View Full Version : Крия хапчета от наште :(
byntar4eto
06-22-2011, 20:34
От известно време забелязвах в себе си промяна. Надебелях. Въпреки, че АБСОЛЮТНО всички около мен неуморно ми дрънкаха, че съм перфектна, че съм слаба и т.н., аз определено не се чувствах добре в тялото си. Замислих се за начини за отслабване.... 1) Мразя диети. В шести клас бях на една диета и не ядох точно 3 дни. Единствената вода, която бях поела беше от една снежна топка, с която един от класа ми ме замери точно в устата. И то само малки капки попаднаха в устата ми. На четвъртия ден припаднах. Тогава баща ми разбра, че съм била на диета и ми забрани да съм на диета докрая на живота ми. Така че, диетите бяха отписани от списъка ми за начини на отслабване. 2) Фитнес, упражнения - по едно време уж ходех на фитнес, но когато разбраха, че съм само на 13 ме изчибаха и ми казаха да дойда, когато навърша 14 :( (след 2 месеца). От тогава съм се отказала от упражнения. Тогава се разтърсих из интернет за хапчета. Намерих едни сполучливи, за които пишеше, че били тайната на холивудските звезди. Заинтригувах се и на другия ден без да се замислям ги поръчах. Знаех номера на картата на майка ми и всичко друго, но не посмях да ѝ кажа. Знаех каква ще е реакцията ѝ. (От дълго време не съм я молила за нищо, дори когато тя ми се молеше да ми купи нещо аз ѝ отказах, затова сега не се чувствам виновна). Това се случи миналата седмица. Мисля, че не е разбрала, че липсват 20 кинта... и дано не разбере, всъщност това няма как да се случи и не се тревожа за това. Днес отидох до пощата и взех колета. Хапчетата бяха там. Пишеше, че трябва да взимам по 1-2 на ден. Взех едно хапче веднага щом се прибрах и веднага усетих, че се чувствам някак си по-сита. Днес вечерях по-малко от обикновено. След вечеря взех още едно хапче. В момента крия хапчетата на дъното на шкафчето ми. Майка ми рядко ми рови в нещата, така че има съвсем малък шанс да ги открие. Въпросът ми е дали трябва да чувствам вина, че крия такива неща от майка си? Между другото, споделих с баща ми, че съм поръчала хапчета, но той ми обеща да не ѝ казва. Като му споделих се почувствах по-добре, но още си мисля, че правя нещо нередно, спрямо майка ми. Чувствам се по-добре, като ги имам вече хапчетата, защото отдавна исках да си ги поръчам... Егоистка ли съм ?? Смисъл, то няма начин да ми навреди, по-скоро бих си навредила, ако кажа на майка ми... т.е. правя редното нещо.. нали? Охх... объркана съм 8-) 8-) 8-) 8-)
Serphent
06-22-2011, 21:44
Едва ли майка ти ще ти се разсърди за едни 20 лева :) а относно хапчетата за отслабване ако си взела L-Carnitine ще е добре и да бягаш малко или да правиш някакви упражнения най-елементарни коремни преси клякания скачане аеробика и т.н. ,но се замисли дали наистина си напълняла щото момчетата не харесват скелети 8)
mArMaLaDkA
06-22-2011, 21:48
Хапчетата за отслабване са абсолютна простотия и увреждат зверски организма. Хранителните добавки вече са друго нещо.
Хем боли, хем сърби е подходящо за твоя случай. Като се чувстваш недобре в кожата си - ми направи нещо. Диети не искала, упражнения не й се правили - търкаляй се свободно тогава. Много е трудно да наблягаш повече на плодовете и зеленчуците, и да ходиш повече да се разхождаш и/или тичаш някъде навън.
ccdesigns
06-22-2011, 21:52
Диета не значи да не ядеш, бе дете :shock: :shock: :shock: Малееееееееееееееееее.... Нямам думи просто!
Горният коментар е прав !
