View Full Version : Хейтъри и „ Приятели“
Защо хората напоследък стават по големи хейтъри. Приятели ти се правят на приятели но като видят друга компания бягат от тебе ?
какво става не мога да си го обясня
HIMERATA
06-22-2011, 06:14
Незнам-и при мен често става така.Мислиш си ,че някой ти е приятел,но след като препише от теб вече може и без теб!Повечето хора около мен за използвачи. :o :-o
xxxmyheroinexxx
06-22-2011, 06:52
Не ме интересуват. Като не им е приятно с мен да си вървят по пътя. Ще им се върне тъпкано някой ден и тогава ще се сетят, но ще бъде МНОГО късно.. :)
Мога и много да ти издраскам ,но ще ти го спестя - хората гледат собствения си живот. Ако не си им на първо място в класацията "Приятно/Интересно/Забавно" ,значи изпадаш. Още по-накратко - хората са егоисти (не в лошия смисъл на думата) и ако искаш и на теб да ти е добре - и ти трябва да си такъв (то си е по природа ,но свръхегото понякога играе лоши шеги в опитите да се правиш на балансирана личност).
Замисли се ти с някой досадник ,който ти е екстремно скучен ли ще движиш или с някоя забавна компания ,с която непрекъснато се случва нещо ?
Всъщност няма такова нещо като приятели, които са станали предатели. Щом са станали предатели, значи никога не са ти били приятели. Иначе хората се разделят и през живота си всеки ще мине през много познати и "приятели", много ще реве и много ще се смее. Според мен най-често хората тръгват по различни пътища, защото са срещнали по-готини хора, от скука или просто защото в един момент са осъзнали, че цялото това приятелство /което може да е било в продължение на години/ всъщност не им е важно и не им пука. Такъв е животът!
Интересно ми е откъде навлезе тая дума "хейтър"? Толкова често я използвам, а и другите около мен, че вече дори не мога да се сетя как по дяволите сме му викали на това преди да използваме английската дума... ? :D
Не ме интересуват. Като не им е приятно с мен да си вървят по пътя. Ще им се върне тъпкано някой ден и тогава ще се сетят, но ще бъде МНОГО късно.. :)
+1 :)
byntar4eto
06-22-2011, 22:24
И ето затова понякога предпочитам да съм си съвсем сама без никого!! Ето затова аз нямам доверие на никого! На абсолютно никого не разчитам за нищо! Ако някой има нужда от мен съм насреща. По-късно този някой вижда добрата и приятелската страна на характера ми и иска от мен да станем приятели. И това е. Край. Тия преди мене казаха, че е по-добре да си егоист в тоя живот. Донякъде са прави. От няколко години наблюдавам хората около мен - как всички реват за гаджета, за приятели, как са ги предали, кой казал тва, кой казал онова. И честно казано не ги разбирам. И не искам. Никога не съм била предавана или наранявана и съм си супер. И тва е защото не очаквам абсолютно нищо от хората. Ако имах доверие на хората, досега сърцето да ми е било разбито сто пъти. Ама никога няма да я направя тая грешка. Предпочитам да съм си сама и силна, от колкото с 10 приятели с големи шансове те да се окажат предатели. Излизам с компания, забавлявам се, но толкова. Никога не споделям за проблемите си на никого. Никой от “приятелите“ ми не знае за семейството ми и за миналото ми, и няма да научат :P Кой знае кви са клюкари, и как ще разберат това, което казвам :P И затва аз съм си най-добре xD :grin:
ccdesigns
06-22-2011, 22:59
Aз лично имам само 5-6 приятели. Останалото - познати.
Преди години не беше така от както влязохме в европейския съюз всички около мен станаха някак си затворени или студени хора ...
joannaantova
06-23-2011, 07:41
мхм абсолютно съм съгласна...то се свиква...но е много неприятно да очакваш помощ или съчуствие от някой а той дори да не се сеща за теб :x
shnitzel
06-23-2011, 08:11
Колкото повече време сте с едни и същи хора, взимате да търсите негативното в тях.
Смисъл, помня в първи клас, когато всички се радвахме, че си имаме нови приятели и търсихме положителното в тях, а сега ще съм осми и като бях седем години с тези хора, вече взехме да си омръзваме и да търсим негативното... [-(
joannaantova
06-23-2011, 08:48
Аз пък се радвам, че за 7 години вече съм ги опознала добре и знам какви са и от никой, нищо не очаквам