View Full Version : темата да се заключи
Моля темата да се заключи..
Моля Ви помогнете ми. Отчаяна съм. :( :( :(
DarkTemplar
06-22-2011, 09:37
Разликата в годините ви е сериозна. Ти си още малка и наивна и лесно можеш да залитнеш по него. Колкото и добро момче да е, рано или късно ще има нужда от секс, а според мен момиче на твоите години не е подготвено за подобна стъпка. Ти си реши дали да излезете. Постарай се да приключите нещата възможно най-скоро, защото като нищо ще се влюбиш и после ще страдаш. А и щом е гадже на твоя съученичка, ще изгубиш прекалено много.
TheBeliever
06-22-2011, 09:54
Сладки приказки и внимание. Ето в това се влюбваш на тези години. Просто ти харесва вниманието.
Според мен едно точно момче на 21 години не би се занимавало с 13-14 годишни момиченца. Да не говорим, че е даже подсъдимо.
Моят съвет е да прекъснеш всякакъв контакт с него преди да хлътнеш прекалено много.
gegata15
06-22-2011, 10:22
оффф, защо е с него 6 месеца - ми защото може да си го позволи. Ти какво предпочиташ - да се скараш със семейството ,да разбиеш нечие сърце, да те използват (защото съм 100 % сиг, че рано или късно ще поиска секс и ти ще си тооолкова безумно влюбена, че ще скочиш в кревата му веднага)
Мисли 1 за последствията, а после за кефа си ;)
dimitar_ak
06-22-2011, 10:23
Вероятно правят секс, а се прави на девственик пред теб.
BlindedAngel
06-22-2011, 10:24
Сладки приказки и внимание. Ето в това се влюбваш на тези години. Просто ти харесва вниманието.
Според мен едно точно момче на 21 години не би се занимавало с 13-14 годишни момиченца. Да не говорим, че е даже подсъдимо.
Моят съвет е да прекъснеш всякакъв контакт с него преди да хлътнеш прекалено много.
Да, но как съученчката ми е с него вече 6 месеца. :shock:
Работата при теб е хем сърби, хем боли.Щом го защитаваш тука, че била с таз от твоя клас 6 месеца, тя е ясна работата че искаш да си с него.Май си пуснала темата, за да те надъхат хората да не си с него, щот явно си прекалено малка да вземеш сама решение 8)
Извинявам се. Моля ви не ме нападйте. Говорила съм с момичето преди да го познавам и наистина не правят секс. Но ще се откажа от него още тази вечер, просто бях много объркана.
ChaoticCharm
06-22-2011, 12:11
Говорила съм с момичето преди да го познавам и наистина не правят секс.
Това,че не прави секс конкретно с нея,не означава,че в последната половин година по принцип не е. Не ти трябва 21-годишен,който да те омайва с празни приказки,а после да те лъже и да ходи при друга. Ами,ако скоро се появи някоя нова 'добра, сладка, наивна и чиста'? Да,наистина си наивна,но не в добрия смисъл на думата.
Не знам какъв му е проблемът,но не е нормално да се занимава само с момичета на вашата възраст. Огледай се около теб. Сигурно има някой по-подходящ от него, най-малкото,защото ще е бивше гадже на съученичката ти. Не е нужно винаги да се съобразяваш с хората,особено щом не ти е близка,но няма смисъл да си разваляте отношенията,заради него.
Ако чувстваш,че трябва да излезеш с него,излез! Не оставай положението такова,че да се чудиш "какво ли щеше да стане,ако...",но
си помисли дали наистина си струва и не го харесваш само,защото ти обръща внимание.
Абре какъв ще е тоя 21 годишен, който излиза с толкова малки.
Не му е чиста работата.
DarkTemplar
06-22-2011, 12:25
Те всички мочета на тази възраст се хващат с мали. Почти всички мои съученички имат гаджета, които са по-големи от 18 19 години :D но аз не съм такава.. :(
Докажи го с действия, не само на думи. ;)
Те всички мочета на тази възраст се хващат с мали. Почти всички мои съученички имат гаджета, които са по-големи от 18 19 години :D но аз не съм такава.. :(
Докажи го с действия, не само на думи. ;)
Това и ще направя. Ако някой някога се влюби в мен. Искам да се влюби в това, което съм. Няма да излизам с него, но въпроса е, че сигурно още много пъти ще го виждам случайно. :(
Виж колкото и гадно да звучи, не става въпрос за него, а за теб !!!
Според мен ако сега страдаш, той е виновен, защото много добре знае, че не може да бъде с теб, но пак го прави. А като се засичате кажи му здрасти и отмини, но не го оставяй да ти говори мило и нежничко за да те омайва !!!!
UrNextLover
06-22-2011, 14:48
Недей да се занимавап с него, нищо хубаво няма да излезе от това. За 2 3 седмици ще го забравиш ако не му гледаш снимки и такива неща, отрежи го не чакай да се влюбиш в него, защото тогава ще е късно.
Аз като бях на 14/15 ходех все с момчета на по 22/23 .. просто са по-сериозни, а и не се хваля.. просто тогава на акъл бях много повече от връстниците ми.. така че по-добре му кажи,че ако излезете,ще е чисто приятелски и ако иска да има нещо между вас няма как да стане,докато е с приятелката ти.. По-добре не заставай между тях,щом ти казва че го губи с държанието си,изчакай ги да се разделят и тогава предприемай какво да правите :)
nepowtorima
06-22-2011, 16:30
Не знам как някой въобще .. можеш да си помислиш за него като нещо друго освен познат. Дори и приятел не може да ти бъде. Осъзнай го. Прекалено е голям за теб и нищо чисто няма в тая работа. Тихите води са най-дълбоки. Просто му кажи, че разликата в годините е голяма и за теб това не е удобно, просто ще си останете познати.. Сериозно и приятели не е сигурно да сте. /Изкарах го ебахти педофила 8-) / .. Ще продължиш напред. Не мисли за него. Не си втълпявай, че той е единствен, просто продължи напред с мисълта, че той не е бил и няма да бъде в твоя живот..
П.С. - А защо реши, че ще е точно в 22 часа? :Д стана ми интересно :lol:
cigarettekisses
06-22-2011, 16:31
ще му кажеш 'че всичко ще свърши?'
че вие не ходите :D
бтв вярно си наивна и мислиш като малко дете.
ще те разиграва и след като той самия ти е казал,че си 'наивна' нз..
да си наивен не е добре..
прочетох някои постове и май с него не сте на един акъл..
най-добре наистина не се занимавай с него..
нищо против връзките с по-големи нямам,обаче поне да мислехте еднакво и да не беше толкова наивна.
нищо лично :D
mArMaLaDkA
06-22-2011, 17:08
Те всички мочета на тази възраст се хващат с малки.
http://images.wikia.com/wikiality/images/8/89/Pl-pedo-bear.png
cigarettekisses
06-22-2011, 17:20
Попринцип наистина е много добро момче
да,те много хора се правят на такива в началото..
не го познаваш достатъчно добре,за да знаеш със сигурност.