Диета означава да намалиш ,мазните и вредни храни ,а ти даже и водата си спряла :shock: ти да не си слънчев панел ?
Добре е познат/родител да те контролира ,щото хапчетата не са шега работа ,особено ако си втълпяваш че си дебела :)
Порасни!
И спри да се гавриш с организма си, някой ден ще ти го върне..
Хапчетата за отслабване са абсолютна простотия и увреждат зверски организма. Хранителните добавки вече са друго нещо.
Хем боли, хем сърби е подходящо за твоя случай. Като се чувстваш недобре в кожата си - ми направи нещо. Диети не искала, упражнения не й се правили - търкаляй се свободно тогава. Много е трудно да наблягаш повече на плодовете и зеленчуците, и да ходиш повече да се разхождаш и/или тичаш някъде навън.
+1
Абе момиче вземи хвърли тия хапчета... И диета не означава да не ядеш нищо, пък да не говорим да се спре и водата... Просто яж без хляб сухото ядене, а когато например е манджа може да хапваш 1-2 филийки черен хляб :) и btw няма лошо да потичваш поне по 20 мин на ден не повече. А и не ми се вярва да си чак толкова дебела, че да ходиш по фитнеси, да не ядеш нищо и да пиеш хапчета...
Vikito0o
06-23-2011, 08:56
Не гладувай,а просто ограничи вредните храни.Сега времето е хубаво и предразполага за големи разходки,каране на колело и тичане.Не се заблуждавай,че хапчетата ще ти помогнат,то ако беше така всички щяха да бъдат клечки.
Диета не значи да не ядеш, бе дете :shock: :shock: :shock: Малееееееееееееееееее.... Нямам думи просто!
Стига си викал на по-големите деца... по дяволите...
20 лева... с тях мога да живея цяла седмица
20 лева... 20 дюнера
Щом си добре, взимай докато усетиш ефект (и наистина има такъв) и се похвали на майка си... (най-много да изхаби някой нож в тебе)
RageAgainstTheMachine
06-23-2011, 10:01
FAKE & GAY
Четири дена без вода да си умряла.
http://2.bp.blogspot.com/-hHY5pzdS1LI/TbXrwL2SWVI/AAAAAAAAA1A/uP34iMDrOtQ/s1600/you_fail-12825.jpg
Във фитнеса разрешават да ходят хора на каквато и да е възраст.
Fail x2
http://surfwithberserk.com/img/funny/epic_fails/24.jpg
ccdesigns
06-23-2011, 11:07
Стига си викал на по-големите деца... по дяволите...
Не можах да разбера какво искаше да кажеш. На всеки, който не е навършил 18г. мога да казвам дете. Независимо дали е по-голям или по-малък от мен. Само дето аз си ги броя до 16г. възраст, защото тогава горе-долу на повечето им идва акъла... До някъде. Освен това не знам за теб, но за мен всички, които си мислят, че (пр.) от лубриканта на презерватива се забременява, са недоразбрали дечица ;]
Аз крия противозачатъчни от майка ми,защото са личен избор,а не искам беседи(още) какви неща мога да си навлека,информирала съм се.
byntar4eto влез в раздел Здравни проблеми и болести. Има една тема за анорексията, а в нея има клип от предаване на Карбовски. Изгледай го и пак си помисли за твоята "диета". Да бъдеш на диета не означава да гълташ само и единствено въздух, а да не говорим, че водата е прекалено нужна на тялото ти, а ти си спряла дори нея. Та да се върна на клипчето. Изгледай го внимателно и се замисли над думите на момичето.
Относно хапчета....да засищат те, ама замисляла ли си се колко могат да навредят на организма ти? Наивна си. Не вярвай на всяка една реклама в Интернет. Колкото до майка ти...ти си решаваш дали да й кажеш. Ти я познаваш и знаш как ще реагира. Не е добре да вземаш хапчета на собствена глава. Малка си още за това (поне според мен). Не мисля, че още от 13 годишни трябва да се захващате с хапчета, драстични диети и всякакви такива. Нуждаеш се само от здравословно хранене и някакви тренировки. Така ще се поддържаш в добро здраве и фигура.
angel4eto966
06-23-2011, 19:17
Мен да ти кажа ме кефи баща ти забранил ти е диетите до живот ама ти разрешава да се тровиш с хапчета. Тоя човек има ебати логиката.
