Влез

View Full Version : Изгубен бележник

BloomF
06-22-2011, 19:16
Кво трябва да правя? :? Търся го цял ден и почти съм сигурна, че не е у нас. Ако беше у някой учител до сега да ми го е дал.. А в понеделник вече трябва да е у госпожата...

SmilezZz
06-22-2011, 19:27
Казваш,че си си загубила бележника..
При нас също имаше такъв случай. И класната накара въпросното момиче да си вземе нов бележник,да си го попълни и да й го даде..

zlatit0o
06-22-2011, 19:29
Едно момиче от класа си беше загубило бележника и класната и каза да си купи нов и да го попълни ама тва е много работа :X.. подписи от всички учители, всички оценки от първи срок и втори, срочни оценки, отсъствия .......луда работа :D захващай се още утре!

BloomF
06-22-2011, 19:31
Еми знам, че няма друг начин освен да си направя нов. Но се тревожа, че до понеделник всичко трябва да ми е готово.. а и моята класна каквато е :?

SilverRain
06-22-2011, 19:34
Почти си сигурна, че не е у вас, нито в някой учител ... тогава къде може да е?

shnitzel
06-22-2011, 19:37
Да не би да са ви ги събрали за да попълнят годишните оценки?

BloomF
06-22-2011, 19:41
Ами най - вероятно да е паднал от някой учебник или някъде да съм го изръсила.. силно се надявам да го намеря до утре, но...

Не са ги събирали. Аз го търся за да го дам на госпожата.

SilverRain
06-22-2011, 19:45
Аз знаеш ли какво правя, когато мисля, че съм си изгубела бележника .. претърсвам във всеки учебник, после във всички шкафове на бюрото .. и ако и тогава не го намеря питам някой съученик да не би случайно да е при него по погрешка... в крайна сметка винаги си е бил вкъщи някъде ;dd

BloomF
06-22-2011, 19:51
Аз знаеш ли какво правя, когато мисля, че съм си изгубела бележника .. претърсвам във всеки учебник, после във всички шкафове на бюрото .. и ако и тогава не го намеря питам някой съученик да не би случайно да е при него по погрешка... в крайна сметка винаги си е бил вкъщи някъде ;dd

Мислиш ли, че не го направих.. дори преди малко пак прерових всички учебници. Цялата стая обърнах, но..

mArMaLaDkA
06-22-2011, 19:54
АХахахаха, и аз оня ден си помислих, че съм го изгубила, прерових всичко сутринта и не го намерих. Оказа се, че просто е прекалено тънък и поради това трябва по-старателно да претърсвам. Най-редовно ми се случва, де, ама все пак се ошашквам. 8-)

Разпитай лелките, които са на етажа и чистят стаите, в които сте имали час, попитай и учителите. Все отнякъде ще изскочи, само няма да се панираш.

Иначе ти казаха - купува се нов бележник, попълваш си първите две страници и после го даваш на класния ръководител, ама трябва много да го мразиш, че да му погодиш подобен номер. 8-)

SilverRain
06-22-2011, 19:54
Знаеш ли какво, най- добре се успокой и помисли кога последно беше в тебе ... утре сутрента пак го потърси...

BloomF
06-22-2011, 19:59
Знаеш ли какво, най- добре се успокой и помисли кога последно беше в тебе ... утре сутрента пак го потърси...

По принцип много рядко го нося в училище, вече към края на срока го нося да ми въвеждат оценките и тва е.. Но дори и като не е в чантата си знам, че е в някой учебник и знам къде да го търся и досега винаги съм го намирала. Но тоя път... последно беше в учебника ми по физика, но сега като гледам там го няма. Преобърнах навсякъде.. Дори и в кухнята търсих :D Ясно ми е, че съм ядски забляна, но утре ще ям дървото като кажа на класната. :D

SilverRain
06-22-2011, 20:01
глупости нищо няма да и казваш на класната си още .. ще видиш утре ще го намериш : )

aleks98
06-22-2011, 20:02
Помисли до кой си седяла последно и го помоли да прерови и той дали у тях или у чантата му го няма. Иначе друг вариант е ако не го намериш и утре, пишеш си оценките всички на едно листче и после вкъщи попълваш новия учебник, ужасно много работа е, но в петък да можеш да гониш учителите да ти го подпишат и директора/ката.

BloomF
06-22-2011, 20:03
глупости нищо няма да и казваш на класната си още .. ще видиш утре ще го намериш : )

Не изгарям от желание да й кажа, но ако не й кажа утре ще трябва да й кажа в понеделник, а тогава вече ще е прекалено късно. Утре сутрин пак ще потърся, че тая вечер ми писна. Дано да се появи отнякъде :grin:

BloomF
06-22-2011, 20:06
Помисли до кой си седяла последно и го помоли да прерови и той дали у тях или у чантата му го няма. Иначе друг вариант е ако не го намериш и утре, пишеш си оценките всички на едно листче и после вкъщи попълваш новия учебник, ужасно много работа е, но в петък да можеш да гониш учителите да ти го подпишат и директора/ката.

Ако и утре сутрин не го намеря така ще направя. Приятелката ми, с която винаги си седя, ако го беше намерила в себе си щеше да ми го даде. Но тъй като тя е по - забляна и от мене, все пак ще я помоля да потърси. 8-)

sp33der
06-22-2011, 20:07
Утре отиваш да си купиш нов,попълваш го напълно(да остане празно само мястото за подпис на класен ръководител и директор) и отиваш до класната ти даваш и бележника и,ако не е скандална личност до няколко минути официално пак си с бележник.

BloomF
06-22-2011, 20:18
Скандална личност е. :D

Благодаря на всички отговорили.. Ще се оправя, няма да умра. Още веднъж мерси, лека вечер. :)

SilverRain
06-22-2011, 20:20
Лека вечер и дано да си намериш бележника утре : )