View Full Version : Ученически бисери
vakanciqta
06-22-2011, 14:53
Споделете някоя изцепка на ваш съученик ..
Примерно аз неска изразих една простотия
: Госпожо тва тряя да е нещо което задвижва скалите ..
госпожата : е по ''умно'' исказване не бях чувала
Айде вие сте наред
Г-жата по английски ми вика - Why?, а аз и викам:
- Г-жо, не мога да лая .. не съм куче!! :D
Първоначално въобще не зацепих че ме пита .. защо, а аз си говорех с една приятелка, че мисля да си тръгвам след 3-тия час!
Г-жата по английски ми вика - Why?, а аз и викам:
- Г-жо, не мога да лая .. не съм куче!! :D
Първоначално въобще не зацепих че ме пита .. защо, а аз си говорех с една приятелка, че мисля да си тръгвам след 3-тия час! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D
И нали г-жите тропат по масите ( когато никой не им обръща внимание ) и един Роби от класа ми вика:
- Г-жо стига сте ни чукали на масата!!! :D :D
SmilezZz
06-22-2011, 20:21
Госпожицата пита:
"Къде е ***** ?"
Съученик отговаря:
"Куца някъде из коридорите"
-----
"Като се разкрача само червени химикали падат"
shnitzel
06-22-2011, 21:01
Помните ли тази реклама - бисквитка, карамел, шокола-а-а-ад...
Един път с едни приятели се разбрахме да извикаме със всичка сила тези думи. Та единият от нас трябваше да каже бисквитка, вторият карамел и аз шоколад... [ бяхме се разбрали с втория да мълчим и да прецакаме другия ] та той се извика "бисквитка" със всичка сила по средата на часа, когато трябваше да изпълняваме упражнение и ние мълчахме...
Представете си гледката - луд някъф ? ... :D
byntar4eto
06-22-2011, 21:52
Госпожата по математика : бля бля бля... на колко е равно???
аз : :smt081 на три цяло и четири
г-жата: и защо?
аз: епааааааааааа.... Щото Теди каза така 8)
* Теди е зубарката на класа и аз бях късметлийката, която седеше до нея :grin:
ccdesigns
06-22-2011, 22:57
Един път с едни приятели се разбрахме да извикаме със всичка сила тези думи. Та единият от нас трябваше да каже бисквитка, вторият карамел и аз шоколад... [ бяхме се разбрали с втория да мълчим и да прецакаме другия ] та той се извика "бисквитка" със всичка сила по средата на часа, когато трябваше да изпълняваме упражнение и ние мълчахме...
:razz: :razz: :razz: Как искам да бях в тоя час :razz:
Иначе веднъж едно момче от класа се кара с една бавна госпожа по ДТИ (Домашна Техника и Икономика (простотии)) и той вика "Ама госпожо, ние не си говорим на един и същ език!" и тя "Ми айде да си говорим" и аз се обаждам "Б-е-е-е-е-е-е-е-е" и целия клас леш. (Казва се *** Козовска, а и е няква тъпа и всички я ебават нея :D)
kuklichka_bg
06-23-2011, 07:54
Ще те сгъна,като бургер в голямо междучасие. 8-) 8-)
SmilezZz
06-23-2011, 12:28
Днес.. Госпожицата: "Не се спря два часа,ей"
***: "Пощуря ми тоз' предмет днеска 8-)
Госпожата: Къде е дневника?
Съученичка: На сфетофара. :D
Имаме една г-жа Врабчова :D и всички я ебават и и викат Врабеца!
Тъкмо ни свърши часа при нея и Мартин отвори прозорците и се изкрещя:
Айде,, г-жо врабче .. часа свърши, отлитайте си ( и сочи към прозореца срещу нея )!! :D :D
Тя жената от тогава ни пише само 3-ки и 4-ки .. :D :D :D
Айде,, г-жо врабче .. часа свърши, отлитайте си ( и сочи към прозореца срещу нея )!! :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Разговор между две съученички, които решават кръстословица:
А. - Овен за разплод?
Б. - Коч? :-o
А. - А как се казва мъжката коза?
Б. - Овен? :-o
:D :D :D
vakanciqta
06-23-2011, 23:19
8-) :lol: :razz:
По английски:
A: She is a square idiot!
B: Square кръгъл ли беше?
С: Не, бе, идиот! Square е катерица.