И това да си на диета не значи да не ядеш нищо да не мислиш ,че ще почнеш да фотосинтезираш.Като за начало карай на леки храни като салати,пилешко,риба,плодов ,заленчуци все такива по леки храни. И другото ,което ще ти помогне много повече -движение и спорт. С тези хапчета нищо няма да постигнеш. :) :)
Лъжеш. За да пазаруваш с visa първо трябва да се логнеш в акаунта си и да прехвърлиш от дебитната във виртуалната карта пари. Тъй като ти не знаеш паролата на майка си, едва ли да си успяла да го направиш. Да не говорим колко е сложна тази операция за едно пикливо 14 годишно моме, дето друго освен ФБ не знае. Кой нормален човек си държи виртуалната карта пълна с пари?
Да кажем не лъжеш... пусни една снимка да ти кажа дали си анорексичка.
Най-добрият начин за отслабване е сутришен фитнес + нискокалорична диета + Л-карнитин и никакво ядене след 18:00.
Спираш боклуците и тръгваш на фитнес. Тия хапчета са незаконни и могат много жестоко да ти объркат хормоналната система и какво ли още не.
radeberger
06-24-2011, 03:19
Това, че са те изгонили от фитнеса, защото си на 13 си го измисли, нали ? :D А диета без изобщо да приемаш нито храна, нито вода си е гладуване. И хапчета "тайната на холивудските звезди" за 20 лв :D сама си прави изводите.
Майка ти вероятно е разбрала, че си теглила пари, защото повечето хора настройват да им се пращат СМС-и когато е теглено.
Препоръчително е да спреш хапчетата, защото не знаеш какво съдържат.
А "тайната" на холивудските звезди е, че си наемат фитнес инструктори, спортуват редовно и внимават какво ядат, тъй като фигурата е много важна за професията им.
Най-добре намери някоя приятелка, която също иска да отслабне и тичайте примерно. Някои момичета, които познавам, ходят на тае-бо.
Не съм убеден, че темата е истинска, но все пак да отговоря. 8-)
от фитнеса наистина може и да са я изгонили...особено ако е бил смесен
все пак почни да спортуваш, лято е. и е по-полезен спорта от хапчетата или неяденето
...
нямам думи..14 годишна да се тъпче с хапчета, а и даже да си мисли че ще свали нещо от цялата работа..
Colouring
06-24-2011, 12:24
Леле,ужас.Спирай ги веднага тия хапчета!Голяма глупост си направила,да знаеш.Ужасно неподходящи са за хора на нашата възраст.Спирай ги и почвай да ядеш умерено и да избягваш калоричните храни и като не искаш на фитнес-прави упражнения вкъщи.Това трябва да прави едно 14 годишно момиче,за да свали килограми и да се чувства добре в тялото си,а не да ми приема някакви хапове..
И ти добре ли си да си правиш такива експерименти без ядене и течности толкова много време? :shock: Извинявай,ама е напълно безмозъчна постъпка,каквато те изкарва и теб такава.
Помисли малко,още си дете,ужасно вредно е.Гладуването си е гладуване,диетата си е съвсем друго нещо.
Да не говорим,че си откраднала на майка си картата и само й харчиш парите.
А пък мен ми е чудно как така си споделила на баща си и той е казал,че всичко е окей да взимаш хапчета и няма да казва на майка ти.
Не знам направо как може да има такива хора..
