View Full Version : майка ми
Здравейте! Имам проблем. Майка ми ме подлудява. Държи се с мен като с малко дете, не че съм много голяма (16 години) , но за някакви дребни неща се заяжда например не ме пуска на да спя в приятекли. Понякога ми дава, но е на настроения. Писна ми от нея, не мога да живея така повече. Понякога ме ''обсебва" с любов. Дори не ме оставя няколко дена вкъщи ако ще ходи на море. Какво да правя с нея?
WesCraven
06-21-2011, 14:17
Това дето "ще спиш в приятелки" не е изобщо нещо дребно.Като гледам какво става на тази възраст..ако ти бях баща или майка и аз бих със съмнение те пуснал.Кой знае какво си представя тя,все пак виж в какви времена живеем,явно ти няма пълно доверие.
stefan4ii
06-21-2011, 14:17
Най-добре поговори с нея. Разкажи и запроблемите си! Сигурно ще те разбере... Е, пожелавам ти успех! :grin:
SmilezZz
06-21-2011, 14:59
Нали казваш,че си голям човек ? Тогава говори с нея като вече зряло момиче (ако мога така да се изразя).. Разкажи й това,което чувстваш.. И така нататък..
stefko1996
06-22-2011, 11:54
Да бе много си голяма на цели 16г.(не се сдържах)
ААА по въпроса нали си голяма обясни и как седят обстоятелствата нали си голяма.Кажи и че всичките ти приятелки ходят по такива събирания и др.Измисли нещо....
Fiction7577
06-22-2011, 12:25
Да бе много си голяма на цели 16г.(не се сдържах)
ААА по въпроса нали си голяма обясни и как седят обстоятелствата нали си голяма.
Ако беше с 10 години по-голям, поста ти може би щеше да е до някъде удачен. В този случай обаче изглеждаш смешно и глупаво.
DesireToFire
06-22-2011, 14:01
Е ако е за спането в приятелки. Тези приятелки сигурно си имат родители, които ще са там. Искаш номера им и майка ти може да говори с тях за да е спокойна, че примерно никъде няма да излизате.
Ами още като си малка избираш
Да споделяш с майка си всичко и да ти има доверие, но да си супер задръстена.
Да не го правиш и да не ти се месят в живота .
Аз съм на 14 момче и изобщо не позволявам майка ми да налага някакви правила. Веднаж каза, че приятелите ми били олигофрени, тогава и казах
1 ти не ми определяш приятелите
2 не ми пука кви са, а че са истински
3 ти искаш да съм приятел само с зубъри, а това няма да го бъде и не си мисли, че ще ми определяш кой ми е приятел и кой не.
Да видиш сега как не прави така повече :grin:
Здравейте! Имам проблем. Майка ми ме подлудява. Държи се с мен като с малко дете, не че съм много голяма (16 години) , но за някакви дребни неща се заяжда например не ме пуска на да спя в приятекли. Понякога ми дава, но е на настроения. Писна ми от нея, не мога да живея така повече. Понякога ме ''обсебва" с любов. Дори не ме оставя няколко дена вкъщи ако ще ходи на море. Какво да правя с нея?
Свиквай! Всички родители са такива! Досадни са, ама са си такива!!! :x
Покажи и ,че си наистина достатъчно зряла ,за да взимаш сама решения за себе си и всичко ще се нареди.
Майките винаги са били такива ,което е леко досадно ,но е нормално да се притесняват.
ccdesigns
06-22-2011, 20:02
ThatsMe - и, кефиш ли се?
То си е и до родител, но трябва да си изградиш доверие в него. Аз нито съм зубър, нито съм някакъв супер пропаднал, но съм си изградил доверието в родителя, а освен това и майка ми ми позволява доста неща, но това зависи и от какво доверие си си изградил в родителя. Ако постоянно ги лъжеш, няма да ти имат доверие и няма да те пускат на подобни купончета, преспивания и т.н.
RageAgainstTheMachine
06-23-2011, 08:45
Поговори си с нея , вярно е , че не може да ти дава пълна свобода. С нещо трябва да е заслужила това недоверие към теб. Не казваш всичко ;)