Влез

View Full Version : Крем против пъпки

i6mi6
06-23-2011, 18:56
На 16 съм, и ми тряба някой свестен крем, защото този, който използвам изглежда само маскира лицето... Та ако може да ми препоръчате накакъв (момче съм, ако това има значение за крема)...

djidji_to
06-23-2011, 19:41
Аз вечер си мажа плътен слой Здраве пъпките и лично на мен ми помага..

Alekssandyr
06-23-2011, 20:50
Дай повече информация - къв тип ти е кожата (мазна, суха, нормална?!) Колко пъпки имаш, какъв вид е, черни точки имаш ли и пр. Описвай повече, за да може да ти се дадът повече адекватни мнения, но преди всичко бих ти казал - земи си едно направление и отиди в някоя болница на дерматолог ;)

i6mi6
06-23-2011, 21:48
Кожата ми е нормална, имам предимно пъпки (точния брой е неизвестен, доста са) и не много черни точки. Пъпките започнаха да се появяват от преди 2 години и се мажа с разни "камуфлажи" но няма ефект.

cooool
06-23-2011, 22:50
От серията на Eveline има едни сини за младежи не са зле (около 5лв) ;
Avene Clean ac ( около 25 лв );
От Oriflame (там сериите за младежи не са лоши)
Кремчетата на Бочко са прекрасни, но само за защитаване на кожата ниха помогнали;

П.П. Ако искаш поне малко ефект да имаш, ти трябват и почистващи лосиони и гелове за измиване на лицето, всички серии от горепосочените си имат и такива неща; важно е и да не използваш кофти фондютени и прикриващи кремове, тъй като запушват порите и докарват много проблеми.
Има много почистващи маски за лице с хума, които вършат чудесна работа.
:) успех!

Sunshin3
06-23-2011, 23:11
ако имаш възможност, бих ти препоръчала да отидеш на козметик да ти почисти лицето или както казаха по-нагоре да си вземеш направление за дерматолог, ако са ти повечко пъпките

иначе от тази масовата козметика повечето неща са боклуци, не мога да дам лично мнение, защото не съм ползвала продукти за такъв тип кожа, но аз бих заложила на Виши или друга медицинска козметика