RageAgainstTheMachine
06-25-2011, 10:15
Бе не разбрахте ли бе...
http://th910.photobucket.com/albums/ac303/j3ffr3y11/th_Obvious-troll-is-obvious.jpg
Дори не може да лъже. Ебаси пропадналата/ия си честно... И свястна ебавка не можеш да направиш :)
byntar4eto
06-29-2011, 21:22
Вие тука ме изкарахте изрод, безмозъчна, бавноразвиваща се, лъжкиня, малоумна и ебаси. Казвали са ми за тоя форум, че сте надути и, че обиждате всеки срещнат, ама ебаси ;x . Така, първо да кажа, че НЕ ЛЪЖА ЗА ТВА С ФИТНЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искаха ми лична карта, е от ке да им я изсера !?!? И като им казах, че съм на 13 въпреки факта, че ходех с майка ми ни казаха, че имали там правилник, че не може да ходя, АКО НЯМАМ НАВЪРШЕНИ 14 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДУМИТЕ, ЧЕ БИЛО ПРОВАЛ. Гадняри сте... кучки и в мъжки полове :\ БАЩА МИ Е ТВЪРДО ПРОТИВ ХАПЧЕТАТА, АМА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕ С НАС И Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ ОТ НАС, ТАКА ЧЕ НЕ ГО НАМЕСВАЙТЕ И НЕ МИ ВИКАЙТЕ, ЧЕ ИМАЛ ЕБАТИ ЛОГИКАТА!!!!!! И да, не съм малоумна, знам, че да си на диета не значи, че трябва да спреш водата и всякаква храна, обаче за мен е буквално невъзможно да се откажа. Или ще ям квото съм си яла и преди, или нищо няма да ям... и така и стана. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ, ЧЕ НА 4-ТИЯ ДЕН СЪМ ЩЯЛА ДА ПУКНА, ЩОТО ТАКА И НЕ ПУКНАХ !!!!!!!!!!!!! ЕТО, ЖИВА СЪМ!!! ИМА ХОРА, КОИТО СА ИЗДЪРЖАЛИ БЕЗ ВОДА ЗА 2-3 СЕДМИЦИ, ТАКА ЧЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕТЕ ГАДНИТЕ ДУМИ!!!! Мерси, на всички останали, които си казаха мнението без да се отварят и да ме обиждат, чрез думите си... Относно клипа... Гледах го по телевизията преди няколко години и преди 1 час случайно го гледах отново! Няма начин аз да свърша като нея, ако тва ви тревожи. Плюс това, аз мисля, че такива случаи са редки! Много други момичета са на диети и на хапчета, пък се осъзнават навреме и спират! Между другото, за всички които не вярваха - свалила съм 3 килца :Phttp://media.tumblr.com/tumblr_lme6meF4pn1qe96gs.gif
byntar4eto
06-29-2011, 21:27
Впрочем, какво ви е мнението за лаксативите?
vpowerrr
06-29-2011, 22:58
Мнението ми е да разучиш за L-Carnetine, течен, а не да вземаш съмнителни глупости.
ExplosionsInTheSky
06-30-2011, 08:02
Добре, виж сега.. Убедена ли си, че наистина не се харесваш? Защото, повярвай ми, много често момичета (че и момчета), които имат хубава фигура и са най-вече здрави, се смятат за дебели и грозни. Познавам много такива. Самата аз не се харесвам колкото да ми повтарят, че не ми е нужно отслабване и прочее. Така че, погледни се в огледалото, огледай се добре и прецени сама.