:D
ccdesigns
06-24-2011, 00:27
Това си е всекидневие в час по английски. Значи първо да обясня. Ходя допълнително на уроци по английски (не, защото ми е труден, ми да науча нови неща) в училища Европа. Там госпожата (на нея и имам повече вяра) ми каза, че никога не трябва да казваме на mountain "маунтайн", а, че може "маунтийн" или "маунтън". Та чета си аз някакъв текст и прочитам както винаги (така съм свикнал) маунтийн (това в даскало се случва) и госпожата ме поправя "Маунтън" и аз дочитам и питам госпожата. Госпожо, как е по-правилно маунтийн, или маунтън? И тя "маунтийн" ... И аз :shock: :lol: Това постоянно се случва. Тая госпожа имам чувството, че живее, за да поправя грешките на учениците, дори да не грешат :D To не е баш ученически, ама айде... :D
LoveChocolate
06-24-2011, 00:45
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: еее не :D умрях да са смея :razz: :razz: :razz: :razz:
syllables
06-24-2011, 06:44
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
LudetinA55
06-27-2011, 08:19
:grin: :grin: :grin: Ние в клас имаме един дет много го е страх от мишки . Та направихме си мишка. Смисъл всехме ролцето от тоалетната хартия и го облепихме с памук.После пък върху памука сложихме сив конец.Сложихме мишката под чина му докто го нямаше.и така дойде час по БЕЛ~~~
Та влиза госпожата и казва . ДОМАШНОТО !!!!!! и минава да види дал вс са го писали.Па аз влязох тогава.и си сядам на чена.и тя минава до момчето (с миката под чина).И тойкато има навик да държи учебниците си на даската под чина.И почва да търси.Пипна мишката.И вика с цяло гърло "МИШКАААААА".Излиза бягайки и го чуваме по коридора "МИШКАА" :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Изпитват ме на дъската по география за Черно море .
Тя ме пита еди-кво си къде се намирало и аз отговарям:
Северо-южно от .... :D :D :D
Едно момиче от предишния ни клас в часа по Инф. технологии , каза :
- Абе хора , тихо , че не виждам .. :D :razz: :grin:
значи г-жата ни е руса и по принцип почти никога не чува някой като направи вярно упражнението . и една от моя клас се изтърсва : всички руси са слепи и глухи щото г-жата и очила носи и аз само седа и гледам всички се хилят и след малко чувам г-жата : абе тая изабела май нещо не се чува какво говори :ДДД и аз като почнах едно хилене и г-жата : ива ако обичаш мятай се през прозореца щом ти е толко смешно :razz: :razz: :razz:
а сетих се още нещо . значи по време на час всички млъкнали и едно момиче си отваря остата и вика : я гледайте всички баничка на тавана и гледате всички с супер бързата реакция си вдигат главите :razz:
Thrombocyte
06-27-2011, 20:18
Един приятел се беше наквасил преди години и беше дошъл все още замаян на училище. Та легна си момчето на чина да спи, ама нали сме главочи му написахме " Не ме барай, изтрезнявам" на бележка и му я закачихме за гърба. Даскала мина няколко пъти и само се усмихваше, ама оттогава всеки учител си мисли, че момчето е изпаднал алкохолик...
Иначе ужасно много изцепки сме имали, но сега се сещам само за една.
Бяхме още в прогимназията и един приятел спори с мен, че А-Б и Б-А са били едни и същи неща. Обърнахме се с тоя въпрос към госпожата, която го обясни много цветущо " Има ли разлика дали аз ще съм върху Г. или той върху мене".. целия клас избухна разбира се в адския смях.
MuRocLaW
06-27-2011, 20:43
Миро много ти е беден речника
Еми добре ще си купя нов тогава
тука трябва да се засмееш ;p
vakanciqta
06-27-2011, 21:21
Днеска имаме Ае и госпожата изпитва един от класа за тройкаа
и го пита
госпожата : She ........... Paris 1] on 2 ] in ..
И той : ААА госпожо ама вие миете ли си зъбитее ?? :grin: :grin:
И госпожата не можа да приеме ЖЕСТОКАТА истина и го изгони ..
:razz: :razz:
В час по география сме събрани двата класа - "а" и "б". Господина обесняваше нещо там и аз по едно време като се изцепих : " ма г-не аз вчера видях един травестит". :razz: И двата класа се хилят като идиоти и г-на ме попита: " и как разбра че е травестит", при което аз му обесних какво съм видяла.
byntar4eto
06-29-2011, 20:17
По география. Вики изпускаща химикала си : ФАК!!! госпожата дрънкащата си нещо: Даа, факт е =;
Съученик ме пита по време на час:
- Абе тая ненормалница няма ли да спре да пляма бе?!
В същия момент госпожата се обажда:
- Ай ся кат си толкоз тарикат, ти ще преподадеш урока! Сад-на ли а???
:razz:
LookAtMeNow
06-30-2011, 00:50
Кво стаа
В час по БЕЛ (всички говорят)!
Ученик:- Аре бе, фанете млъкнете малко... ПИСНА МИ ОТ ВАС!! (викайки)
Г-жата:- Браво.. точно така!
Ученика:- Ми така е г-жо, някои се опитват да спят! :D :D