View Full Version : Бридж панталоните
vagarious
06-21-2011, 10:49
Става дума за тези панталони: http://prikachi.com/images/200/3477200Q.jpg
"Задължително" ли е да се носят само с прилепнали горни дрехи или успешно може да се съчетае и с малко по-широки, напр. тип туника, но не от тези дългите естествено.Просто да са по-свободни !?
ами,ако облечеш нещо широчко отгоре няма ли да си като ..клоун
vagarious
06-21-2011, 11:03
зависи и от широчината и от модела.Понякога ми изглежда странно, понякога ми харесва и затова питам. :)
погледнато от друга страна ,ако си с тясна тениска и с тези големи джобове ..баджаците ще изглеждат огромни :-o :D
vagarious
06-21-2011, 11:16
ее моите тениски, потници не са баш прилепнали, а достатъчно свободни, за да ги набирам малко от малко. 8-)
п.п: панталоните ми НЕ са същите. 8-)
eminemfenka
06-21-2011, 16:40
Грозно е широка блуза + бридж.
носи ги с потник.
Аз съм за прилепнала тениска/потник :)
vagarious
06-21-2011, 20:50
zapashi q, prosto!
Ъъ, не разбрах !? 8-)
Иначе да, и аз съм повече за прилепналите.Исках да чуя и др мнения. :)))))))
anonymous708973
06-22-2011, 06:04
Олее, само не мога да разбера защо зорлем си правиш бричове?! Хората какви ли не упражнения правят, за да ги махат, а ти търсиш начин да си направиш краката дебели.
Ами и аз си закупих наскоро подобни панталони. Имам една блуза, която е прилепнала долу и се разширява нагоре към раменете, като стои свободно и ръкавите падат надоло. Стои убийствено :) .
vagarious
06-22-2011, 10:31
Олее, само не мога да разбера защо зорлем си правиш бричове?! Хората какви ли не упражнения правят, за да ги махат, а ти търсиш начин да си направиш краката дебели.
Казах, че моите не са такива.Изобщо не са широки отстрани,а просто стоят като потури и съвсем малко са ми свободни.Колкото да не са впити по мен.
Infinity
06-22-2011, 11:23
И според мен е по-подходящо такъв тип панталон да се носи нагоре с нещо по-тясно .. :-o
И аз си взех такива, даже мисля още едни в друг цват, понеже стоят мноого яко! Добре е, че просто отстрани са разширени, а не са с някакво ниско дъно се едно си се....така де.
С тясна блузка стоят добре, аз така ги нося, но и на мен широки блузи не ми харесват.
vagarious
06-23-2011, 08:47
И аз си взех такива, даже мисля още едни в друг цват, понеже стоят мноого яко! Добре е, че просто отстрани са разширени, а не са с някакво ниско дъно се едно си се....така де.
С тясна блузка стоят добре, аз така ги нося, но и на мен широки блузи не ми харесват.
И аз си взех втори чифт в др цвят, именно по тази причина. 8-)
Sunshin3
06-23-2011, 09:00
на мен ми стоят ужасно такъв тип панталони, но една приятелка, която е много слаба, е БОМБА с тях 8-)
ии да, аз съм за потник, но не широк