Ако си решила, че наистина ИСКАШ да отслабнеш (заради самата себе си, а не защото е модерно, защото си видяла някоя известна личност или защото искаш да подражаваш на някого), тогава НЕ започвай диета. :D Упражнения ще свършат работа. Запиши се на спорт, може дори колективен - така хем се запознаваш с нови хора, хем тренираш тялото и духа си. Разбира се, контролирай апетита си. Яж обилно сутрин, по-малко обяд и най-малко на вечеря. Хапвай сладко, но не постоянно. Избягвай тестени изделия. Пий вода! Напрегни се малко и ще се справиш. Успех! :)
RageAgainstTheMachine
06-30-2011, 08:47
Вие тука ме изкарахте изрод, безмозъчна, бавноразвиваща се, лъжкиня, малоумна и ебаси. Казвали са ми за тоя форум, че сте надути и, че обиждате всеки срещнат, ама ебаси ;x . Така, първо да кажа, че НЕ ЛЪЖА ЗА ТВА С ФИТНЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искаха ми лична карта, е от ке да им я изсера !?!? И като им казах, че съм на 13 въпреки факта, че ходех с майка ми ни казаха, че имали там правилник, че не може да ходя, АКО НЯМАМ НАВЪРШЕНИ 14 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДУМИТЕ, ЧЕ БИЛО ПРОВАЛ. Гадняри сте... кучки и в мъжки полове :\ БАЩА МИ Е ТВЪРДО ПРОТИВ ХАПЧЕТАТА, АМА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕ С НАС И Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ ОТ НАС, ТАКА ЧЕ НЕ ГО НАМЕСВАЙТЕ И НЕ МИ ВИКАЙТЕ, ЧЕ ИМАЛ ЕБАТИ ЛОГИКАТА!!!!!! И да, не съм малоумна, знам, че да си на диета не значи, че трябва да спреш водата и всякаква храна, обаче за мен е буквално невъзможно да се откажа. Или ще ям квото съм си яла и преди, или нищо няма да ям... и така и стана. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ, ЧЕ НА 4-ТИЯ ДЕН СЪМ ЩЯЛА ДА ПУКНА, ЩОТО ТАКА И НЕ ПУКНАХ !!!!!!!!!!!!! ЕТО, ЖИВА СЪМ!!! ИМА ХОРА, КОИТО СА ИЗДЪРЖАЛИ БЕЗ ВОДА ЗА 2-3 СЕДМИЦИ, ТАКА ЧЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕТЕ ГАДНИТЕ ДУМИ!!!! Мерси, на всички останали, които си казаха мнението без да се отварят и да ме обиждат, чрез думите си... Относно клипа... Гледах го по телевизията преди няколко години и преди 1 час случайно го гледах отново! Няма начин аз да свърша като нея, ако тва ви тревожи. Плюс това, аз мисля, че такива случаи са редки! Много други момичета са на диети и на хапчета, пък се осъзнават навреме и спират! Между другото, за всички които не вярваха - свалила съм 3 килца :Phttp://media.tumblr.com/tumblr_lme6meF4pn1qe96gs.gif
Пак излъга или преувеличаваш ,което е равно на лъжа. Две-три седмици без ХРАНА да , но вода и три дена няма да издържиш. Тялото ни е съставено от 60% вода - сама можеш да си правиш изводите. Темата е очевидно фалшива,а и няма толкова залюхани родители , които да не забележат , че детето им не яде и не пие. Няма и толкова малоумно момиче , което да си мисли, че диетата е да не ядеш и да не пиеш вода.
След всички тези изводи следва , че темата е -
http://kennethkugler.viralprints.com/system/photos/4907/large/fake%20and%20gay.png
byntar4eto
06-30-2011, 11:20
Пак излъга или преувеличаваш ,което е равно на лъжа. Две-три седмици без ХРАНА да , но вода и три дена няма да издържиш. Тялото ни е съставено от 60% вода - сама можеш да си правиш изводите. Темата е очевидно фалшива,а и няма толкова залюхани родители , които да не забележат , че детето им не яде и не пие. Няма и толкова малоумно момиче , което да си мисли, че диетата е да не ядеш и да не пиеш вода.
