Влез

View Full Version : Истински чувства или просто шега?

JustForFun
06-22-2011, 20:39
Има едно момче,което харесвам от две години. С него сме много добри приятели, да не говорим , че и то преди ме харесваше, но по едно време той си намери приятелка и не бяхме толкова близки. Сега отново се сближихме и напоследък винаги той ме заговаря първи по скайп. Пишем си с часове и той ми изпраща от време на време такива емотиконки {} .. Имам чувството , че ме сваля, но не мога да съм сигурна.. Един глас в мен ми казва да не се увличам много, защото може би просто се шегува с мен, но наистина забелязвам, че флиртува.. Сега съм много объркана.. Дали ме харесва наистина или просто си прави бъзик с мен ??

w0sh
06-22-2011, 20:45
Ще перефразирам въпроса ти, за да разбереш колко е абсурден:

"Има едно момче, което не познавате. Аз ви казах куп ненужна информация за характера му, но за сметка на това ви информирах за своите опасения, които очевидно нямат основания. Сега след като осмислихте тоновете споделена информация кое е по-разумно?"

eclipse06
06-22-2011, 20:53
w0sh днес е в лошо настроение.

Ами не виждам защо да не те харесва, но недей да съдиш само по това, което си пишете в скайп. Защо просто не излезнеш някъде с него и не видиш реакциите му, вместо да си блъскаш главата.

onestar
06-22-2011, 21:57
Да, излезте някъде заедно. Ако и тогава усетиш, че иска да се получи нещо - действай и ти.

RoSKo0o0
06-22-2011, 22:54
Няма истински чувства, ти луда ли си ква си? Бахти психарската... пази боже от такива като теб....... пфффффффффффф

Ssummerjam
06-23-2011, 11:02
Щом пишете с часове, най-малко му е приятна компанията ти. Но ако не излезете, ще си останеш със съмненията.

badsector
06-23-2011, 11:17
...Дали ме харесва наистина или просто си прави бъзик с мен ??
...или просто иска да те тресне...