярвай ми :) (само гледай да не и лъхнеш ..)
Доста често когато съм ходил прилично наквасен при момиче съм намазвал я номер я скайп :) Поне при мен алкохола не влиае по такъв начин, че да ставам за резил :)
> Алкохола си има и малко положителни черти, недейте така :)
wutthefuck
06-24-2011, 20:54
Ми ето го моят план: Щом и имаш скайп или фейсбук й пращаш едно "запитване" дали случайно не иска да отидете на боулинг,да карате колело, кино, или просто на разходка в парка. Може и да видиш в даскалото и да кажеш: "Съботата ми е свободна, хайде да ходим на боулинг, че отдавна ми се ходи ама няма с кой." След това я зарязваш да кажем посредата на подлеза и след пет минути се връщаш с букет цветя.Изпращаш я до тях, питаш я за номера и завършваш с "Изкарах си супер, какво мислиш в понеделник пак да се видим"(ако каже добре - обади й се във вторник, така ако те е харесала ще се чуди къде си и ще се изкефи като и звъннеш).
:shock:
Това го измислих току-що, но не пречи да пробваш. Който играе пичели, който не играе ни пичели.
П.С.:Ако видиш, че не те харесва изобщо, по-добре не си хаби патроните ;)
Мерси :) може би най-свестното до сега което чух :)
По-добре не я зарязвай за 5 минути, защото .... може и да не я видиш повече ... всяко момиче е различно !!!
IseeDEADbodies
06-25-2011, 14:04
Вечната дилема бате ..
То училището почти свърши, ама хайде и аз да пиша!
Като си върви по коридора с дружките се спри при нея и й кажи, че искаш да я питаш нещо.Дръпнете се настрани я питай там за скайп, нещо... (ако и го нямаш) 100% ще се зарадва, че си й обърнал внимание и ще се почуства страхотно!Може да коментираш някоя нейна снимка.Напиши и нещо закачливо.Успех! :)
teddyss23
06-25-2011, 19:37
абе най лесно кажи едно "здрасти" ако ти отговори добре, после се запознайте. Някой ден може да си си забравил учебника и да поискаш. И така ще се поопознаете. Ако не е някоя надувка ще се получи :)
Мерси на всички напоследък бях се отчаял от глупави съвети.От всички ви ще взема по нещичко...чакам още оригинални идеи :)
everythingisrelative
06-28-2011, 19:27
идей има ти няма ли да действаш годината свършва...
antifashionshit
06-28-2011, 20:58
шадоу беше постнал някъде нещо за гаечни ключове и момичета.. 8-)