Влез

View Full Version : Изнудване

ludaka0007
06-20-2011, 21:54
Добър вечер,трябват ми много,многооо спешно пари на 14 съм казвайте откаде да си ги набавя как да открадна и с какво да изнудвам някои за пари. 8)

LipSy
06-20-2011, 22:08
Може да изнудваш вашите като изчистиш целия апартамент примерно... :D Но зависи и все пак колко ти трябват...

WesCraven
06-21-2011, 08:49
Значи отиди в банята,срежи си вените и като почне много да кърви и като припаднеш нали се обади драматично на вашите с някаква послание примерно,че си олигофрен и че си се самоубил ,защото отваряш много тъпи теми и така ще те излекуват в болницата и после може примерно да си спечелиш избавяне от мъките,примерно да те метнат от покрива или нещо такова.

marin4itu
06-21-2011, 12:05
Е извинявай, ама как може да си такова леке... :?

ccdesigns
06-21-2011, 12:16
Ела да ти счупя главата и ходи да просиш.

Scourge
06-21-2011, 12:23

^ ^ ^ Ти си малък, най-много да те набият!

Ми пробвай чиста кражба бе простак... Влез в някой магазин, задигни нещо и на касата като видиш някоя баба да вади стотак й скокни....
Брее, че прости...

ccdesigns
06-21-2011, 12:25
Aз като съм малък, той да не е голям :D 1 година разлика. Тръгнал да краде. Деба и идиотчето (авторът, не ти).

WesCraven
06-21-2011, 12:31

Ми пробвай чиста кражба бе простак... Влез в някой магазин, задигни нещо и на касата като видиш някоя баба да вади стотак й скокни....
Брее, че прости...

А като ти гледам коментарите и като виждам ти колко си умен ми става лошо.

Scourge
06-21-2011, 13:02

Брее, че прости...

А като ти гледам коментарите и като виждам ти колко си умен ми става лошо.

С всички момичета става така, споко...
btw аз като те гледам как си се вкарал във филма... надали ше излезеш

...

някой друг не забеляза ли, че автора е комплексар, който си търси внимание?

WesCraven
06-21-2011, 13:12
Някой забеляза ли ,че пича по-горе цъка Warcraft и е влязъл да хейтва?Стига си писал глупави коментари.За какви филми ми говориш..я спри да спамиш и да си трупаш мнения.