След всички тези изводи следва , че темата е -
http://kennethkugler.viralprints.com/system/photos/4907/large/fake%20and%20gay.png
Жалко, че не те познавам, бих ти казала всичко това в очите. Има и живи свидетели на всичко това, което казах. Темата не е фалшива!!! Издържах без вода и това си е самата истина! Не знам къде си го чул тва, че си щял да умреш. Като не вярваш направи си експеримент и ще видиш. Ама тва е минало... беше преди 1 година и половина. Сега пия минимум по 2 литра на ден вода, щото всички тва повтарят, че било полезно и т.н. И да, виждам се всеки ден в огледалото и си мисля, че не съм дебела (има къде къде по-дебели от мене), ама тва не ме успокоява... Сещам се за по-слабите момичета от мене и се чувствам мега гадно. Не съм дебела - нормална съм, но може и да съм по- слаба! Като другите :\ Тва съм аз - http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222205_203501759685850_100000780832051_476065_2142 886_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264514_212654302103929_100000780832051_522585_3247 834_n.jpg :\\\\\\ Сигурно сте виждали и по-дебели от мене и аз също, обаче все си мисля, че ако смъкна няколко кила ще съм по-добре :(:( p.s. Ако някой ме разпознае да не се смее много :D:D:D:D:D:D:DD
RageAgainstTheMachine
06-30-2011, 12:01
Уоу...
Знаеш ли , колко ще е жалко ако темата не е бъзик :?
П.С:
Много си ми позната от някъде 8-)
byntar4eto
06-30-2011, 12:05
Темата не е бъзик. Уверявам те. И да, вече осъзнах колко е гадно :D Обаче не я създадох темата, за да ми казвате, че е гадно xD
byntar4eto
06-30-2011, 12:09
Лъжеш. За да пазаруваш с visa първо трябва да се логнеш в акаунта си и да прехвърлиш от дебитната във виртуалната карта пари. Тъй като ти не знаеш паролата на майка си, едва ли да си успяла да го направиш. Да не говорим колко е сложна тази операция за едно пикливо 14 годишно моме, дето друго освен ФБ не знае. Кой нормален човек си държи виртуалната карта пълна с пари?
Да кажем не лъжеш... пусни една снимка да ти кажа дали си анорексичка.
Най-добрият начин за отслабване е сутришен фитнес + нискокалорична диета + Л-карнитин и никакво ядене след 18:00.
Спираш боклуците и тръгваш на фитнес. Тия хапчета са незаконни и могат много жестоко да ти объркат хормоналната система и какво ли още не.
Преди време направихме с мама регистрация в paypal и от там мозилата помни и пароли и всичко :):) Ще снимам и лекарствата, ако не вярвате...
RageAgainstTheMachine
06-30-2011, 12:17
Искам снимка на лекарствата , но на снимката искам да показваш два твои пръста - показалеца и средния , и ти вярвам на 100% :-o
byntar4eto
06-30-2011, 13:01
http://i54.tinypic.com/11w7qlf.jpg има мастило по листа :D:D:D
Поне прочете ли какви съставки има?
byntar4eto
07-02-2011, 16:15
Да. И четох в сайта, от където ги бях поръчала, че няма абсолютно нищо вредно в тех. Така че, няа от кво да ме е страх... Заключете темата... вече си знам квото ми тряаше ;P
titinkaa
07-02-2011, 17:35
Не знам сега на колко години си,ама не си повече от 15,и вземи спри всякакви хапчета,по-добре диета отколкото хапчета.И под диета не разбирай гладуване,а здравословно хранене. :booooomb:
Ти съвсем сериозно вървиш към анорексията, защото си си втълпила че трябва да си по слаба от другите момичета, разбираш ли.. Абе направо нямам думи, аман от болни мозъци. Винаги ще си остане мистерия за мен защо нормалните момичета са пълни с комплекси от външния им вид, а дебелите свини си имат самочувствие и си живеят живота с кеф..
Едва ли ще помогне, но.. ЗА БОГА, погледни се в огледалото! Ти си едно красиво момиче, защо трябва да се променяш? Защо трябва да си по слаба от другите момичета, като това ще те направи по грозна, а не по красива? Тоя Холивуд е ужасна работа, отвсякъде те дебнат некви тапицирани скелети, а най лошото е че всички искат да им подражават...
Да речем, че тея хапчета ти ПОМАГАТ и си свалила 3 килограма (за колко дена каза?!). Това от където и да го погледнеш не е на добре. Представи си само каква химия е и колко зле ще ти се отрази след това.
