Влез

View Full Version : Поставена пред дилема

pouce
06-20-2011, 21:44
Най-вероятно много от вас са попадали в подобона ситуация. Имам приятел от четири месеца и съм много щастлива с него, никога не съм си представяла дори, че някой може да е толкова важен за мен и тн... Разбираме се идеално, но пък от друга страна един от най-добрите ми приятели, към когото винаги съм имала по-специално отношение в сравнение с другите, направо ме побърква.... Само като ме погледне и изтръпвам, винаги се стремя да го впе4атля и когато си говорим, просто съм толкова щастлива. Знам, че не е хубаво да говоря така при положение, че имам сериозна връзка, но той винаги ме е карал да потрепвам щом го видя, винаги е бил една идея по-важен и различен в моите очи от останалите ... Понякога дори ми се приисква да му кажа всичко това и да зарежа всичко останало, каква глупачка съм само...И все пак... въпреки вси4ко, колкото u прекрасно да се чувствам с приятеля ми, не спирам да мисля за въпросния 2-ри човек и се измъчвам безкрайно много, хиляди пъти по разни купони сме си лафели с часове и съм си мислела кви ли не работи за нас и за вси4ко около двама ни... не знам какво да правя, отделно от негова страна виждам, че ситуацията може би е подобна и това съ6то ме побърква, самият факт, че постоянно ме разпитва за приятеля ми и с интерес ме слу6а, ми прави доста голямо впе4атление... отделно постоянно пуска някaкви уж съвсем слу4айни намеци... Не знам, хора, наистина не знам... Посъветвайте ме как да постъпя, не искам да изглеждам като някаква объркана и неосъзната девойка, каквато всъщност съм в момента, но просто съм тотално изгубена... :((((((((
П.С. - Hа 17 сме и тримата.

landofdeath97
06-20-2011, 22:16
според мен както ти го наричаш 2рия човек е по-важен поговори с 2рия човек и разбери дали те харесва 8)

BlindedAngel
06-21-2011, 04:19
Всяка трета тема тука е пусната от момиче, което НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА !!! Толкова ли нямаш акъл да седнеш и да решиш какво искаш ?!? Толкова ли си ограничена, че да не можеш да ги съпоставиш двамата и да видиш с кой повече ти отърва... 8)

Mi6inka
06-21-2011, 05:48
Сподели на "2-рия" човек, това което и на нас...поне със сигурност ще знаеш какво е в неговата глава ...оттам вече никой не може да ти каже какво да правиш. Имаш си глава и разум .... знаеш си какво и към кого изпитваш..така, че...