Както казаха и преди мен, диета не означава гладуване. А правенето на упражнения не трябва да е непременно във фитнеса. Виж в интернет има милион страници за упражнения за навън и у дома.
Спри ги тези хапчета, малка си още, организма ти още расте, нуждае се от грижа, а не от боклуци, които ще го съсипят !!!
byntar4eto
07-03-2011, 11:41
Боже мой, престанете да ми повтаряте, че диетите не означавали да се гладува!! Знам го пределно ясно! Като писах текста явно се изказах неправилно. Тогава не бях точно на диета, а на “гладна стачка“ :D Сега става ли ви ясно? И престанете с обидите!! НЕ съм виновна, че не се харесвам. А като ми повтаряте, че съм болен мозък не помагате - даже още повече ме карате да се чувствам зле и да си разболявам мозъка :o
:booooomb:
Между другото, пробвала съм и нормални диети! И упражнения и всичко. Едно време, като тренирах и имах балансирана диета мога да кажа, че бях слаба. Въпроса сега е, че искам някак си да си върна килограмите и фигурата. Въпреки, че сега съм станала по-висока... И на всичкото отгоре надебелях. Сега ше почнете да опявате, че било заради пубертета. Да, и тва го знам :D
И не, не вървя към анорексия изобщо.... Качих 2 килограма тая седмица, т.е. съм свалила само 1 от тия хапчета... FAIL :D И тва що? Щото почнах да ям! Така че, не ми викайте, че съм тръгвала към анорексия! Ако поискам мога да огранича храната, както първата седмица и да изгубя пак 2 килограма и така да продължа... Ама всичко си зависи от храната. Всъщност пишеше за тия хапчета, че те засищат и си е вярно. Като ги бях спряла за 2-3 дни и усещах глад и се тъпчех със сладоледи, обаче вчера и днеска като ги взех и ядох по-малко.... :S
Не ми викайте, че ше ме съсипят и дренки и дренки.... Няма !! Колко други хора са ги изпробвали, пък не са измрели ?? И вие понякога преувеличавате :P
【Моля, закрийте темата. Вече получих информацията, която ми трябваше 】
xch0colattegiirlxx
07-14-2011, 16:56
Продължавай със хапчетата!!Недей да ядеш!! Ако искаш да изглеждаш така след време.... ---> http://forum.tts.lt/uploads/post-10647-1156579254_thumb.jpg :)
byntar4eto
07-22-2011, 12:38
Продължавай със хапчетата!!Недей да ядеш!! Ако искаш да изглеждаш така след време.... ---> http://forum.tts.lt/uploads/post-10647-1156579254_thumb.jpg :)
Eби си майката ве........ Никой не ти е искал мнението
VampireGirl95
07-22-2011, 13:53
Абе вие тука всички сте ненормални! :razz:
xch0colattegiirlxx
07-22-2011, 21:10
Нали за това си написала темата ве!!!За да се пишат мнения.
Аман от прости хора.. :-o
byntar4eto
07-27-2011, 21:45
Нали за това си написала темата ве!!!За да се пишат мнения.
Аман от прости хора.. :-o
Аман от прости хора като тебе ве!!!! Ти прочете ли изобщо кво съм написала!? Некъде да пише "хора, да спирам ли хапчетата или не?" НЕМА ТАКОВА НЕЩО! Ако ще пишете нещо то поне да е по темата
SmilezZz
07-28-2011, 06:17
RageAgainstTheMachine - При нас също във фитнеса не разрешават деца под 14 годишна възраст.
byntar4eto - Това,което ти пишат,си е по темата. И как можеш да бъдеш ..... такава,че да вярваш,че едни хапчета ще ти помогнат. Не искала да прави това,не искала да прави онова. Хем боли,хем сърби.
RageAgainstTheMachine
07-28-2011, 06:36
Темата е стара.
Lock that bitch :lol:
trololololo :lol: